İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Samsunspor
Daraltma
X
-
Samsun gibi büyükşehir takımLarının(izmir-adana) süper Ligde oLmaması çok acı bi durum.
Samsunspor'a yönetim oLarak sahip çıkan oLmadığı gibi, biLete, kombineye, formaya para vermek istemeyen ama gidip küfür eden, hır gür çıkaran dünya kadar taraftarı var. OnLarda taraftar sayıLmayacağı için, çok az taraftarı var.
Umarım iyi bir yönetim organizasyonu ve taraftar dernekLeriyLe koordinasyon sağLarLar, yeniden süper Ligde oynarLar. Aksi haLde aşağıya doğru devamLı düşecekLerFırtına DiNMEZ, Sadece DiNLENiR...!!
Yorum
-
kendileri hala kırmızı şimşekler dönemindedirler eskişehir gibi bir efsane bile 12 yıl süper lig yüzü görmedi bence bu rüyadan uyanmalılar ve şehir takıma sahip çıkmalıdır. sonuna kadar trabzonsporluyum, trabzon-samsun arasındaki sürtüşmelere de çok kez tanık oldum ama 20 yıldır yaşadığım şehrin takımını da yeri geldiği zmn desteklemezsem şehire ihanet etmiş olurum herhalde ki altyapısında da oynamışlığım vardır samsunsporun.
bu hafta kocaelisporu 2-0 yenerek ilk galibiyetini almıştır.başarılar diliyorum.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
A Love..Lİke No Other
Yorum
-
İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRize'ye deplasman yapmış büyük Samsun taraftarı hemde 40! kişi ileTugçe görünümlü Ali olsada biraz sohbet etseydik bu konu hakkında
40 kişi olmaları cidden gülünç bir durum o kadar abartı yaptı Tuğçe(?) burada
Ama o 40 kişiye helal olsun demek lazım takımlarını destekledikleri için.
Yorum
-
İlk olarak Kadir26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle40 kişi olmaları cidden gülünç bir durum o kadar abartı yaptı Tuğçe(?) burada
Ama o 40 kişiye helal olsun demek lazım takımlarını destekledikleri için.
Yorum
-
İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDurduk yere Rizeli arkadaşa neden laf atıyorsun ki?"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGerçekler acıdır Kazım rize-fb kardeş kulüpler baksana adamlar açılış maçına dibindeki Trabzonsporu çağırmayıp fbyi çağırıyor bence rizenin savunulacak bi tarafı yok..
Rizenın yaptıgını buyutmeye gerek yok..Sonucta yenı stad tanıtım macıydı..Onu uygun görmusler...Keske Trabzonspora yapılsaydı.Herkes buna tepki gösterdi zaten..Ben gitmedim Ailemdende kımse gıtmedı acılısa
Yorum
-
İlk olarak 53RS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSana ne oluyo sanamı düstü bunu yargılamak..Siz önce gidin Samdundaki Fenerium Magazasını kapatn..Baskanınız bıle celenk gonderdı samsunaspor adına rezıllık
Rizenın yaptıgını buyutmeye gerek yok..Sonucta yenı stad tanıtım macıydı..Onu uygun görmusler...Keske Trabzonspora yapılsaydı.Herkes buna tepki gösterdi zaten..Ben gitmedim Ailemdende kımse gıtmedı acılısa"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak emrah.55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğru Samsunda mağaza açılışına çelenk göndermek yanlış birşey ama fb rize atkısı yaptırıpda takmak doğru bişey sende haklısın
Sızın olayınız daha vahim Bence...Herneyse Sallasana sen kardesim Samsunspor hakkında yorumlarını yaz yok rıze oyle yok ınsanları bunu sunu tutuyo sanane..
Yorum
-
Cahill Cahill Konusmayın .. Stad'ın Acılıs Macı Anısına Yapılan 1 Atkıydı .. Fb'yle Oynamamız Bencede Hic İyi Bisey Deqil .. Ts Yada Avrupa'dan 1 Takım Getirilebilirdi.. Başbakanımız Saqolsun Fb'sini Getirdi Rize'ye .. Maç'a Gitmicektim Ben Arkadaşlar Zorla Götürdü Zaten ..• Rizespor Rizelilerin değil Rizesporlularındır !
Yorum
-
İlk olarak 53RS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDostum sen ıyımısınn..Hıcmı Mıllı mac Avrupada mac ızlemedın...Türkıye Kımle Oynuyosa Bı tarafı Turkıye Bı tarafı Ornegın Fransa oluyor..Sımdı Bız fransızmıyız..Cogu yerde Oyle Acılıs maclarında atkılar oyle yapılır..Adanademirspor-Livorno gibi
Sızın olayınız daha vahim Bence...Herneyse Sallasana sen kardesim Samsunspor hakkında yorumlarını yaz yok rıze oyle yok ınsanları bunu sunu tutuyo sanane.."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekümeye gider busene.
2. lig B de bizim 3 takımımızın olduğu guruba düşecek ki eyvah eyvah.
ordanda 3. lige gitmeleri hiç süpriz olmaz
işin aksi tarafı orda da 3 takımımız varEn azından Samsun'da Trabzonspor'umuza duyduğumuz özlemi diğer takımlarımızla gideririz napalım
Bu arada hala hedef Süper Amatör Küme hiçbir değişim yok yürü be Samsunspor kim tutar seni...
TRABZON için 3G = Gıymalı, Guymak, Gaygana
BMN - SAMSUN
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum