arkadasim sana bütün samimiyetimle katiliyorum bence çok dogru bir tesbit. hatta gitmemesigerekir diye düsünüyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor’un "Değerleri" ve Lee
Daraltma
X
-
Lee bize 2 veya 3 sene hizmet etti bize cok ama cok faydasi oldu ama bizim gözümüze pek carpmadi önemsemedik onu,bagzi maclarda hata yapsada onun haricinde cok iyi futbol oynayan ve yürekten oynayan bir fubtolcudur, örnegi bu sene oynanan fb-ts macinda hem gol atmisti hemde gol attirmisti o macin yildizida lee'di zaten</span><br style="font-weight: bold;"><br style="font-weight: bold;">bence lee gönderilmemesi lazim bu takimda oynamayi hak ediyor bu oyuncu!!!</span>
Ölüm nereden gelirse gelsin cenazeme bordo mavi çiçek atilacaksa mezar ta$ima Trabzonsporlu yazilacaksa ölüm ho$ gelsin
Yorum
-
lee ye hakettigi degeri gösterdigimize inanmiyorum. söyle statta onun için hazirlanmis bir küçük pankart bile ona sevildigini begenildigini hissettirebilir. ayrica seneye ve ondan sonraki senelerede takimda kalmasi gereken bir oyuncu. eger sene sonu giderse sol tarafi tamamen kaybettik demektir. insallah kalir...Tek Büyük TRABZONSPOR !!!
Yorum
-
İlk olarak sadman tarafından gönderildilee ye hakettigi degeri gösterdigimize inanmiyorum. söyle statta onun için hazirlanmis bir küçük pankart bile ona sevildigini begenildigini hissettirebilir. ayrica seneye ve ondan sonraki senelerede takimda kalmasi gereken bir oyuncu. eger sene sonu giderse sol tarafi tamamen kaybettik demektir. insallah kalir...
aynen katiliyorum"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
Lee, Szymek ve Yattara'nin aksine, alinirken taraftar tarafindan taniniyordu. Bu zamana kadar vasat oynamasina ragmen sevilmesinin nedeni de bu herhalde. E Koreli olmanin da katkisi var tabi..
Eger sampiyon kadro kurulacaksa, yabancilar içinde Djokaj, Jefferson ve Lee'den en az ikisinin gitmesi lazim. Yönetimin Jefferson'u tutmasi büyük ihtimal bu durumda. Ama Lee -sezon genelinde uyumasina ragmen- büyük maçlarda çok katkida bulunmustu. Güzel bir ugurlama çok güzel olur, o artik bize kalmis, yönetimin bir organizasyon yapacagini zannetmiyorum.
Edited by: CenkhanNaber?
Yorum
-
Vahid hoca kalirsa zaten su an ki vaziyetteLee'yi göndermeyecektir. Lee bana göre sol açik oyuncusu degil ama mücadelesiyle su an elimizde olan oyuncular arasinda solbek vazifesini en iyi yerine getiren kisi. Bence Djokaj yerine çok etkili bir sol açik oyuncusu almamiz lazim. Rize'li Altan kiralik mi bilmiyorum ama bence bu mevkide çok is yapar...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on">
<T>
<TR height="100%" UNABLE="on" width="100%">
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">takimda kalmasi gerekenlerin basinda geliyor</TD></TR>
<TR UNABLE="on" hb_tag="1">
<TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="on">
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>işkenaz
Yorum
-
lee hirsiyla takimin önde gelen isimlerinden biri ama malesef bu performansi sezon boyunca sürmüyor. bunda galiba birazda sürekli yerinin degismesininde etkisi var. üstelik çok farkili bir kültürden geliyor. ama bu sorunu zaten o çoktan asmistir. artilari ve eksileri var ama en önemlisi yasi. yanlis bilmiyorsam takimin en yaslisi lee. yani artik yollari ayirma vakti bence geldi. tabiki çok güzel bir ugurlamayla kovarak degil! çünkü o bizim için en önemli maçlarda derbilerde harika performans gösterdi. en azindan bunun için iyi bir ugurlamayi hakediyor. belkide ilerde jübile maçinda Trabzonsporla bir maç bile olabilir.Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!
Yorum
-
bana lee den iyi bir sol bek gosterin turkiye liginde tamam diyim ama yok abi yok. arti bu adam yurekli top oynuyor kusmuyor..oraya gidecem buraya gidecem demiyor .3 e 5 e bakmiyor topunu oynuyor . lee giderse yerini cok zor doldururuz ..
gelen gideni aratir romashenko gibi bu adami niye biraktigimiz daha anlamis deilim sol kanatta aradigimiz adam bence o ..karaiplerde bir trazonsporlu..
bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum