Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor’un "Değerleri" ve Lee

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak esTeban tarafından gönderildi

arkadaslar bü y önetim yabanci yildiz sözü werdi yattara szymek stepanov etti 4 bidee lee kalsin derseniz geriye 1 yabanci hakki kaliyo bu adama asiksaniz alin mahalle takiminda oynatin

hasan ücüncüyü 1 ay önce takimda görmek istemeyenler simdi vasat ve yabanci statüsündeki adam kalsin diyo

iyi niyetliymis uyumluymus fln da bunlarla bir aDIM gidemiyosunuz adam appiah anelka alex le cikarken biz lee le war olmaya calisirsak sonuc yine hüsran olur

herseye tamam ama her ne olursa olsun lee young için bu ifade çok agir.(go home lee) haketmedigini düsünüyorum.

ikinci sefer gelisinde ki fedakarligidaha önceki forumlarda yazildi ve sanirim halen lee formunda yaziyor.

gidecekse kovalar gibi degil saygi ve sevgiyle göndermek gerekir.
    Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
    İşte BMN!*

Yorum

Lee'nin iyi bir insan oldugu zaten belli. Trabzon'dan onu daha yakindan taniyan arkadaslarin aktardiklari da bunu destekliyor. Zaten Korelierin Türklere karsi bir ilgisi ve sevgisi var. Lee'de de bunu açikça görmek mümkün.

Teknik olarak fikrimi yazmistim. Daha büyük hedefler için daha etkili bir oyuncu alinmali yerine. Ama benzer nitelikte biri alinacaksa elbette Lee'nin kalmasi daha dogru olur. O seçenegi zaten düsünmek dahi istemiyorum.
      Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi

Lee hakkinda daha önce Futbolcular bölümünde de yazi yazmistim. Teknik ve taktik özellikleri, oyun stili ve futbol geçmisi hakkinda daha önce yeterince durdugum için burada fazla detaya girmeyecegim. Türkiyede çizgide oynadigi halde oyun jkurabilen iki tane sol kanat oyuncusu var, daha dogrusu vardi: Biri Ergün, digeri de Lee. Ayrica her iki oyuncunun karsilastirmasi yaplildiginda bence Lee'nin fazlalari da var. Kendisiyle de esi Sue Hanim ve oglu küçük Suk'la da tanisma firsatim oldu. Uzaktan soguk görünmelerine ragmen son derece cana yakin insanlar olduklarini söylemeliyim. Bu da yetisme tarzlari ve kültürlerinin bir aksi olsa gerek. Daha iyisi bulunursa gitsin mantigi sadece Lee için degil, bence bütün oyuncular için geçerlidir.yalniz burada kimsenin bilmedigi bir seyi hatirlatmama lütfen izin verin: Lee'nin Trabzon'a ikinci defa gelisi söz konusu oldugunda klübü bonservis bedeli olarak Trabzonspor'un teklif ettigi paranin 100.000 USD fazlasini istemisti ve bizim yönetim de bu parayi vermeye yanasmiyordu. Çözümü yine Lee buldu. Nasil mi? Kendisine ödenecek paradan 100.000 USD kesilip klübüne ödenmesini isteyerk. yani bu adamin bu sehir ve klüple sadece profesyonel degil ayni zamanda duygusal bagi da var. Birkaç defa ailece markette karsilastik. Özellikle esi Trabzon insanina hayranligini anlata anlata bitiremiyordu. Bu arada aramizda kalsin ama Lee'nin esi kendisinden daha güzel Türkçe konusuyor. Neyse lafi uzatmayalim.Ben daha üst seviyede biri alinmadigi sürece Lee'nin takimda kalmasindan yanayim. Ama gönderilecekse kendisine layik bir vedamerasimi düzenlenmesi ve hizmetleri karsiligi tesekkür edilmesitaraftariyim.Durumu kesinlestikten sonra eger taraftar olarak -ki bu durumda biz Trabzon'da yasayan taraftarlara çok görev düsüyor- kendisine unutulmaz bir veda partisi düzenlemeliyiz. Ben kendi adima elimden gelen her seyi yaparim.

Son olarak bu konuyu gündeme getiren zinos_zon arkadasima tebrik ve teskkürlerimi sunuyorum. Büyüklük gönülde ve beyinde baslar davranislarla disa vurulur. Iste vefali taraftar örnegi.

Selam ve muhabbetle!..

aynen katiliyorum,ben lee yi çok seviyorum ondan iyisini alamayacaklarsa kesinlikle göndermesinler...
        "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

Lee özverili bir futbolcu ama sampiyonluga oynayan bir Trabzonspor için yetersiz. Ayrica onun yerindebu sezonu çok formsuz geçiren ama geçtigimiz sezonlarda çok basarili olan Celaleddin var. Bence Celaleddin yeni sezonda çok daha iyi olacak takimin iyi oyunuyla onunda performansi artacaktir. Sonuç olarak Trabzonsporumuzun sampiyonluk yolunda iyi bir yedek olacak degil takima direk katki yapacak yabancilara ihtiyaci var...

Lee gitmeli......

Yorum

...Bu adamaâsiksanizalin mahalle takiminda oynatin!
            Bu nasil bir ifadedir? Fikirlere tahammülünüz yoksa insanlara sayginiz da mi yok?En az benim kadar ve buradaki herkes kadar Trabzonsporlu oldugunuza inamasam bu ifade hakkinda çok kötü seyler düsünebilirdim. Ne kadar insanin kalbini kirdiginizin, terbiye sinirlarini ne kadar astiginizin umarim farkina varirsiniz.

Hasan Üçüncü'yü 1 ay önce takimda görmek istemeyenler simdi vasat ve yabanci statüsündeki adam kalsin diyor.
            Benim hatirladigim kadariyla kimse Lee mutlaka kalsin demiyor, sadece onun çapinda ya da seviyesinin altinda biri gelecekse kalsin diyor. Ayrica gidecegi varsayilip kendisine hizmetleri karsiligi vefa ve sükranlarin sunulacagi bir organizasyondan bahsediliyor. Bu arada Hasan Üçüncü meselesi nereden çikti? Önceden kötüydü, futbolunu gelistirdi ve taraftar onu bagrina basti. Bunun yabanci statüsündeki birinin kalmasinin istenmesiyle ne alakasi var?

Iyi, niyetliymis,uyumluymusfalan da bunlarlabiradim gidemiyorsunuz.
            Iyi niyet ve uyumun tek basina bir sey ifade etmedigi konusunda sizinle hemfikirim. Öncelik futbolculugunda olmali.

Adam Appiah, Anelka Alex'le çikarkenbiz Lee ile var olmayaçalisirsaksonuçyine hüsran olur.
            Appiah'li, Anelka'li, Alex'li kadroyla Sükrü saraçoglu'ndaki maçi seyretmediniz galiba. Hani Metin Tokatli, Cem Papila'li, Özgüç Türkalp'li kadro deseniz ne gam!Kaderin ne kadar garip bir cilvesidir ki o maçin yildizi da Lee idi.

Sonuç: Saha iyisi oldugu sürece hiçbir futbolcunun kalmasinda israr etmenin mantigi olmadigi gibi Trabzonspor'a hizmet etmis olan yerli ve yabanci hiç kimseyi küçümsemeye ve asagilamaya kimsenin hakki yoktur. Lütfen biraz daha dikkatli ve yapici olmaya çalisalim.

Selam, sevgi ve muhabbetle...

Yorum

Açikçasi, Lee takimda tutmadigim futbolcularin basinda gelir. Ama bu durum, herhalde onu çiplak gözle seyretmedigimden olsa gerek. Çünkü, futbol bigisine çok güvendigim insanlarin hep onun hakkinda olumlu konustuklarini duydum. Bilgisine çok gübendigim Halilhodzic de ona ürekli forma sansi verdigine göre, herhalde ben yaniliyorum.

Kalir veya gider; her ne ise. Fakat giderse, layik oldugu ugurlama fikrini kesinlikle destekliyorum. Çünkü Trabzonspor'a kazik atmayan bir futbolcu. Bu iste de kiymetli Poetricus Üstadima büyük isler düsüyor.

Selamlar.Edited by: Cyzio
              -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
              -"Burada klima yok mu?"
              -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

Bana göre; defansin solu için yeterli olur,orta sahanin solu için yetersiz kalir.. Gerekirse ön libero mevkiinde de aslanlar gibi oynar(oynadi da).. Orta sahanin soluna transfer yapilsin,Lee de kalsin..(defansin solunda oynatilmak kosuluyla[img]smileys/smiley1.gif[/img])
                Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

LEE KALSIN NEDENMI? GIYDIGI FORMANIN HAKKINI VEREN KAÇ YABANCI VAR TRABZONDA BIR TEK LEE KOSUYOR KADEMEYE GIRIYOR ORTA YAPIYOR. BENIM SAMURAYIM LEE
                  KAHROLSUN LİG TV !!!

Yorum

İlk olarak firari tarafından gönderildi
                    İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi

Lee hakkinda daha önce Futbolcular bölümünde de yazi yazmistim. Teknik ve taktik özellikleri, oyun stili ve futbol geçmisi hakkinda daha önce yeterince durdugum için burada fazla detaya girmeyecegim. Türkiyede çizgide oynadigi halde oyun jkurabilen iki tane sol kanat oyuncusu var, daha dogrusu vardi: Biri Ergün, digeri de Lee. Ayrica her iki oyuncunun karsilastirmasi yaplildiginda bence Lee'nin fazlalari da var. Kendisiyle de esi Sue Hanim ve oglu küçük Suk'la da tanisma firsatim oldu. Uzaktan soguk görünmelerine ragmen son derece cana yakin insanlar olduklarini söylemeliyim. Bu da yetisme tarzlari ve kültürlerinin bir aksi olsa gerek. Daha iyisi bulunursa gitsin mantigi sadece Lee için degil, bence bütün oyuncular için geçerlidir.yalniz burada kimsenin bilmedigi bir seyi hatirlatmama lütfen izin verin: Lee'nin Trabzon'a ikinci defa gelisi söz konusu oldugunda klübü bonservis bedeli olarak Trabzonspor'un teklif ettigi paranin 100.000 USD fazlasini istemisti ve bizim yönetim de bu parayi vermeye yanasmiyordu. Çözümü yine Lee buldu. Nasil mi? Kendisine ödenecek paradan 100.000 USD kesilip klübüne ödenmesini isteyerk. yani bu adamin bu sehir ve klüple sadece profesyonel degil ayni zamanda duygusal bagi da var. Birkaç defa ailece markette karsilastik. Özellikle esi Trabzon insanina hayranligini anlata anlata bitiremiyordu. Bu arada aramizda kalsin ama Lee'nin esi kendisinden daha güzel Türkçe konusuyor. Neyse lafi uzatmayalim.Ben daha üst seviyede biri alinmadigi sürece Lee'nin takimda kalmasindan yanayim. Ama gönderilecekse kendisine layik bir vedamerasimi düzenlenmesi ve hizmetleri karsiligi tesekkür edilmesitaraftariyim.Durumu kesinlestikten sonra eger taraftar olarak -ki bu durumda biz Trabzon'da yasayan taraftarlara çok görev düsüyor- kendisine unutulmaz bir veda partisi düzenlemeliyiz. Ben kendi adima elimden gelen her seyi yaparim.

Son olarak bu konuyu gündeme getiren zinos_zon arkadasima tebrik ve teskkürlerimi sunuyorum. Büyüklük gönülde ve beyinde baslar davranislarla disa vurulur. Iste vefali taraftar örnegi.

Selam ve muhabbetle!..

aynen katiliyorum,ben lee yi çok seviyorum ondan iyisini alamayacaklarsa kesinlikle göndermesinler...

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

AYRICA.Bu takima tüm iyi niyeti ve özverisi ile hizmet etmis bir futbolcuya go home diyenleri kiniyor vebu takim taraftarina hiç yakistiramiyorum.

Yönetim sözünde duracaksa yani gerçekten appi anelka veya ne biliyim en az o ayarda futbolcu transferi yapacaksa gönderilmeli ama yok siradan biri alinacaksa lee kalsin derim

Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

Ben hep bi Hasan bi de Lee kendini maça tam anlamiyla veriyor derken bazilari karsi çikiyordu.Sonunda anlasildi kimlerin aldigi paranin hakkini verdigi.

Yorum

Sanirim anderlechte gidecek.Insallah oradada basarili olur.Geldigi gibi bir ugurlama yapalim ona.Futbol bu nolur neolmaz ilerde belki tekrar gelir bize.
                        Özkan SÜMER

Yorum

ilk önce hepininizle hem fikir olmasamda saygi diyiyorum

son olarak evet oyuncumuzu kücük düsürücü seyler mutlakki yanlis ve bazi arkadaslarda yanlis oldugunun altini cizmis

peki bu arkadaslar mehmet yilmaz topic inde kazma git ne olur bi iyilik yap 1 trilyon veren zihniyete sövüp sayarken nerelerdeydiniz ?????

kusura bakmayinki ayni sey hasan ücüncü icin söylendi torpilli oynuyo diyenler bile cikti

ve simdi amansizca lee ye haksizlik yapiyo diyenler bunu haketmiyo diyenlere tek lafim sizde yabanci oyuncu kayiran yabanci oyuncu sempatisi olan kisiler olarak görmemi sagliyo ister istemez

saygiyla...........

Yorum

Ilköncehepininizlehemfikir olmasam da saygi duyuyorum.

Ne güzel. Olmasi gereken de bu. Herkes ayni fikirdeyse kimse düsünmüyor demektir.

Son olarak,evetoyuncumuzuküçükdüsürücü seylermutlak kiyanlis vebaziarkadaslarda yanlis oldugununaltini çizmis.

Ben bu anlayista yanis olan bir sey göremiyorum. Sanirim siz de ayni fikirdesiniz.

Pekibu arkadaslarMehmet Yilmaztopicinde"kazma,gitne olurbir iyilik yap" [derken],1 trilyonverenzihniyetesövüpsayarken&n bsp; nerelerdeydiniz?

Ben buradaydim ve o tip mesajlara da futbolcusunu yuhalayan zihniyete de karsi çikiyordum. Bütün yazilarim incelensin. Eger alinti yaptiginiz türden bir ifademe rastlarsaniz söz veriyorum bu forumda tek kelime daha yazmayacagim.

Kusura bakmayinama ayni sey Hasan Üçüncü icin söylendi. "Torpilli oynuyor" diyenler bile çikti.

Bu tip laflar benim de kulagima gelmisti ama sokak dedikodularini ciddiye alip bu foruma tasimayi abesle istigal olarak gördügümden üzerinde durmadim.

Ve simdi amansizca "Lee'ye haksizlik yapiyor"diyenler,[Allah askina kim bunlar?]bunu haketmiyordiyenleretek lafimizde yabanci oyuncukayiran,yabancioyuncusempatisi olankisiler olarak görmemi sagliyor ister istemez. [Ah su son cümlenin bir öznesi olsaydi ne güzel olurdu!]

saygiyla...

Burada bir arkadasimizin, futbolundan çok tavri ve sahsiyetiyle kendini sevdirmis bir oyuncumuza takimdan ayrilirken gösterilmesi gereken vefa ile ilgili teklifini tartisiyoruz. Bazi arkadaslar ya anlamiyor ya da isi baska taraflara çekmeye çalisiyor. Tekrarliyorum:

1. Trabzonspor'un formasini giyen herkes bizim için degerlidir ve sahip çikmamiz gerekiyor.
                            2. Trabzonspor camiasi bu takima yönetici, teknik adam, futbolcu, malzemeci ya da masör olarak hizmet vermis herkese, ister yerli ister yabanci olsun, ister disaridan gelmis isterse yerlinin yerlisi olsun herkese vefali ve saygili olmalidir.
                            3. Bir yabanci futbolcuya sempati duymak yerlileri ya da yerlijnin yerlisi oyunculardan nefret etmek degildir.

Bütün bunlara ragmen seneye aramizda olmayacak olan bir futbolcuya sempati duymamizin baska baska alanlara çekiliyor olmasi ben de bazi arkadaslarin saplantisi oldugu intibai uyandiriyor. Ayrica alinti yaptigim ifadede 56 tane imla hatasi düzeltmek mecburiyetinde kalmam bazi arkadaslarin okuma yazma kursuna gitmesi gerektigini düsündürtüyor.

Yorum

[

1. Trabzonspor'un formasini giyen herkes bizim için degerlidir ve sahip çikmamiz gerekiyor.
                              2. Trabzonspor camiasi bu takima yönetici, teknik adam, futbolcu, malzemeci ya da masör olarak hizmet vermis herkese, ister yerli ister yabanci olsun, ister disaridan gelmis isterse yerlinin yerlisi olsun herkese vefali ve saygili olmalidir.
                              3. Bir yabanci futbolcuya sempati duymak yerlileri ya da yerlijnin yerlisi oyunculardan nefret etmek degildir.

[/QUOTE] Bu sözlerin her kelimesine imzami atarim tebrikler[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Iste olay bu büyütmenin mantigi yok.Söylenecek hersey bu üç sikta yazilmis bosuan birbirimizi üzmeyelimde önümüzdeki maça bakalimEdited by: rutav0861
                              Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

KESKE HERKES LEE GIBI OLSA ADAM YEDEK KALIR IKINCI YARI GIRER SAKIR SAKIR OYNAR ILK ONBIRDE BASLAR YINE OYNAR NASI BIRINI BEKLIYOSUNUZ ANLAMADIM LEE TAKIMIN EN IYILERINDEN BIRI ONA SONSUZ TESEKKÜRLER...[img]smileys/smiley2.gif[/img] [img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim