Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hepsi balli bunlarin, dandun karambol gol... bize bir kere gelmez öyle sans
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hepsi balli bunlarin, dandun karambol gol... bize bir kere gelmez öyle sans
      Biz anca gol yeriz öyle. Yalnız erken konuşmak istemiyorum ama bu Rossi 18 milyon euro olamaz, çöpün bir tık üstü en fazla.
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hepsi balli bunlarin, dandun karambol gol... bize bir kere gelmez öyle sans
        Dörtlünün arasında en kötü savunma performansı bizde değil mi ? 4, 5 kişiyle savunma yapıyoruz, sürekli kontra yiyoruz takım dönemiyor, dönse rakibe temas edemiyor, rahat oynatıyor.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dörtlünün arasında en kötü savunma performansı bizde değil mi ? 4, 5 kişiyle savunma yapıyoruz, sürekli kontra yiyoruz takım dönemiyor, dönse rakibe temas edemiyor, rahat oynatıyor.
          Evet savunma maalesef çok sorunlu gerçekten en az adamla biz yakalanıyoruz hep.

Berat Siopis tarzı bir şey yapmazsak düzelmeyecek. Hücumda her türlü üretiriz biz hocanın ne bu takıntısı çözemedim, çift ön libero yapmaktan başka çözüm göremiyorum ben.
          En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 16.09.2021, 22:42.

Yorum

• Sikebahçe iyi mücadele etti...

Kendi futbol tarzı olan hocaları seviyorum abi...

Adam sisteminden ödün vermiyor...

Çok da güzel oynatıyor bence 3-4-3'ü bence...
            En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 16.09.2021, 22:48.
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Evet savunma maalesef çok sorunlu gerçekten en az adamla biz yakalanıyoruz hep.

Berat Siopis tarzı bir şey yapmazsak düzelmeyecek.
              Bu lig kapalı savunmaları açma üzerine oynayan bir lig diye düşünüyor heralde hoca. Ağırlığı oraya verdi. Yoksa en çok bahsettiği konu bu zaten.

Gs ve fb set oyunu, skor bulma konusunda zorlanacak belli ama bjk daha rahat sonuca gidiyor. Onlar da deplasmanda zorlanabilir.

Buradan kazandığımız avantajı, derbilerde zor maçlarda geri vermememiz lazım. Bu tip maçları kazanmak motivasyon için önemli.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sikebahçe iyi mücadele etti...

Kendi futbol tarzı olan hocaları seviyorum abi...

Adam sisteminden ödün vermiyor...

Çok da güzel oynatıyor bence 3-5-2 yi...
                3-5-2 oynamıyolar ki 3-4-3 oynuyolar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Biz anca gol yeriz öyle. Yalnız erken konuşmak istemiyorum ama bu Rossi 18 milyon euro olamaz, çöpün bir tık üstü en fazla.
                  u15 topçusu gibi duruyor, Ömür'den çok farki yok su an
                  İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  fb iyi savunuyor gibi ama kalenin dibine kadar da geldi rakip kaç kere, yedikleri gol hâriç ki o ara az adamla yakalandilar o ayri...
                  gs dersen çogu kez 4 kisiyle bekliyorlardi, biraz taylan yardim ediyordu baska bir sey yok, ama yedlin iyi kademeye giriyordu, aanholt da saglam duruyor, fark orada... bir de diger fark ise lazio'nun hep az adamla hücum etmesiydi...

kabul edelim ki dortmund hâriç diger takimlarin hiçbiri roma seviyesinde degil.... savunma anlaminda dortmund da o seviyede degil ama hücumda daha iyiler

bizim içerdeki roma maçini henüz oynayan yok öyle veya böyle
                  attigimiz gol de bos gol degil, bunlarin golleri karambole bala döte goller...
                  tabi gsnin hakkini yemeyeyim iyiydiler ama lazio da hiç oynamaya gelmis gibi degildi, sarri'nin bile umrunda degildi maç
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    3-5-2 oynamıyolar ki 3-4-3 oynuyolar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                    Yanlış yazmışım kardeşim düzelttim...
                    S.V.A.K.O
                    FATİH TEKKE

Yorum

• Yine haklı çıktım sanırım. Arada bir de yanılır bi insan. Niye böyle oluyo ya
                      Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921531781

Yine haklı çıktım sanırım. Arada bir de yanılır bi insan. Niye böyle oluyo ya
                        Valla Ömür falan bundan iyi topçu. İyi şişirmişler, ki zaten az çok şişirme olduğunu tahmin ediyordum.

Yorum

• Sarri Emicem 3-5 atip evimize döneriz diye tahmin etmis anlasilan. Muslera o kirmiziyi yese öylede olurdu muhtemelen. Muslerayi tekrar forma sokan bizim hoca bana sorarsaniz. Yusuf Sarinin ortasini tek elle indirmeler filan.
                          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Sarri sarri diyorlar her yerde, gsye karşı bu kadar mı oynatabildi çok ilginç. Overrated bir hoca sanırım.

Yorum

• gs ilk yarı epey geçiş hücumu yedi, orta sahada boşluklar veediler ama sonra oyun dengelendi. Kontrpresi 3ü de bizden açık ara iyi yapıyor. gs ikinci öyle kaç tane top kaptı sayamadım artık.

Yorum

• Lazio ve frankurt butceleri olsun oyuncu grubu olsun gs ve fbden ustun takimlar. Ama gs iyi mucadele etti oyunu da kontrol etti cok kostu savasti acikcasi beklemiyordum bu sonucu. Fb de ayni sekilde ilk yarida sasirtti beni baya iyilerdi vitor bu sistemi iyi oynatiyor oyurtursa baya is yapacaklar gibi. Gs ve fb iyi gorundu bana bjk zaten iyi. Biz iyiyiz. Bu lig bu sene enteresan olacak gibime geliyor.su avrupa donuslerinde puan kaybederlerse affetmemeliyiz hala gecen macin siniri var uzerimde.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X