Trabzonspor’un "Değerleri" ve Lee

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • zinos_zon
    Forumdan Uzaklaştırılmıştır
    • 05.12.2004
    • 464

Trabzonspor’un "Değerleri" ve Lee

arkadaslar, bir gözlemimi sizlerle paylasmak istiyorum..

Buradaki hemen herkes gibi ben de Trabzon'un tüm maçlarini izlemeye çalisiyorum ve bu yil bir dakika bile eksigim yok. 5-6 maçi stadda olma üzere tüm maçlarimizi izledim..

Lafi uzatmayalim, özellikle son maçlarda, sezon sonunda gitmesini bekledigimiz lee'yi bir baska gözle izlemeye basladim. Özellikle takimimiza ikinci kez dönüsünde etkili olduguma inandigim için belli belirsiz bir sorumluluk duygusu da var.

Trabzonspor'u Trabzonspor yapan degerleri hepimiz biliriz. Kora kor mücadeleden hiç kopmadan, tüm gücünle ve özveriyle mücadele..

Tüm kadroyu gözümüzün önüne getirelim..Gücünün son noktasina kadar mücadele açisindan Su Kore lee'den daha öne çikan biri var mi arkadaslar? Ben ille de kalsin demiyorum, mutlaka daha iyisi de vardir, ama gidecekse de...Güzel bir ugurlamayi haketmiyor mu?
    Trabzonspor asla sadece Trabzonspor degildir
  • Murat'
    • 07.03.2005
    • 32842
    • İnsan
    • Ankara

kesinlikle katiliyorum adama burdaki forumlarda resmen defolsun gitsin muamelesi yapiliyor halbuki bence çooook yürekten oynuyorrr...ayrilacaksada iii bir sekilde ugurlanmasi lazim

Yorum

• ahmetto
      • 08.03.2006
      • 2251
      • Muhasebeci
      • İstanbul

Lee nin bu sezon ikinci güzel maçini izledim dün.Çok güzel yürekten ve hirsli oynadi.Birde febe maçinda güzel oynamisti.Acaba diyorum ki yine febeyemi bileniyor.insallah öyle oynar
      BORDO MAVİ Asil rengiyle, KaraDeniz Fırtınası,Gerçek Efsane Başkaldırışın Destanı,İhtilal =TRABZONSPOR

Yorum

• DKaraduman
        • 13.06.2004
        • 3147
        • İstanbul

Bencede Lee süper oynuyo özellikle derbilerde biraz daha hirsli gibi ama diger oyuncularin çogunda tik yok

Yorum

• halil ibo
          • 14.08.2004
          • 6355
          • Ekonometrist
          • İstanbul

Sevgili Selahattin agabey kaç kisi senin gözünle bakabiliyor ki sahaya? Taraftarimizin yüzde ne kadari sogukkanli ve bilinçli bakabiliyor ki kadro yapimiza.En güzeli o gitsin,bu gitsin,T.D. gitsin.Birazdan insallah basligi açtigina pisman olmazsin.

Lee konusunda benim düsüncem:gitmesini istemem.Çünküyabanci hakkinin heba edilecegini düsünüyorum(Insallah yanilirim).Takimin neferi gibi ön libero, defansin solu,orta sahanin solu,nerede görev verildiyse müthis bir efor sarfediyor,mücadele ediyor (istedigimiz gibi).Ama gidersede dedigin gibi güzel bir ugurlamayifazlasiyla hak ediyor.
          Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• TSelif
            Trabzonspor Kongre Üyesi
            • 02.04.2005
            • 18990
            • Ziraat mühendisi
            • Trabzon

Hiç bir futbolcumuza defol git demeye hakkimiz yooooook!
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• ozcan_asanoglu
              • 31.05.2004
              • 2726
              • Bankacı
              • İstanbul

lee'yi ben de begeniyorum yalniz birseye dikkatinizi çekmek istiyorum.türkiye kupasini aldigimiz sene de geçen sene de lee hep sezon sonuna dogru formunun zirvesine ulasti.bu sene de aynisini yapti.yil içinde ise kayip.

bence de gitse de saygin bir sekilde ugurlanmayi haketti.kalirsa da destek çikmak lazim.çünkü sakatlik falan da geçirdi.
              Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Miraç Atalay Çiftçi
                Trabzonspor Kongre Üyesi
                • 02.03.2006
                • 8255
                • İstanbul

lee nindegisik özellikleri var öncelikle kore milli takiminda sutör olarak oynuyordu.ayrica rüstüye attigi golu hatirlarsiniz ve onun gibi niceleri.yani frikik atiyorama biz öyle degerlindirmiyoruz mesela.ayricakore milli takiminin sol acigi olarak çogunlukla oynuyor ilk geldiginde hüseyinin yerindede oynatilmisti ki asil futbola baslama noktasi imis o bölge.yani degerli bir futbolcumuz.

lee trabzonspor için bir çok mactatrabzonspor ve trabzonun öz evladi gibi oynamistir.son haftalarda ise hasan üçüncü ile birlikte takimin en azimli ve iyi oynayanlari arasinda.

öncelikle en kötü 1 sezon daha kadroda tutmakta yarar var ama iyi sini alirim diyorsaniz gönderin.

ama benim daha ilginç bir önerim var biliyorsunuz kore türkiyeye yakinkligi ve sevecenligi ile taninan yakin iliskilerimizin oldugu bir ülke acaba lee nin yabanci statüsünden çikmasi için ikinci vatandaslik uygulamasi yapilamaz mi ? yani lee bu duruma ne der ?Edited by: miracciftci
                Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                İşte BMN!*

Yorum

• worldmaster
                  • 13.04.2005
                  • 4427
                  • Diyarbakır

Bu takimda Fatih-Yattara- Szymek ten sonra Gökdenizle birlikte en teknik oyuncumuz.Mücadele gücü ve azmi en üst seviyede.Insallah gönderilmez çünkü yeri doldurulamaz
                  "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• TSunami
                    • 29.12.2004
                    • 1177
                    • İstanbul

Lee yi begenmeyenler arasindayim. yilda bir-iki maç iyi oynuyor. bu formuylabence yabanci kontenjanini isgal edecek bir oyuncu degil.
                    ancak Sommers'i Romashenko'yu gönderdik daha iyilerini alamadik. eger gönderip uydurma yabancilar alacaksak yazik olur.

tabiki bu formayi giyenler güzel bir ugurlamayi hakediyor. maçlarimizdaki korelileri unutmadik. herseyi sahadaki olaylarla degerlendirmemek lazim. dünyaya yeni açilan uzak dogu futbolundaki en önemli temsilcimiz Lee olacaktir. futbolculuk hayatinin sonrasinda da kulübe hizmetleri dokunabilir.(Breams,Sota,Cizyo)
                    :::TS:::

Yorum

• #10 Fietra
                      • 31.05.2004
                      • 5506
                      • Mühendis
                      • İstanbul

Lee vasat bir oyuncu bence yerine daha kaliteli bir sol bek alinmali ve gönderirsek de güzel bir ugurlamayi hakediyor.
                      keyif adamı ..

Yorum

• zafercalikoglu
                        • 05.08.2004
                        • 6286
                        • IT yoneticisi
                        • Afrika Diğer

efend, dürüst sempatik biri ama bize ligde ilk yari fener macinda ki gibi mucadele seviyesi ve kapasitesi fazla olan biri gerekli diye düsünüyorum,
                        @zafercalikoglu
                        @trabzonspor

Yorum

• eys_61
                          • 27.09.2004
                          • 2131
                          • Mühendis
                          • Gaziantep

Trabzonspor formasini terletmis her futbolcu gerektigince ugurlanmalidir.

lee ye gelince transfer politikasi geregince gönderilmesi gerekiyorsa yollarimizi ayimakta bir mahsur yok bence.
                          Her daim TRABZONSPOR!
                          Türkiye Kyoto'yu imzaladı :)
                          "7"

Yorum

• Y.Sert
                            • 18.07.2005
                            • 1066
                            • memur
                            • Isparta

valla kaç zamandir yazmak istiyordum. iyi oldu bu to.........soldaki en iyi adamimiz. yani mükemmel degil.ama futbolu gözükmüyor bencede.yani elinden geleni yapiyor.kademeleri mükemmel.bencede lee den iyisi alinmayacaksa kalmasindan yanayim.

yani hep garip bir çocuk gibi gördüm ben onu..koreden gelmis,hiç sesi çikmaz.elinden geldigince isini yapar.hiç bir gazetede röpörtajini okumadim....

dedigim gibi ,iyisi alinmayacaksa kalsin.celalettin, den,djokaj dan 2 gömlek iyidir.

ha gidersede,ugurlanmayi hak ediyor bence.verdigi emekler için tesekkürler...
                            N e K ö T ü !

Yorum

• temelyilmaz
                              • 07.05.2005
                              • 315

lee gerçekten özveriyle oynayan bir futbolcu kötüde oynasa iyiniyetinden asla süphe edilemez

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...