Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Türk Takımlarının Avrupa Maçları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    @Mert Oğuzlu61 sözünü tutacak mısın?
    Düsünmeden yazilan bir yazi idi.Arkadasimiz aramizda kalmali orasi kesin ama biraz sakamizi yapalim.

Yorum

• Paralel evrende tosic catala vurmus penaltiyi. Lyon kalitesinde bir takim degildi bjk. Ritimli pas yapmaya calismazsak biz de o seviyelere hic gelemeyecegiz.

Yorum

• Turnuvanin favorisiyle basa bas oynadi bjk kazandabilirdi uzatmada ozellikle ustun olan tarafti kazma stoperlerin bir dezavantaji mi Fabrinin ilk mactaki hatasi mi uzulucek cok seyleri var
        #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Diakhaby tam bizim aradığımız stoper tipi. Durica'nın yanına çok iyi giderdi.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Lacazette yi niye cikardi bu adam ? Bjk li olsa ancak bu kadar olur. Zaten berbat takimdi, Lacazette cikinca oldular Gaziantepspor.

Lyon icin tek sans penaltilar ama orada da Fabri faktoru var. Turu getirir balli kaleci.
            ara sira tutturuyorsun

8jk yi direkler kurtardi

lyon hak ederek tur atladi, kendi hocasina ragmen hemde

hocalari takimi iyi yönetirse man. u. eleyebilecek tek takim
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              @Mert Oğuzlu61 sözünü tutacak mısın?
              Kim, nerede, ne zaman, ne demis, nasil demis, hangi gerekceyle hangi kosullar altinda demis, usulsuz mu usule uygun mu ? Muhurlu mu muhursuz mu ? )))

Yalniz Bjk nin nur topu gibi yeni travmasi oldu. Bjk li olsam bu mactan sonra sabaha kadar aglardim, resmen yikilirdim, erirdim, tukenirdim, biterdim. Zombi olurdum.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• @Mert Oğuzlu61 Totem yapıyor yüklenmeyin.

İlk maçın Fabri'nin hatasına rağmen 2-1 bitmesi Beşiktaş adına mucizeydi, futbolun adaleti olsa daha fazla atardı Lyon. Bu maç güzel maç oldu ama daha çok pozisyonu harcayan, 20 dakika dışında oyuna hükmeden yine Lyon'du. 2'yi bulsalar maç zaten biterdi atamadıkları her pozisyon Beşiktaş'ı cesaretlendirdi. Hak eden taraf Lyon'du ama Beşiktaş'ı da tebrik etmek lazım iyi geldiler buraya kadar.
                En son Yavuz KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 21.04.2017, 01:04.
                Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Lacazette yılan gibi adam ama bugün direkleri nişan aldı..
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Turu Lyon haketti. Beşiktaş her iki maçta da şanslıydı.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Lyon'un hücuma çıkışları gerçekten muntazam.

Topu ne yapıp edip ileri de tutuyorlar.Rakip ceza sahasına yakın yerlerde topu çok hızlı ve tehlikeli yerlere oynuyorlar.

Rakibin bu kadar gömülü oynamasına rağmen ceza sahasında bu kadar rahat paslaşıp pozisyon bulması da takdire şayan.

Hakeden turladı.

Yorum

• İlk olarak Bilall61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Lyon'un hücuma çıkışları gerçekten muntazam.

Topu ne yapıp edip ileri de tutuyorlar.Rakip ceza sahasına yakın yerlerde topu çok hızlı ve tehlikeli yerlere oynuyorlar.

Rakibin bu kadar gömülü oynamasına rağmen ceza sahasında bu kadar rahat paslaşıp pozisyon bulması da takdire şayan.

Hakeden turladı.
                        Hepsi kafasını kaldırarak oynuyor. Beşiktaş 3 kişiyle basıyor, adam bir fake atıp en uygun olana gönderiyor. Gerçekten çok iyiler ve takımları 1-2 kişi dışında çok genç. 1-2 seneye eski günlerine dönerler.
                        Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Beşiktaş şanslı takım ama Fabri ilk maçta olayı dengeledi. Bjk'nin hala kaliteli adamlara ihtiyacı var bu ortada. Ligin sikleti ortaya çıktı bir kere daha. Türk takımları kendisinden üstün takımları yenebilecek her şeye sahip ama eleyebileyecek kapasiteye pek değil. Fark burada ortaya çıktı yine
                          En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 21.04.2017, 01:23.
                          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Beşiktaş şanslı takım ama Fabri ilk maçta olayı dengeledi. Bjk'nin hala kaliteli adamlara ihtiyacı var bu ortada. Ligin sikleti ortaya çıktı bir kere daha. Türk takımları kendisinden üstün takımları yenebilecek her şeye sahip ama eleyebileyecek kapasiteye pek değil. Fark burada ortaya çıktı yine
                            bence ersun yanal o eksige sahip

genclerde sergilemisti
                            seneye yeni sansi olacak sergilemeye
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bence ersun yanal o eksige sahip

genclerde sergilemisti
                              seneye yeni sansi olacak sergilemeye
                              Umarım, fb döneminde aziz kovmasa hocanın Avrupa performansını merak ediyordum. Son bir check için iyi olurdu. Bakalım son dönem Avrupa futbolu ile Ersun Hoca karşılaşması nasıl olacak.

Bu arada Heynckes'e saygılar. Onun sayesinde Avrupa maçları izlenir hale geldi tekrar. Guardiolalı buhran dönemini bitirdi. 3. Lig takımı bile tiki-taka deniyordu şimdi Lyon , Monaco gözlerimizin pasını siliyor.

Yorum

• Ayağı iyi diye diye yaktılar takımı. Mitrovic'i anlamadım gitti Damdoy gibi sonradan mı açılacak acaba.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim