İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Türk Takımlarının Avrupa Maçları
Daraltma
X
-
aynen tek yaptıkları orta kesmek zaten. içeriyi kapat, ileri koşucu koy bitti maç. 10 kişi kendi sahana çekilirsen yetenekli adam bir şekilde vurur içeri.İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 puanı o verdi. Kırmızı gören dangalak hata yaptı ama maç 2-0 son 15 dakika kalmış. Eğer top taşıyan adamları çıkarmasa gs o kadar yüklenemezdi.( ゚д゚)
Yorum
-
Karambol orta işini Türk futbolundan kaldırmak lazım. Maç boyu karambol orta yaptılar bir şey olmadı. Ezbere orta yapılmaz. 2 tane düzgün top atıldı 2'si de gol oldu. Ama maç 11-11 devam etse tabii ki gs yenilmişti. Bala 1 puan aldılar, kadro maliyetine göre bu başarı değil. Grubun en zayıf takımıydı rakip. En zayıf gs imiş meğerse.
Yorum
-
Kırmızı kart gs için piyango oldu. İlk yarı haddinden fazla amatörce efor sarfettiler. Sergen Yalçın da böyle yapıp sıfır çekmişti. Hee kaçırdın mı kaçırdın ama bu riske gerek yok. Karşında anadolu takımı yok. İki tane tıklattı sana. Icardi, Mertens ve tam hazır olmayan Ziyech ile full baskı yapmak akıl kârı değil. Ki yok oldu bu 3 oyuncu. Tete iyi vurdu ama kaleci onu kurtarmalıydı. Tekte vurunca afalladı.
Yorum
-
Şu kadar pozisyona girdim, şu kadar gol kaçırdım falan bu seviyelerde sökmez. Burada yarım pozisyondan 1 gol çıkartırsan başarılısın. Lig değil burası, kolay kolay telafisi yok. Sen içerde Kopenhag bile yenemiyorsan bu grupta 4. olursun ancak. E o zaman o kadar harcama niye yaptın derler adama.
Yorum
-
Ne oldu Galaxy takımı ğs'ye.Tek 3 puan alabileceği maçı da yenemedi.
Yorum
-
proje yapmazsan olacağı budur aga
paranla rezil oluyorsun, kopenhag ise 10 milyon avro maaş bütçesi ile deplasmandan 1 puan çıkarıyor 10 kişiyle
gs nin 2 sistemi var herhalde, pres yapmak ve topları icardi ye atmak
gs pres ten pozisyon çıkarmak istiyor, yani top rakipte iken tehlike yaratabiliyor,topu kaparsa tabi
top gs de iken set hücumu ve paslaşma oldukça kötü
süper ligde de zerbi tarzı teknik adamlara ihtiyaç var aga
rakip 10 kişi, skor 2-2 bitime 8 dakika var, gs pas organizasyonu yapamadı aga
okan buruk sanırım 2000 gs yi hayal ediyor, pres yap top kap hücum oyna, futbol değişti hocam,set hücumları pas oyunları gelişti, okan buruk 2000 yılında kalmış sanırım
2020 ler futbolu de zerbi dir
şu maaş bütçesi ile ve iyi bir teknik adam ile acayip takımlar kurabilirsin, gs tam bi kaynak israfı takımı olmuş,
projen olmadığı için 10 milyon avro maaş bütçeli kopenhag puan yada puanlar alabiliyor,kopenhag vasat bir takım hocam,tabi bütçesine göre öyle,TEKKEBALL
Yorum
-
iyide abi, Okan Buruk niye bekledi bu kadar Keremi, takim ikinci yari felc olmus moraller yerde, yorulmus üstelik. 2 yi yiyeyimde öyle yapariz birseylermi dedi. Ilk yari 3 filan olacak mac ne hale geldi. Yazik. Ülke puani yerlerde su mactan zar zor puan cikariyorsun onca yatirim yapmisin.
Hocada uyudu ikinci yari neyi bekledi, Kerem maci cevirirmi dedi hayret. Ülke puani lazim abi litvanya ile filan oyniyacagiz haziranda sezonu acacagiz Avrupada.burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
Roony Bardakçıİlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyedekte roony diye bir adam var onu bekliyorum 17 yaşında garip bir topçuymuş.
İyi böyle, gsnin yenilmesini de istemezdim... o kalecilerinin derdi ne onu da anlamadım tam bir pislik yaİlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyundan atılan salağı 3 maç oynatmamalı, osura osura kazanacakları maç 2-2 bitti.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
gs nin pres kondüsyonunun 30 dakika olduğunu gördük
fizik kalite olan takımların pres kondüsyonu en az 70 dakikadır aga
bu arada kopenhag pasla çıkmayıp uzun vursa gs ilk 30 dakikada bulduğu pozisyonları bulamazdı bence, pasla çıkmaya çalışırken yakalanan pozisyonlar oldu
molde nin kopenhag dan daha iyi takım olduğunuda gördükTEKKEBALL
Yorum
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum