Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Samsunspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Samsunspor niye bize düşman gibi bakıyor ?

Arkadaşım var Samsunlu orda Trabzonsporu hiç sevmezler dedi.

Hatta bağırmayan Trabzonsporlu olsun diye tezahuratları bile varmış ?

Biz bunlara ne yaptık bu kadar çok merak ediyorum arkadaşımda bilmiyor nedenini.

Yorum

• ömer artık trabzona laf atamıyolar . cünkü yüzleri kalmadı
      artık malatyaya sövüp duruyolar....
      son denizli macına gittim trübünleri eskisinden cok daha iyi hepsi bir agızdan tezahurat yapabiliyo...
      ben isterim samsunsporun super lige geri gelmesini

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Samsunspor niye bize düşman gibi bakıyor ?

Arkadaşım var Samsunlu orda Trabzonsporu hiç sevmezler dedi.

Hatta bağırmayan Trabzonsporlu olsun diye tezahuratları bile varmış ?

Biz bunlara ne yaptık bu kadar çok merak ediyorum arkadaşımda bilmiyor nedenini.
        bizde fb neyse onlarda da biz oyuz kardeşim. sıkıntıları büyük gerçekten ama adam gibi bi cvp alamadım kimseden. göztepeye maç verip biz düşürmüşz fln filan. ama bn giiriyrm aralarına okadar anlatıyrm bizde samsunsporla bi sorun yok maçlarda samsun atkısı görülür (bn samsun atkımla sete jan abinin yanına çıktım) fln diye anlamıyrlar. ilk maçda belli olacak herşey bn isterim dost olunsn ama onlar bu kafayla devam ederlerse çok zor onun içinde farketmez.
        son olarak da şirinler başı çekiyr tribünde ses ve görsel olarak iyi işler çıkartyrlar özellikle bu yıl yükselişteler.

süper lige süper lige süper lige....samsunspor!
        En son Peleray tarafından düzenlendi; 23.11.2010, 04:50.
        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
        A Love..Lİke No Other

Yorum

• Bizde 200 kişiye sorulsun 195 i Samsun'un başarısını ister, onlar tam tersi 195 i başarısız olmamız için duaya dahi çıkar.

Nasıl bir bahaneleri var bilmiyorum ama facebooklara geliyoruz Trabzon gibi besteler koyup analı bacılı küfür edip acayip antipatikleşen bir kesim oluyorlar.
          Gurbetçi Gençler.

Yorum

• Çokta umrumda değil açıkcası.
            fare dağ'a küsmüş, dağın haberi olmamış misali.
            kendi kendilerine yazıp oynuyorlar birşeyleri.
            bu kadar antipatik olurlarsa umrumdada olmazlar.
            bugün bank asyada yarın 2. liglerde debelenip dururlar.
            hele şu bizi sevmeme nedenleri yokmuuu)
            neymiş küme düşürmüşüz.
            hadi be ordan derler adama.
            bizden başka en az 30 maç yapacaksın becerip onları yenemeyeceksin.
            Trabzonspor seni yenince küme düşürdüler olacak adı.
            ne yani, dost olalım diye size maçımı satacaktık? böylemi dost olacaktık.
            kalsın böyle gelecek dostluk. diğer takımlar ne der peki onlara şerefsizlik yapılmış olmaz mı?
            az adam gibi düşünmeyi öğrenseler anlayacaklar ama kafa basmıyor ne yazıkki...
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• Samsunluyum. Samsunspor'u da her zaman desteklemişimdir ama taraftarı Trabzonspor'a laf atınca işler değişiyor herkes haddini bilecek..
              "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• anlamdıramıyorum. Bir yere gelmek için Trabzonspor gibi imkan varken, bu takımı kitleyi karşına al.
                Sonrada 2 yaşındaki çocuk gibi ağla!
                [ille d' 7]

Yorum

• Bende Samsunda yaşıyorum ve Samsun'un maçlarına gidiorum fırsat buldukça ancak bazı atkılarda Bize her yer Trabzon sloganına cevap niteliğinde şu yazıyor ''Burası her yer değil''.Bu atkılardanda anlaşıldığı gibi Trabzon düşmanlığı var Samsunsopr taraftarında.Bunun en büyük nedeni ise kıskançlık ve Trabzonspor'un karadenizin ve anadolunun en büyük takımı olduğunu hazmedememek...

Yorum

• Ben Giresunluyumaklımın ermediği olaylardan biridir bunlar.

Samsunspor Trabzonsporu sevmez derler hep.Giresun Rizeyi falan.Ben anlamıyorum arkadaş,siz aynı bölgenin evlatlarısınız nie bu kardeşin kardeşe düşmanlığı.

son duyumlarıma göre Bursaspor,Samsunspor la kardeş gibiymiş.Arkadaş yakışıyormu Karadenizin evladına kendi kardeşine nankörlük yapıp başka kardeş bulmak.

Samsunun her maçında Samsun gol atınca o kadar çok seviniyorum ki.Sırf bir karadeniz takımı çıksın diye.Nedir ya bu?

aslında taraftar dernekleri olarak oturup konuşsak bir sorun çıkmaz diye üşdünüyorum.çünkü samsunsporu Trabzonda herkes destekliyor neredeyse.
                    Entropi İyidir.

Yorum

• bu sene samsun adina yakisan olmasi gerekdigi süper lige dönecek

Yorum

• İlk olarak Barış Burak KANBUR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben Giresunluyumaklımın ermediği olaylardan biridir bunlar.

Samsunspor Trabzonsporu sevmez derler hep.Giresun Rizeyi falan.Ben anlamıyorum arkadaş,siz aynı bölgenin evlatlarısınız nie bu kardeşin kardeşe düşmanlığı.

son duyumlarıma göre Bursaspor,Samsunspor la kardeş gibiymiş.Arkadaş yakışıyormu Karadenizin evladına kendi kardeşine nankörlük yapıp başka kardeş bulmak.

Samsunun her maçında Samsun gol atınca o kadar çok seviniyorum ki.Sırf bir karadeniz takımı çıksın diye.Nedir ya bu?

aslında taraftar dernekleri olarak oturup konuşsak bir sorun çıkmaz diye üşdünüyorum.çünkü samsunsporu Trabzonda herkes destekliyor neredeyse.
                        Birader nereden uyduruyorsun böyle şeyleri,bursasporla Samsunspor kardeş diye.Bursaspor'a dair en sevdiğimiz şey Ertuğrul Sağlam'dır.O da Samsun'un çıkarttığı kaliteli futbolculardan birisidir.Futbolda kardeşlik birbirinle rakip oluncaya kadardır.

İnşallah Samsunsporumuz bu sene süperlige çıkacak...

Samsunsporumuz-Orduspor maçındaki koreografi show

Yorum

• tebrikler geçen sene de yapılmıştı ama bu çok daha güzel olmuş..daha da fazla yapılması dileğiyle..

Yorum

• gerçekten güzel kareo olmş emeği geçenelrin eline sağlık.
                            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
                            A Love..Lİke No Other

Yorum

• Yorum

• Çok güzel olmuş Samsun'a geldiğimde iç saha maçlarına gitmek istiyorum Samsunspor'un..
                                "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X