Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Samsunspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Durduk yere Rizeli arkadaşa neden laf atıyorsun ki?
    Doğru söylemiş. Burda Samsun için söylenenler Rize içinde geçerlidir.

Yorum

• Samsun gibi büyükşehir takımLarının(izmir-adana) süper Ligde oLmaması çok acı bi durum.
      Samsunspor'a yönetim oLarak sahip çıkan oLmadığı gibi, biLete, kombineye, formaya para vermek istemeyen ama gidip küfür eden, hır gür çıkaran dünya kadar taraftarı var. OnLarda taraftar sayıLmayacağı için, çok az taraftarı var.
      Umarım iyi bir yönetim organizasyonu ve taraftar dernekLeriyLe koordinasyon sağLarLar, yeniden süper Ligde oynarLar. Aksi haLde aşağıya doğru devamLı düşecekLer
      Fırtına DiNMEZ, Sadece DiNLENiR...!!

Yorum

• kendileri hala kırmızı şimşekler dönemindedirler eskişehir gibi bir efsane bile 12 yıl süper lig yüzü görmedi bence bu rüyadan uyanmalılar ve şehir takıma sahip çıkmalıdır. sonuna kadar trabzonsporluyum, trabzon-samsun arasındaki sürtüşmelere de çok kez tanık oldum ama 20 yıldır yaşadığım şehrin takımını da yeri geldiği zmn desteklemezsem şehire ihanet etmiş olurum herhalde ki altyapısında da oynamışlığım vardır samsunsporun.
        bu hafta kocaelisporu 2-0 yenerek ilk galibiyetini almıştır.başarılar diliyorum.
        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
        A Love..Lİke No Other

Yorum

• Rize'ye deplasman yapmış büyük Samsun taraftarı hemde 40! kişi ile Tugçe görünümlü Ali olsada biraz sohbet etseydik bu konu hakkında

Yorum

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Rize'ye deplasman yapmış büyük Samsun taraftarı hemde 40! kişi ile Tugçe görünümlü Ali olsada biraz sohbet etseydik bu konu hakkında

40 kişi olmaları cidden gülünç bir durum o kadar abartı yaptı Tuğçe(?) burada

Ama o 40 kişiye helal olsun demek lazım takımlarını destekledikleri için.

Yorum

• İlk olarak Kadir26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              40 kişi olmaları cidden gülünç bir durum o kadar abartı yaptı Tuğçe(?) burada

Ama o 40 kişiye helal olsun demek lazım takımlarını destekledikleri için.
              Hayır birde Rize bu yakın bir deplasman o kadar salııyor iki takım taraftarı birbiri hakkında ayrıca..şaşırmadım açıkcası çünkü Samsunspor taraftarı bu fazla büyütüyor kendi taraftarı kendini..

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Durduk yere Rizeli arkadaşa neden laf atıyorsun ki?
                Gerçekler acıdır Kazım rize-fb kardeş kulüpler baksana adamlar açılış maçına dibindeki Trabzonsporu çağırmayıp fbyi çağırıyor bence rizenin savunulacak bi tarafı yok..
                "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gerçekler acıdır Kazım rize-fb kardeş kulüpler baksana adamlar açılış maçına dibindeki Trabzonsporu çağırmayıp fbyi çağırıyor bence rizenin savunulacak bi tarafı yok..
                  Sana ne oluyo sanamı düstü bunu yargılamak..Siz önce gidin Samdundaki Fenerium Magazasını kapatn..Baskanınız bıle celenk gonderdı samsunaspor adına rezıllık

Rizenın yaptıgını buyutmeye gerek yok..Sonucta yenı stad tanıtım macıydı..Onu uygun görmusler...Keske Trabzonspora yapılsaydı.Herkes buna tepki gösterdi zaten..Ben gitmedim Ailemdende kımse gıtmedı acılısa

Yorum

• İlk olarak 53RS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sana ne oluyo sanamı düstü bunu yargılamak..Siz önce gidin Samdundaki Fenerium Magazasını kapatn..Baskanınız bıle celenk gonderdı samsunaspor adına rezıllık

Rizenın yaptıgını buyutmeye gerek yok..Sonucta yenı stad tanıtım macıydı..Onu uygun görmusler...Keske Trabzonspora yapılsaydı.Herkes buna tepki gösterdi zaten..Ben gitmedim Ailemdende kımse gıtmedı acılısa
                    Doğru Samsunda mağaza açılışına çelenk göndermek yanlış birşey ama fb rize atkısı yaptırıpda takmak doğru bişey sende haklısın

Yorum

• İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Doğru Samsunda mağaza açılışına çelenk göndermek yanlış birşey ama fb rize atkısı yaptırıpda takmak doğru bişey sende haklısın
                      Dostum sen ıyımısınn..Hıcmı Mıllı mac Avrupada mac ızlemedın...Türkıye Kımle Oynuyosa Bı tarafı Turkıye Bı tarafı Ornegın Fransa oluyor..Sımdı Bız fransızmıyız..Cogu yerde Oyle Acılıs maclarında atkılar oyle yapılır..Adanademirspor-Livorno gibi

Sızın olayınız daha vahim Bence...Herneyse Sallasana sen kardesim Samsunspor hakkında yorumlarını yaz yok rıze oyle yok ınsanları bunu sunu tutuyo sanane..

Yorum

• Cahill Cahill Konusmayın .. Stad'ın Acılıs Macı Anısına Yapılan 1 Atkıydı .. Fb'yle Oynamamız Bencede Hic İyi Bisey Deqil .. Ts Yada Avrupa'dan 1 Takım Getirilebilirdi.. Başbakanımız Saqolsun Fb'sini Getirdi Rize'ye .. Maç'a Gitmicektim Ben Arkadaşlar Zorla Götürdü Zaten ..
                        Rizespor Rizelilerin değil Rizesporlularındır !

Yorum

• İlk olarak 53RS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dostum sen ıyımısınn..Hıcmı Mıllı mac Avrupada mac ızlemedın...Türkıye Kımle Oynuyosa Bı tarafı Turkıye Bı tarafı Ornegın Fransa oluyor..Sımdı Bız fransızmıyız..Cogu yerde Oyle Acılıs maclarında atkılar oyle yapılır..Adanademirspor-Livorno gibi

Sızın olayınız daha vahim Bence...Herneyse Sallasana sen kardesim Samsunspor hakkında yorumlarını yaz yok rıze oyle yok ınsanları bunu sunu tutuyo sanane..
                          Doğru banane rizeden herkes kendi önüne baksın o zaman..!

Yorum

• Hacettepe 1-0 Samsunspor

Yorum

• kümeye gider busene.
                              2. lig B de bizim 3 takımımızın olduğu guruba düşecek ki eyvah eyvah.
                              ordanda 3. lige gitmeleri hiç süpriz olmaz
                              işin aksi tarafı orda da 3 takımımız var
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                kümeye gider busene.
                                2. lig B de bizim 3 takımımızın olduğu guruba düşecek ki eyvah eyvah.
                                ordanda 3. lige gitmeleri hiç süpriz olmaz
                                işin aksi tarafı orda da 3 takımımız var
                                Vallaha acayip olur Burçak abi.. En azından Samsun'da Trabzonspor'umuza duyduğumuz özlemi diğer takımlarımızla gideririz napalım Bu arada hala hedef Süper Amatör Küme hiçbir değişim yok yürü be Samsunspor kim tutar seni...
                                TRABZON için 3G = Gıymalı, Guymak, Gaygana

BMN - SAMSUN

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X