Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Umarım, fb döneminde aziz kovmasa hocanın Avrupa performansını merak ediyordum. Son bir check için iyi olurdu. Bakalım son dönem Avrupa futbolu ile Ersun Hoca karşılaşması nasıl olacak.

Bu arada Heynckes'e saygılar. Onun sayesinde Avrupa maçları izlenir hale geldi tekrar. Guardiolalı buhran dönemini bitirdi. 3. Lig takımı bile tiki-taka deniyordu şimdi Lyon , Monaco gözlerimizin pasını siliyor.
    heynckes? ancelotti olacakti dogru anliyorsam

ersun genclerdeki performansi cok sey vaad ediyordu, ins. aynen devam eder
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      heynckes? ancelotti olacakti dogru anliyorsam

ersun genclerdeki performansi cok sey vaad ediyordu, ins. aynen devam eder
      Ben Heynckes'i "Böyle futbol daha güzelmiş" farkındalığını gösterdiği için diyorum. O dönem için. Ancelotti'yi sevmem her ne kadar CL'yi aldırsa da Real Madrid tat vermiyordu bana. Gerçi şimdi de vermiyor Ama dediğin doğru abi Benitez dönemi karşılaştırınca Real Madrid'de daha bi anlaşılır oluyor.
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• şu bir gerçekki bjk turu geçsseydi,kupayı alırdı..

lyon kupayı hakediyor.bjk yı şut manyağı yaptılar
        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• ilk maçı izlemedim

ama bu maçın uzatmaya hatta penaltılara gitmesi mucize gibi birşey bu kadar pozisyon verip golü yememek bjk adına büyük şanstı

fabri maçı uzatmalara götürdü ama ilk maçtaki hatası ile yine de elenmenin baş sorumlusudur bence.
          EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• Beşiktaş üst seviyede değil orta seviyedeki Avrupa takımlarıyla karşılaşırken bile zorluk yaşıyor.....

İşte Kiev hezimeti , işte dünkü maç.....

Lyon az şanslı olsa Fabride olağanüstü gününde olmasa yeni bir hezimettte gelebilirdi....

Beşiktaşlılar böyle kazanabileceği şekilde elendikleri için dua etsin....

Ha ben ne sevindim ne üzüldüm. Sağolsun kul hakkı yemeyi adet eden bazı Türkler içimdeki milli zevkleri bayağı bir törpülediler. Eğer İstanbul takımları Türk gibi oynasalar Türk gibi mert olup sadece top oynayıp maç kazansalar Avrupa'da destekleyebilirdim. Lakin bu durumda desteklemem kendi Türk değerlerime ihanet etmek olur.....

saygılarımla
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Lyon iyi takım ama bence golcüsü yok.
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Lyon iyi takım ama bence golcüsü yok.
                enteresan yorum

lacazette ne olarak görüyorsun
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Lyon iyi takım ama bence golcüsü yok.
                  Besiktas iyi takim ama bence talisca gibi bir oyuncusu yok.

Yorum

• Kayserispor'dan başka Türk takımının canı cehenneme. Keşke 38 tane yeseydi akşam bjk
                    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• https://twitter.com/vaizovicsemih/st...15410539331586

Gülmekten karnıma ağrı girdi
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        enteresan yorum

lacazette ne olarak görüyorsun
                        Lacazette'e lafım yok ama dünkü maçta böyle gördüm.
                        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İyi oldu iyi. Yürüyedur Lyon.
                          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak TS61_NL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ajax sanildigi kadar cop degil, bunun garantisini verebilirim. 41 yildir Hollandada yasayip Hollanda ligini takip eden birisi olarak soyluyorum bunlari. Ust duzey bir takim degil belki ama cop hic degil. BJK ile eslesirlersede sanslar en azindan 50/50 olur kanimca.
                            Futbol sadece çogumuzun bildiği futbol değil ve Ajax konusunda yanılmadım: şu an Ajax Lyon karşısında yari finalde 4-1 önde....
                            Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

• Avrupa Ligi'nde oynanacak olan Östersunds-Galatasaray karşılaşması, bugün saat 20.00'de Kanal D'den naklen yayınlanacak.

Yorum

• Rakip daha hazır durumda tabi ki ama Galatasaray'da hiçbir şey yok şu ana kadar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X