Zenci dediğin bu şekilde bacaklari aça aça adamin üzerine gider, ortada kalan toplara canavar gibi saldirir. Bizim lige gelenler sümsük oluyor , kafasi basana kadar rakip topu aliyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları
Daraltma
X
-
plzen champions way degilmiydi?İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePlay-off'ta Viktoria Plzen'i çekerseler müthiş olur."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
3.Ön Eleme için muhtemel rakiplerden biriydi.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleplzen champions way degilmiydi?
Yorum
-
evet haklisin 2. olmusİlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3.Ön Eleme için muhtemel rakiplerden biriydi.
ama play off da seri basi degiller 5 jahreswertung.de ye göre..."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Başakşehir 8 transferinin sadece 2'sini 11'de kullanmasına rağmen geçen seneki disiplinli oyunları sayesinde avantajı eline aldı. Bu oyun anlayışlarında aksama yaşamazlarsa İstanbul'da turu vermezler. Play off turu pek kolay gözükmese de yeni statü öncesinde bir ilki başarabilirler...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Niye bu kadar basakçisin reyiz ? =)İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePlay-off'ta Viktoria Plzen'i çekerseler müthiş olur.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Ben genelde saha içinde kalırım,adamlar oynuyor.İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiye bu kadar basakçisin reyiz ? =)
Yorum
-
Gandurma beni usakİlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen genelde saha içinde kalırım,adamlar oynuyor.
Birak saha içini
Yenup yollayacauk
Hao hötsel miçini
Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
3 hafta önce Zorya Luhansk takımından almışlar 1,3 milyon euroya.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaça ara sıra baktım. O dakikalarda Brugge'un sol açığı dikkatimi çekti. Kimdir, nedir, maçın tamamında iyi miydi bilmiyorum. Ama merak ettim, tanıyan bilen varsa bilgi paylaşır mı?
19 yaşında.
Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
Yorum
-
scouting sistemi böyle çalışsaydı keşke bizde de.İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 hafta önce Zorya Luhansk takımından almışlar 1,3 milyon euroya.
19 yaşında.
https://www.transfermarkt.com.tr/den...spieler/448854Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum