hepsi balli bunlarin, dandun karambol gol... bize bir kere gelmez öyle sans
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları
Daraltma
X
-
Biz anca gol yeriz öyle. Yalnız erken konuşmak istemiyorum ama bu Rossi 18 milyon euro olamaz, çöpün bir tık üstü en fazla.İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehepsi balli bunlarin, dandun karambol gol... bize bir kere gelmez öyle sans2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
Dörtlünün arasında en kötü savunma performansı bizde değil mi ? 4, 5 kişiyle savunma yapıyoruz, sürekli kontra yiyoruz takım dönemiyor, dönse rakibe temas edemiyor, rahat oynatıyor.İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehepsi balli bunlarin, dandun karambol gol... bize bir kere gelmez öyle sans
Yorum
-
Evet savunma maalesef çok sorunlu gerçekten en az adamla biz yakalanıyoruz hep.İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDörtlünün arasında en kötü savunma performansı bizde değil mi ? 4, 5 kişiyle savunma yapıyoruz, sürekli kontra yiyoruz takım dönemiyor, dönse rakibe temas edemiyor, rahat oynatıyor.
Berat Siopis tarzı bir şey yapmazsak düzelmeyecek. Hücumda her türlü üretiriz biz hocanın ne bu takıntısı çözemedim, çift ön libero yapmaktan başka çözüm göremiyorum ben.En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 16.09.2021, 22:42.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
Yorum
-
Sikebahçe iyi mücadele etti...
Kendi futbol tarzı olan hocaları seviyorum abi...
Adam sisteminden ödün vermiyor...
Çok da güzel oynatıyor bence 3-4-3'ü bence...En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 16.09.2021, 22:48.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Bu lig kapalı savunmaları açma üzerine oynayan bir lig diye düşünüyor heralde hoca. Ağırlığı oraya verdi. Yoksa en çok bahsettiği konu bu zaten.İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet savunma maalesef çok sorunlu gerçekten en az adamla biz yakalanıyoruz hep.
Berat Siopis tarzı bir şey yapmazsak düzelmeyecek.
Gs ve fb set oyunu, skor bulma konusunda zorlanacak belli ama bjk daha rahat sonuca gidiyor. Onlar da deplasmanda zorlanabilir.
Buradan kazandığımız avantajı, derbilerde zor maçlarda geri vermememiz lazım. Bu tip maçları kazanmak motivasyon için önemli.
Yorum
-
3-5-2 oynamıyolar ki 3-4-3 oynuyolarİlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSikebahçe iyi mücadele etti...
Kendi futbol tarzı olan hocaları seviyorum abi...
Adam sisteminden ödün vermiyor...
Çok da güzel oynatıyor bence 3-5-2 yi...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
u15 topçusu gibi duruyor, Ömür'den çok farki yok su anİlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz anca gol yeriz öyle. Yalnız erken konuşmak istemiyorum ama bu Rossi 18 milyon euro olamaz, çöpün bir tık üstü en fazla.
fb iyi savunuyor gibi ama kalenin dibine kadar da geldi rakip kaç kere, yedikleri gol hâriç ki o ara az adamla yakalandilar o ayri...İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDörtlünün arasında en kötü savunma performansı bizde değil mi ? 4, 5 kişiyle savunma yapıyoruz, sürekli kontra yiyoruz takım dönemiyor, dönse rakibe temas edemiyor, rahat oynatıyor.
gs dersen çogu kez 4 kisiyle bekliyorlardi, biraz taylan yardim ediyordu baska bir sey yok, ama yedlin iyi kademeye giriyordu, aanholt da saglam duruyor, fark orada... bir de diger fark ise lazio'nun hep az adamla hücum etmesiydi...
kabul edelim ki dortmund hâriç diger takimlarin hiçbiri roma seviyesinde degil.... savunma anlaminda dortmund da o seviyede degil ama hücumda daha iyiler
bizim içerdeki roma maçini henüz oynayan yok öyle veya böyle
attigimiz gol de bos gol degil, bunlarin golleri karambole bala döte goller...
tabi gsnin hakkini yemeyeyim iyiydiler ama lazio da hiç oynamaya gelmis gibi degildi, sarri'nin bile umrunda degildi maçTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Yanlış yazmışım kardeşim düzelttim...İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3-5-2 oynamıyolar ki 3-4-3 oynuyolar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiS.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Valla Ömür falan bundan iyi topçu. İyi şişirmişler, ki zaten az çok şişirme olduğunu tahmin ediyordum.İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttps://forum.bordomavi.net/showthre...post1921531781
Yine haklı çıktım sanırım. Arada bir de yanılır bi insan. Niye böyle oluyo ya
2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
Yorum
-
Lazio ve frankurt butceleri olsun oyuncu grubu olsun gs ve fbden ustun takimlar. Ama gs iyi mucadele etti oyunu da kontrol etti cok kostu savasti acikcasi beklemiyordum bu sonucu. Fb de ayni sekilde ilk yarida sasirtti beni baya iyilerdi vitor bu sistemi iyi oynatiyor oyurtursa baya is yapacaklar gibi. Gs ve fb iyi gorundu bana bjk zaten iyi. Biz iyiyiz. Bu lig bu sene enteresan olacak gibime geliyor.su avrupa donuslerinde puan kaybederlerse affetmemeliyiz hala gecen macin siniri var uzerimde.
Yorum
Yorum