UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
son maçlarda aldığı yenilgilerle düşme potasına girse de düşmeyecek bu takım fikstür avantajıyla herşey kendi elinde bundan sonraki maçlarında rakiplerini yenerse durumu düzeltir.seneye de inş. süper lige gelir karadeniz takımı.
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
samsun 1-2 maç daha kazanmadı bu sne rahtlar seneye de inş. süper lige...
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Kulübümüz ile ilgili sportif gelişmeleri bilgilerinize sunarız;
Teknik kadromuz ile yeniden anlaşma sağlanmıştır. Buna göre Teknik Direktörümüz Hüseyin Kalpar ve yardımcı hocamız Bahattin Güneş 2010-2011 sezonunda Samsunspor’un teknik kadrosu olarak başında olacaklardır..
Sportif direktörümüz İsa Turan ise bilindiği gibi önümüzdeki yıl için kendi kararı ile bu görevi sürdüremeyeceğini bildirmiştir.
Sayın İsa Turan kulübümüzün her alanda faydalandığı bir değerdir. Kendisinin bu kararını saygı ile karşılıyoruz. Bununla birlikte bundan sonra da Samsunspor kendisinden faydalanmaya devam edecektir. önümüzdeki sezon İsa Turan teknik ekip kadrosunda bulunacaktır.
Diğer taraftan kadromuzda meydana gelen değişiklikler aşağıdaki gibi olmuştur.
önümüzdeki sezon kadromuzda olmayacak futbolcularımız;
1- Yavuz Onuk
2- Petr Pavlik
3- Adem Gezici
4- İlhan Ummak
31.05.2010 tarihinde sözleşmesi sona eren ancak görüşmelere devam ettiğimiz futbolcularımız;
1- Sercan Temizyürek
2- Hakan Akman
3- Turgay Gölbaşı
4- Yücel ömür Ejder
öte yandan bilindiği gibi Turgut Doğan şahin Ankaragücü, Oktay Delibalta ise Gençlerbirliği ile anlaşmışlardır.
Kulübümüz mali durumu ve imza aşamasına gelen yeni transferler ile ilgili son durum ise 18 Haziran 2010 Cuma günü Samsun spor kamuoyu ile paylaşılacaktır.
Saygılarımızla,
Yönetim Kurulu
Anıl tasdemir ve Ali kuleli imzaları atıp kampa katıldılar.
Yorum