Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Samsunspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Rizede bir cok fenerbahceli var diye pek takip etmiyordum ama bizi savundular diye artik Rizesporun maclarini kacirmam
    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Ne kadar ileri gittiler yada neler oldu bilmiyorum ama burada yazılanlardan az-çok birşeyler anlaşılıyor.

Tebrikler Samsunspor taraftarı!!!

Yorum

• Ne kuyruk acısı varmış bu adamların.
        Bize Samsun'da Trabzon işlerine gelirse.
        Sen ağlat biz severiz seni...
        Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
        ts_mania

Yorum

• maçı izlerken bizim için "... olamazsın şampiyon" diyorlar gibi gelmişti. yanlış duyuyor olabilirim, diye düşündüm. harbiden sövmüşler ya.

ya bu nedir şimdi! ciddiye alınma çabaları mı? sanıyorlar mı ki, biz de onlara söveceğiz; yok, henüz değil. önce klasmanınızı atlayın, sonra söver miyiz biraz daha düşünelim.

ayıptır yaptığınız. önce biz küfür etsek ardından siz etseniz, tamam. ama şimdi ne gereği var ki! bu samsunspor'a ne kazandıracak? yarın bir gün karşılaşırsak, taraftarımızın durumunuza bakmaksızın sizi yenmemiz için takımı coşkuyla desteklememizi normal karşılarsınız artık.

eden bulur... karşınızda müstakbel şampiyon var.
          avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• Samsunlular Rize'de bize küfür etmişlerse bu başlık bir daha açılmamak üzere kapanacak.

Rize'de bulunan arkadaşlar küfür olayını teyit ediyor mu ?
            Trabzonspor √
            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
            İki Renk ve Asalet √
            BordoMavi.Net √

Yorum

• Allah size bir daha Süper Lig yüzü göstermesin.Kininizde boğulun.
              T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Samsunlular Rize'de bize küfür etmişlerse bu başlık bir daha açılmamak üzere kapanacak.

Tvden net duydum ama sana canlı tanık lazımsa illki bulunur

Yorum

• Samsun ezelden beri 3 büyüklerin özellikle fenerin yalakası bir takım olmuştur,taraftarı olarak söylüyorum.Samsundan bir cacık olmaz,o taraftar hiçbirşeyi haketmiyor.
                  Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

Samsunlular Rize'de bize küfür etmişlerse bu başlık bir daha açılmamak üzere kapanacak.

Metin Abi Samsunluların %99'u bizi sevmez bunun hepimiz farkındayız ama Samet Bulut arkadaşımızın hatırı için en azından başlık kapatılmasa iyi olur...

Yorum

Sadece Samsun'lular küfür etmiyor Eskişehirspor'lularda ediyor Kasımpaşa'lılarda hemde alasını ama başlıkları gayet mevcut her ne kadar Eskişehir küfür etsede bir grup Eskişehir'li bizi seviyor bizde onları seviyoruz Samsunspor'lu arkadaşlarda da böyle bir grup var Samsunspor başlığında da önceki sayfalarda Samsun taraftarını sevmediğimi belirtmiştim ama konunun kapanması söz hakkının kısıtlanması kolay yoldan kaçma manasına geliyor bence bir gelsin dertleri neymiş anlatsınlar ben Samsun taraftarını sevmesem bile Süper Lig'e çıkmasını istiyorum bu konuda milliyetçilik yapmak saçma hakediyorlarsa çıksınlar dünkü oyunda da gördük Rize bu futbolla 1. ise Samsun çıksın Bolu çıksın Ordu çıksın bu böyle Bank Asya çok çekişmeli gerçekten ve de Bolu gibi bir takım var her sene süper ligin kapısından dönüyor ve de statları full dolduruyor Ordu ve Samsun gibi potansiyeli olan takımlar var mesela dünkü maçta Rize sahaya lider çıkmıştı ama Rize'liler değil bizimkiler doldurmuş stadı maraton hep boştu kenetlenme yok bence bu konunun kapanması çok saçma burdaki Samsun'lu arkadaşlara haksızlık yapılmasın
                      Kazimişi gzas vorert

Yorum

Abi Rize'dekiler teyit ediyormu demişsin. Ben teyit ediyorum TRT 1 teyit ediyor maçı izledim +1. dakıkada şok yaşadım Rizeli taraftarlar bastırsada onları İ. Trabzon olamazsın şampiyon diye bağırdılar.
                        6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• Samsunspor taraftari ne kadar ayip etmissede, bunu Samsun halki veya Samsunlular olarak genisletmemek gerek.

Cengiz Cubukcu; Metin Abi Samsunluların %99'u bizi sevmez bunun hepimiz farkındayız ama Samet Bulut arkadaşımızın hatırı için en azından başlık kapatılmasa iyi olur...
                          Cok ayip ediliyor cok. Alinacam bak bu gidislen

Samsunspor'lular tamam, ama Samsunlular'a HAYIR

Ayriyetten her takim Trabzonspor'a küfür etmisdir. Ozaman bütün sehirleri dislayin yine Trabzonspor icine kapansin.

Trabzon'lu degilim ama Trabzonsporluyum !

Bazen öyle konusmalar geciyorki, sanki bu takim Trabzonlularin tabulu mali, biz ise destek veriyoruz, esek gibi her sene forma aliyoruz, onu yapiyoruz bunu yapiyoruz, ama bizim degil, biz sadece destek cikiyoruz gibi birsey cikiyor.
                          En son Mehmet Ç. tarafından düzenlendi; 20.12.2010, 11:58.

Yorum

• Süper Lig yüzü görememeniz dileğiyle.

Yorum

Kesinlikle yanlış anlaşılmak istemem.Konunu kapatılması veya kapatılmaması umrumda değil abi ama konunun içeriği burda

videonun başında i.. trabzon tezahuratı samsunluların..Ve Gerisi..
                              Mekansızlar Grubu

Yorum

• Samsunspor Süper Lige Geldi

Hosgeldiniz Süper Lige ....
                                Rize Ve Ordu'yuda Bekliyoruz...
                                ''Biz de öldük. Ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X