Bu D-Smart nerden çıktı bileniniz var mı? Tivibu almamış mıydı Avrupa Ligi'ni.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
atletico handicapli almasi gerek. normali bu bence. torres cikiyor jackson martinez giriyor diyordu spiker.burasi türkisch.
Are you not entertained?Yorum
-
4 4 2 oynamamizi isteyenler a. madrid'i incelesin bu aksam.hangi oyuncu tipleriyle uzun vadeli 4 4 2 oynanabiliri cok net gosteriyorlar.koke ve griezmann kritik oyuncular. Koke merkeze yardim goturen gecisleri ayarlayabilen cok hareketli iyi bir ortasaha oyuncusu.kanatta bu tip bir oyuncu gerekir.diger tarafa da altyapidan oliver torres'i cikardilar.o da boyle bir oyuncu.gecen sene porto'ya staja gonderdiler.
Griezmann takimin yildizi ve forvetin arkasinda hareketli oynamaya musait. Bu seviyede oyuncu bulamazsin tabi ama oyuncu tipi fikir verir. Oyle iki tane nokta santrafor ve klasik kanat oyuncusuyla modern 4 4 2 oynanmaz.ayiptir.En son artvints tarafından düzenlendi; 15.09.2015, 19:33.Yorum
-
Gs'de Hakan Balta ön libero oynuyor. Atletico şu kadrodan sonra handikap yapamazsa ayıp olur.Yorum
-
atletico fazla atmasin bizim isimize gelmez orada haklisiniz kardesler ama macin hakki atletico handikap bilemedin tek farkli atl galibiyeti.burasi türkisch.
Are you not entertained?Yorum
-
Dün gece Ertem Şener:
Athletico'dan 1 tane yıldız oyuncu gösterebilirmisiniz ?
... Adam bildiğin çok aşırı şekilde ciddi idi
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~Yorum
-
-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)Yorum
-
-
Ne oldu mesajıma ya?
Edit: Birşey olmamış.
Bir daha edit: Yıldızı an itibariye görmüştür (0-1).En son Cyzio tarafından düzenlendi; 15.09.2015, 22:03.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)Yorum
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum