Trabzonspor’un "Değerleri" ve Lee

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • murat
    • 01.10.1999
    • 4657
    • Danisman
    • Avrupa Diğer

lee giderde djokaj durursa ozaman yanlis yaparlar. daha iyisi alinan her oyuncu guzel bir sekilde ugurlanip yollanmali. Lee her macta mucadele ediyor ama cok inisli cikisli grafik ciziyor. Bana en sempatik gelen futbolculardan biri. Giderse ve yerine duzgun adam alinmazsa cok arariz...

Lee i fazla begenmiyen biri olarak yaziyorum ama mucadelesinede saygi duyuyorum.
    Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• mensure 61
      • 22.12.2005
      • 1093
      • Ressam,stilist

Bence Lee fena diyil gitmesinden yana diyilim... O'nun yerine gidicekler var !!!
      Trabzonspor'um senin için ölürüm!..

Yorum

• mini FaNaTiK
        • 19.01.2005
        • 749

Yigidi öldür ama hakkini ver..Lee belki memleketinden belki kisiliginden savasmayi birakmiyor hirsli olmasi ister kötü oynasin ister iyi beni yeterince etkiliyor fakat sözlesmesinin bitmesi ile birlikte takimdan ayrilacaktir.Kendisine hizmetlerinden dolayi tesekkür ederim..
        elbet bir gün ölecegiz..TRABZONLU dogduk TRABZONLU ölecegiz..

Yorum

• metehan
          Trabzonspor Kongre Üyesi
          • 31.05.2004
          • 4301
          • Bilgisayar Müh.
          • İstanbul

Bence Lee sezon sonunda gönderilmeli ve yerine çok daha etkili bir sol kanat oyuncusu alinmali. Bu benim teknik yorumum. Ama bunlari söylemek Lee'yi profesyonellik anlaminda övmemi ve güzel bir ugurlamayi hakettigini söylememi de engellemiyor. Ikisi farkli seyler. Lee gerçek bir profesyonel, takim içinde huzursuzluk çikarmayan, gücü ölçüsünde formanin hakkini vermeye çalisan gerçek bir beyefendi.

Eger TS'un kadrosu bugünkü gibi olacaksa Lee kabalabilir, ama hedefler daha büyükse Lee'den iyisini bulmamiz sart.
          Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• frango
            • 24.09.2004
            • 2365
            • finansal yatırım danışmanı

evet lee belki cok ust duzey bi futbolcu deyil belki ondan iyisinide alabiliriz ama ben her zaman soledim lee gercekten cok iyi bi profesyonel fatih tekkedende gokdenizdende yattaradanda hepsinden daha profesyonel seneye kalirmi onu yonetim bilir ama daha iyisini dahaefendisini almayacaksan gondermeyin lee yi
            sorma neden...
            hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

• Nytre
              Trabzonspor Kongre Üyesi
              • 31.05.2004
              • 10231
              • Trabzon

lee için "görev adami" demek görevine isine "sadik" birisi demek dogru olur bence.. o da kendi kültüründen gelen bir sey ve degisecegine inanmiyorum. baska takima da gitse yine ayni etkiyi gösterecektir.. lee den mutlaka iyisi vardir. ben demek istedigini anladim kardesim. lee gibi hasanda var.. lee giderse üzülürüm ama kalsin diye de israr etmem...

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Şentürk
                • 21.01.2006
                • 3619
                • öğrenci
                • Trabzon

bugün lee yi uzun sokakta gördüm fotograf felan çektirdik.lee için burada hep yazdim lee türkiye liginin en iyi sol kanat oyuncusudur diye,bu kesinlikle böyle..

ama trabzonspor ondan daha iyi yabanci alicaksa gitmeli fakat hiççç zannetmiyorum ts hiç bir zaman gönderdisklerinin yerine iyisini alamamistir. o yüzden yönetimin isi zor allah kolaylik versin...

lee,milan,yattara,szymek ve bunlarin yaninda iki yildiz sözünü tutsun yönetim yeterli bence(yabanci konusunda)
                "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Bülent Bayraktar
                  Trabzonspor Kongre Üyesi
                  • 03.11.2005
                  • 3374
                  • İstanbul

lee gidici

Yorum

• Harun
                    • 31.05.2004
                    • 7993
                    • Tekniker
                    • Sakarya

Herkesin futbol anlayisi mantelitesi farklidir.Kimi Hasan,Lee,M.Yilmaz gibi savasan fakatskora katkisi fazla olmayan kisacasi bal yapmayan arilari sever.Kimi formasini terletmese bile neticeye direk etki yapacak futbolculari yani,Yattara ,Alex,Sergen gibilerini sever.Lee bana göre bal yapmayan ari konumundadir.Elimizdeki sol kanat oyunculari arasinda en iyisi o dur.Ama bu bana göre kötünün iyisidir.Sampiyonlugu bu tip oyuncularla kovalayamazsiniz.
                    Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• ctmeoy
                      • 27.03.2006
                      • 423
                      • Eczacı

tamam lee belki avrupanin büyükkuluplerinde oynayabilecek yetenege sahip degil ama su manchesterdeki sii sung park midir nedir ondan ne kadar kötü tartisilir (gerci simdi man.de degil unutmusum neyse)

bence kalmali eger bu topcuya anderclect ve hamburg talip oluyosa bi bildikleri vardir kadroya oturmus bi adami yollamanin cezalarini gördük macarello( marco aulerio)ve tolga seyhandaki gibi

Yorum

• Muhalif
                        • 07.06.2004
                        • 3403
                        • Hatay

Lee gibi bir adamla yabanci kontenjani doldurulmamali bence.. ha hakkini yemeyelim iyi oyuncu ama benim mentaliteme göre 3 tane yabancin olsun maç çevirsin,yerlilerden bir farki olsun yani.. her hafta Ufukhan'da oynasa mesela, Lee gibi solak olmamasina ragmen onun kadar oynar diye düsünüyorum sol bekte..

Ama su da var.. Petkoviç gitti Jeferson geldi memnun musun derseniz cevabim kesinlikle hayir... Djokaj tipi adamlar alacaklarina Lee dursun..
                        #7 King of Kings

Yorum

• Hüseyin Çümen
                          • 06.02.2005
                          • 7649
                          • doktor
                          • İstanbul

hepinize hak veriyorum duygusal davraniyosunuz ama bir maçla degerlendirmeyin oyunculari busene lee hatirladim bi bu maç bide febe maçi hariç hiç parlamadi bi adam sol açik olurda assist yapmazmi yani bu maç için konusmuyrm ama genelde öle

lee mücadele gücü yüksek bi futbolcu ama kapasite belli daha iisini bulmak pekte zor degil febe maçindada ii oynasin ii hatirlayalim lee yi

anlik degil genel yorumlar yapmak daha mantikli bence

Yorum

• kutoz

Bruce Lee'den sonra hayatima giren en iyi Lee. Birde Denizlee var ama bunun konumuzla alakasi yok sanirim. [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Saka bir yana, Lee'den iyisini alacaklarsa, takimda tutmanin mantigi olmaz. Ama alamayacaklarsa, kalmasinda fayda var. Sayet giderse de, iyi birsekilde ugurlanma, emekleri için tesekkür edilmeli, bize yakisir bir sekilde.

Yorum

• sümela61
                              • 25.11.2005
                              • 3754
                              • Özel Sektör Yönetici
                              • İstanbul

Lee Young biraz daha "young" olsaydi; o zaman kalabilirdi belki diye düsünüyorum...

kalip kalmamasi tamamen yönetimin önümüzdeki sezona bakis açisi ve vizyonuyla alakali bir durum... Lee sampiyonluk hedefleyen bir takim için ilk 11 degil de ilk 18 oyuncusu olabilir bence... yabanci kontenjaninda oynadigini düsünürsek yedek kulübesi için de lüks olacaktir... o yüzden gitmeli maalesef...

bunun yaninda eger yönetimin vizyonu genis degilse ve dolayisiyla sampiyonluk hedeflenmiyorsa ve dolayisiyla yerine daha iyi bir yabanci alinmayacaksa, siddetle kalmali derim...

ugurlama kismina gelince... insanlarinin; misafirperverligi, mertligi, sicakkanliligi ve vefakarligiyla meshur bir sehrin, bu söhretin gereklerini yerine getirmesi gerektigini düsünüyorum...

sevgilerimle...
                              "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

• Bartuğ13
                                • 14.04.2005
                                • 3633
                                • yüksek inşaat mühendisi
                                • Ankara

konuyu açan arkadasimin söylediklerine tamamen katiliyorum.gidecek ve yerini dolduramayacaksan gitmesin.ama yok çok daha iyi var diyolarsa da o zaman lee iyi bir ugurlamayi hak etti diye düsünüyorum
                                HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...