Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor’un "Değerleri" ve Lee

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Lee hakkinda daha önce Futbolcular bölümünde de yazi yazmistim. Teknik ve taktik özellikleri, oyun stili ve futbol geçmisi hakkinda daha önce yeterince durdugum için burada fazla detaya girmeyecegim. Türkiyede çizgide oynadigi halde oyun jkurabilen iki tane sol kanat oyuncusu var, daha dogrusu vardi: Biri Ergün, digeri de Lee. Ayrica her iki oyuncunun karsilastirmasi yaplildiginda bence Lee'nin fazlalari da var. Kendisiyle de esi Sue Hanim ve oglu küçük Suk'la da tanisma firsatim oldu. Uzaktan soguk görünmelerine ragmen son derece cana yakin insanlar olduklarini söylemeliyim. Bu da yetisme tarzlari ve kültürlerinin bir aksi olsa gerek. Daha iyisi bulunursa gitsin mantigi sadece Lee için degil, bence bütün oyuncular için geçerlidir.yalniz burada kimsenin bilmedigi bir seyi hatirlatmama lütfen izin verin: Lee'nin Trabzon'a ikinci defa gelisi söz konusu oldugunda klübü bonservis bedeli olarak Trabzonspor'un teklif ettigi paranin 100.000 USD fazlasini istemisti ve bizim yönetim de bu parayi vermeye yanasmiyordu. Çözümü yine Lee buldu. Nasil mi? Kendisine ödenecek paradan 100.000 USD kesilip klübüne ödenmesini isteyerk. yani bu adamin bu sehir ve klüple sadece profesyonel degil ayni zamanda duygusal bagi da var. Birkaç defa ailece markette karsilastik. Özellikle esi Trabzon insanina hayranligini anlata anlata bitiremiyordu. Bu arada aramizda kalsin ama Lee'nin esi kendisinden daha güzel Türkçe konusuyor. Neyse lafi uzatmayalim.Ben daha üst seviyede biri alinmadigi sürece Lee'nin takimda kalmasindan yanayim. Ama gönderilecekse kendisine layik bir vedamerasimi düzenlenmesi ve hizmetleri karsiligi tesekkür edilmesitaraftariyim.Durumu kesinlestikten sonra eger taraftar olarak -ki bu durumda biz Trabzon'da yasayan taraftarlara çok görev düsüyor- kendisine unutulmaz bir veda partisi düzenlemeliyiz. Ben kendi adima elimden gelen her seyi yaparim.

Son olarak bu konuyu gündeme getiren zinos_zon arkadasima tebrik ve teskkürlerimi sunuyorum. Büyüklük gönülde ve beyinde baslar davranislarla disa vurulur. Iste vefali taraftar örnegi.

Selam ve muhabbetle!..

Edited by: Poetricus

Yorum

ben bu yonetimin lee den iyi bir sol bek getirecegine inanmiyorum . ayni kalitede bir dam gelecekse bile maya tutacak mi

sehre alisacakmi ?

bu sorunlar onemli hazir elimizde bir cok trabzonlu futbolcudan daha hirsli olan bir lee var ken neden birakalim ..

ilginc tabii ..
      karaiplerde bir trazonsporlu..
      bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

Poetricus..

Futbol bir "oyun" ve bizim takimimizda oynayan her oyuncu da dogal olarak "semtin çocugu", bilirsiniz..

Lee hakkinda bilmedigim bir seyi de sayenizde ögrendim (100 bin dolar) ve bu Kore Lee adama sevgim artti.

Tesekkür ederim. Güzel sehrimiz sizlere emanet, iyi bakiniz..

Yorum

bir çok arkadasiminda dedigi gibi lee den iyisini alamayacaksak lee kalsin daha iyisi gelecekse gitsin bu kadar basittir...
          FOTOMAÇ ,TAKVIM ALMAYIN,ALDIRMAYIN...................

Yorum

İlk olarak zinos_zon tarafından gönderildi
            Tüm kadroyu gözümüzün önüne getirelim..Gücünün son noktasina kadar mücadele açisindan Su Kore lee'den daha öne çikan biri var mi arkadaslar?

bence vasat bir oyuncu..belki kullanildigi yerlere göre performansi inisli çikisli olabiliyor yalniz su dedigin yere katilmiyorum..hasan üçüncü var bence su tanima uyan..

lee'ye tesekkürlerini sunup güle güle demekten baska yapacak bisey yok.

Yorum

Bazi arkadaslarimduygularimatercüman olmus. Bana da bunlari alkislamak düser. [img]smileys/smiley32.gif[/img]
              - impossible ? what does it mean ?

Yorum

arkadaslar, bir gözlemimi sizlerle paylasmak istiyorum..

Buradaki hemen herkes gibi ben de Trabzon'un tüm maçlarini izlemeye çalisiyorum ve bu yil bir dakika bile eksigim yok. 5-6 maçi stadda olma üzere tüm maçlarimizi izledim..

Lafi uzatmayalim, özellikle son maçlarda, sezon sonunda gitmesini bekledigimiz lee'yi bir baska gözle izlemeye basladim. Özellikle takimimiza ikinci kez dönüsünde etkili olduguma inandigim için belli belirsiz bir sorumluluk duygusu da var.

Trabzonspor'u Trabzonspor yapan degerleri hepimiz biliriz. Kora kor mücadeleden hiç kopmadan, tüm gücünle ve özveriyle mücadele..

Tüm kadroyu gözümüzün önüne getirelim..Gücünün son noktasina kadar mücadele açisindan Su Kore lee'den daha öne çikan biri var mi arkadaslar? Ben ille de kalsin demiyorum, mutlaka daha iyisi de vardir, ama gidecekse de...Güzel bir ugurlamayi haketmiyor mu?

Pek yeterli degil. Ama mücadele ettigi dogru. Bunun baska bir örnegi daha da bariz olarak Hasan Üçüncü'dür kanimca.
                "Trabzonluluktan aldığım zevki hiçbir şeyden almadım. Belki FM... Ama yok lan, Trabzonluluk daha güzel..."

Yorum

daha iyisin alacaksa yönetim yollasin ama sonra djokay gibi facia transfer yapacaksa hiç yapmasin

Yorum

arkadaslar, bir gözlemimi sizlerle paylasmak istiyorum..

Buradaki hemen herkes gibi ben de Trabzon'un tüm maçlarini izlemeye çalisiyorum ve bu yil bir dakika bile eksigim yok. 5-6 maçi stadda olma üzere tüm maçlarimizi izledim..

Lafi uzatmayalim, özellikle son maçlarda, sezon sonunda gitmesini bekledigimiz lee'yi bir baska gözle izlemeye basladim. Özellikle takimimiza ikinci kez dönüsünde etkili olduguma inandigim için belli belirsiz bir sorumluluk duygusu da var.

Trabzonspor'u Trabzonspor yapan degerleri hepimiz biliriz. Kora kor mücadeleden hiç kopmadan, tüm gücünle ve özveriyle mücadele..

Tüm kadroyu gözümüzün önüne getirelim..Gücünün son noktasina kadar mücadele açisindan Su Kore lee'den daha öne çikan biri var mi arkadaslar? Ben ille de kalsin demiyorum, mutlaka daha iyisi de vardir, ama gidecekse de...Güzel bir ugurlamayi haketmiyor mu?
                    sevgili abicim sen yine aldin eline sazi anlasilan.....ama iyiki de aldin sazi eline....lee konusunuda açtin çok sükür....
                    rum takimiyla eslesen ilk türk takimi:trabzonspor...

Yorum

avrupanin büyük takimlari uzakdoguda forma satmak, klüplerine gelir getirmek vb. isler için oaralardan futbolcu transfer edilyorlar. lee'yi alirken bizimkiler böyle düsünmüs olamaz ama korelilerin bize sempati duymasina neden oldugu kesin...lee hem çok iyi bir sporcu hem de takima yararli bir futbolcu mutlaka takimda kalmali...

Yorum

kesinlikle kalmali

yerine kimi alcaksiniz zaten roberto carlos mu lizerazzu mu aubbarenna mi? hiçbiri o yüzden ne oldugu belirsiz 3. sinif yabanci almaktansa lee kalmali derim ben...

Yorum

Arkadaslar lee bu sezonun basindan beri takimin en iyilerinden. Tamam bir yattara gibi türübünleri hareketlendirmiyor, bir fatih tekke gibi bitirici degil ama görev adami. Sezonun basindan beri söylüyorum bu seneki en iyi oyuncumuz lee oldu.

Dikkatinizi su konuya çekmek istiyorum ben asil. Lee nin sezonun bvasinda oynadigi yer sol açik gibiyde arkasinda genelde celalettin vardi. Daha sonra lee sol beg oynadi önünde dyokac kazmasi vardi. Bu iki topçuyla kanat sikinti yasadi lee de göze çok çarpamadi. Çünkü Ilk yari celonun açiklarini kapamayla ugrasti pesinden dyokacin açikta yapamadiklarini tamamlamak için belten açiga geldi gitti. Ne zaman önünde gökdeniz oynamaya basladi iste o zaman daha rahat oynadi. Buda performansini gözler önüne serdi.

HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

çokay'i satip sol beke saglam bi adam alarak lee'yi hep ortanin solunda ileriye dönük oynatmak lazim.hem hücum variasyonlarimiz zenginlesir hem kisitli sayidaki yabanci hakkimizi forvet ve orta sahada kullaniriz..
                            Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

Lee görevini layikiyla yapmaya çalisan bir oyuncu. O'nu begendigimi de yeri geldiginde hep söylemisimdir. Daha iyisini bulamayacagimizi sandigimdan Lee'nin takimda kalmasinda yarar olacagini düsünüyorum. Djokaj gibi 'futbol' oynadigini sanan adamlar bu takimda yer buluyorsa Lee'ye sapka çikarmak gerekir...
                              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

arkadaslar bü y önetim yabanci yildiz sözü werdi yattara szymek stepanov etti 4 bidee lee kalsin derseniz geriye 1 yabanci hakki kaliyo bu adama asiksaniz alin mahalle takiminda oynatin

hasan ücüncüyü 1 ay önce takimda görmek istemeyenler simdi vasat ve yabanci statüsündeki adam kalsin diyo

iyi niyetliymis uyumluymus fln da bunlarla bir aDIM gidemiyosunuz adam appiah anelka alex le cikarken biz lee le war olmaya calisirsak sonuc yine hüsran olur

go home lee

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim