Avrupa kupalarinda destekledigim tek Türk takimi Karabag..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları
Daraltma
X
-
karabağın 2-0 dan 3-2 deplasmanda kazandığı maçın istatistikleride çok iyi bence
1.55 gol beklentisi
yüzde 47 topa sahip olma, deplasmanda ezilmediğini gösteriyor
351 başarılı pas, gayet iyi, malum karabağ sadece pas takımı değil ,direkt oyunda oynuyor
yüzde 82 pas başarı oranı, deplasman için iyi, seyirci baskısı olur malum deplasmanlarda,
bide şu istatistik varmış
İsabetli şut xG (xGOT) 2.70
maçı izlemedim bu arada
bilbao arsenal ilk yarısını izledim, berbat bir maç idi, ikinci yarı hemen psv usg maçına geçtim, daha güzel maçtı
22 seansında ise real madrid marsilya maçına bakayım dedim, gene hatalı tercih yapmışım, kötü bir maçtı, çoğu takımın sırf ismi kalmış, buda beni tercih için yanıltıyor
4-4 lük juve dortmund maçı olmuş,
bu arada de zerbi tam bi avcı stayl ile maçı bitirdi, çok küfür yemiştir bu akşam de zerbi marsilya taraftarından, duraklamanın sonları, marsilya yenik, son dakika, halen yana pas yapıyorlar, ve hakem tıpkı kopenhag trabazonspor iç saha maçı gibi yana pas yaparken maçı bitirdi, son dakka doldur boşalt yapsana aga
de zerbi ye eksi verdim ve bu tarz hocaların modasının kısa olduğunu ve modasının geçtiğini tahmin ediyorum, bu şekil pas oyunu ile yakın geçmişte parladılar ama esneklik duruma göre sistem değiştirmek , sıfırTEKKEBALL
Yorum
-
union da bir proje takımı ama benim 5 li proje takımı içinde yoklar, bize uymaz çünkü
genç oyuncu alıp satıyorlar, belçika ligi geliştirici bir lig, ve oradan satışlar kolay oluyor
çok iyi bir scouting lazım, buda bize uymaz, azçok bonservis veriyorlar, bizim için gerek yok
haliyle bonservis vermeyen, oyuncu satmayan, genç oyuncu alayım kafasında ve zorunluluğunda olmayan, düşük maaş + galibiyet primleri ile yol alan karabağ bodo pafos celje slavia projelerinin bize en uygun ve uygulanabilir olduğunu düşünüyorum
4-5 milyon avro bonservisle aldığımız cham ve mendy yi beleşe kiraladık, buna gerek yok, kaynak israfı, 5 li proje takımlarım bu tarz işler yapmıyor, verdikleri bonservis en fazla 1-2 milyon avro, genelde de bonservis vermeden oyuncu alıyorlar
buyur karabağın transferleri
Auf dieser Seite werden alle jemals getätigten Transfers (inklusive Leihspieler) des Vereins Qarabağ mit Ablösesummen angezeigt.
yaş ortalaması 27.4TEKKEBALL
Yorum
-
Alman sitesindeki uyduruk değerler üzerinden futbol yorumu yapıp "Abi, biz bu Fenerle Gs'yi geçemeyiz. Adamların kadro değerine bak" diye baştan pes eden derin Trabzonsporlular, Karabağ'ın Portekiz'de kazanması için ne yorum yapacak? Tesadüf mü?
Peki USG'nin PSV galibiyeti? O da mı tesadüf?
Veya Süper Lig 2022 şampiyonu olan takım da mı tesadüfen şampiyon oldu...
Mücadele, doğru takım kimyası, çalışma... Bunları yok sayıp materyalist ve temelsiz ölçülerle başarı izahı havada kalıyor.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Mourinho akilli adamis.Hem benficaya elen kovdutur kendini tazminat al hemde elendin takimin basina sampiyonlar ligine gir.Bu Mou isi coktan baglamisti yoksa 3 gün önce Benfica stadina öyle bosuna gitmemisti.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Alman ligini takip etmiyorum, şu izlediğim Frankfurt bile CL ye katılıyorsa Alman liginde de durum vahim demektir.
Kayseri, Kocaeli, Kasimpasa seviyesindeki takımı bulmuşken gs bi zahmet yener diye düşünüyorum. Konferans ligi seviyesi takim CL ye girmiş, berbat ve aşırı vasat takim."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Alakası yok geçen senenin lig üçüncüsü bu sene de iyi başladılar. Çevirirler maçı 2-1 biterİlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlman ligini takip etmiyorum, şu izlediğim Frankfurt bile CL ye katılıyorsa Alman liginde de durum vahim demektir.
Kayseri, Kocaeli, Kasimpasa seviyesindeki takımı bulmuşken gs bi zahmet yener diye düşünüyorum. Konferans ligi seviyesi takim CL ye girmiş, berbat ve aşırı vasat takim.
Yorum
-
Türkiyede isledikleri günahlarin yedikleri haramlaran ahi cikiyor Avrupadaçalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
- Beğen 1
Yorum
-
Sanki yorumumu görüp hirs yaptilar aniden 3-1 oldu. Garip bir maç oluyor, Gs aniden oyundan düştü, Frankfurt çöp futbolla 3 attı.İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlman ligini takip etmiyorum, şu izlediğim Frankfurt bile CL ye katılıyorsa Alman liginde de durum vahim demektir.
Kayseri, Kocaeli, Kasimpasa seviyesindeki takımı bulmuşken gs bi zahmet yener diye düşünüyorum. Konferans ligi seviyesi takim CL ye girmiş, berbat ve aşırı vasat takim.
Neyse Ugurcan oynadigina gore bizim bonus da garanti oldu
Ama tam, 'Beler top gelio' capsine yakışır maç çıkarıyor Ugurcan kardeşimiz. Fotoyu koysanıza şuraya gülelim, ben bilmiyorum. Aklıma geldi yine güldüm
))
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Horoza sormuşlar ki tavuk mu yumurtadan çıkar yoksa yumurta mı tavuktan? O da ben işime bakarım demişİlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUgurcan sampiyonlar liginde ilk macinda ilk yarida 3 gol yeyince mi 3 milyon euro aliyoduk, 3kurtaris yapinca mi, sozlesme nasildi
3 milyon bizde gerisi sorun değil
Yorum
-
Franfurt son seneler cok iyi transferpolitikasi var ideal paraya oyuncu alip verim alip astronomik rakama satiyorlar.tek hatalari bu sezon iki as forvetlerini cok iyi paraya Manchseter City ve Liverpoola satilar. Burda da Can uzun sansi cok iyi basladi lige ve sampiyonlar ligine. kenan arda ve can milli takimda cok is yapar.İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Sanki yorumumu görüp hirs yaptilar aniden 3-1 oldu. Garip bir maç oluyor, Gs aniden oyundan düştü, Frankfurt çöp futbolla 3 attı.
Neyse Ugurcan oynadigina gore bizim bonus da garanti oldu
Ama tam, 'Beler top gelio' capsine yakışır maç çıkarıyor Ugurcan kardeşimiz. Fotoyu koysanıza şuraya gülelim, ben bilmiyorum. Aklıma geldi yine güldüm
))
Birde kadro dan bu sezon cok topcu yoladi tam hazir degiler su an.En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 18.09.2025, 23:13.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum