Lee hakkinda daha önce Futbolcular bölümünde de yazi yazmistim. Teknik ve taktik özellikleri, oyun stili ve futbol geçmisi hakkinda daha önce yeterince durdugum için burada fazla detaya girmeyecegim. Türkiyede çizgide oynadigi halde oyun jkurabilen iki tane sol kanat oyuncusu var, daha dogrusu vardi: Biri Ergün, digeri de Lee. Ayrica her iki oyuncunun karsilastirmasi yaplildiginda bence Lee'nin fazlalari da var. Kendisiyle de esi Sue Hanim ve oglu küçük Suk'la da tanisma firsatim oldu. Uzaktan soguk görünmelerine ragmen son derece cana yakin insanlar olduklarini söylemeliyim. Bu da yetisme tarzlari ve kültürlerinin bir aksi olsa gerek. Daha iyisi bulunursa gitsin mantigi sadece Lee için degil, bence bütün oyuncular için geçerlidir.yalniz burada kimsenin bilmedigi bir seyi hatirlatmama lütfen izin verin: Lee'nin Trabzon'a ikinci defa gelisi söz konusu oldugunda klübü bonservis bedeli olarak Trabzonspor'un teklif ettigi paranin 100.000 USD fazlasini istemisti ve bizim yönetim de bu parayi vermeye yanasmiyordu. Çözümü yine Lee buldu. Nasil mi? Kendisine ödenecek paradan 100.000 USD kesilip klübüne ödenmesini isteyerk. yani bu adamin bu sehir ve klüple sadece profesyonel degil ayni zamanda duygusal bagi da var. Birkaç defa ailece markette karsilastik. Özellikle esi Trabzon insanina hayranligini anlata anlata bitiremiyordu. Bu arada aramizda kalsin ama Lee'nin esi kendisinden daha güzel Türkçe konusuyor. Neyse lafi uzatmayalim.Ben daha üst seviyede biri alinmadigi sürece Lee'nin takimda kalmasindan yanayim. Ama gönderilecekse kendisine layik bir vedamerasimi düzenlenmesi ve hizmetleri karsiligi tesekkür edilmesitaraftariyim.Durumu kesinlestikten sonra eger taraftar olarak -ki bu durumda biz Trabzon'da yasayan taraftarlara çok görev düsüyor- kendisine unutulmaz bir veda partisi düzenlemeliyiz. Ben kendi adima elimden gelen her seyi yaparim.
Son olarak bu konuyu gündeme getiren zinos_zon arkadasima tebrik ve teskkürlerimi sunuyorum. Büyüklük gönülde ve beyinde baslar davranislarla disa vurulur. Iste vefali taraftar örnegi.
Selam ve muhabbetle!..
Edited by: Poetricus

Yorum