Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak serkan_esk tarafından gönderildi
    Selamun Aleykum Trabzonlu Kardeşlerim,

Öncelikle Süper Lige Çıkmamız Nedeniyle Yapmış Oldugunuz Tebrik ve Teşekkürler İçin Bizde Size Teşekkür Ederiz.Siz de Bizim Gibi İstanbul Hegomanyasına Karşı Mücadele Ediyorsunuz.Eskişehir Bursa Trabzon Gibi Takımların Sayesinde Anadolu Ayaktadır.

Yıkılmamıştır ve Yıkılmayacaktır.

Emin Olunki Sizden Çok Biz İstiyoruz Siyasetin Es Es'ten Genel Olarak ta Spordan uzak Durmasını.Akpnin İşi Budur.Dini Siyasete Siyaseti de Futbola Karıştırırlar.Bolu Maçı Sonunda Bolular Protokole Siyaset Dışarı Diye Bağırdı.Hiçbir Es Es li Tek Bir Tepki Bile Vermedi.Çünkü En Çok İsteyen Biziz.Eskişehirspor Gerçekten de Devleti Arkasına Alsaydı Ligi Şampiyon Bitirirdi ve Hiç Mağlup Olmazdı.

Eskişehirspor Süper Lige Unakıtan veya Akp Tarafından Çıkarılmamıştır.Es Es Taraftarı Sayesin de Çıkmıştır

Çok Zor bir Yolculuk Sonrası Evimize Geri Döndük.

İnşallah Süper Ligde Kalıcı Olacağız.

Ve Yine Tarihimiz deki Gibi Destanlar Yazacağız.
    Tebrikler.Umarım süper ligde başarılı bir sezon geçirirsiniz.Özellikle 3 eziklerin maçlarında Bütün gönlümle başarılar dilerim
    Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• UNAKITANın orda olması şikenin delilidir.
      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Eskişehir in kent olarak Unakıtana ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum.
        Faydasından çok zararını çekeceklerdir.Daha şimdiden Unakıtanın takımı diye konuşuluyor.
        Eskişehirspor a Süper ligde başarılar.Süper ligin Eskişehir gibi şehir takımlarına ihtiyacı var.
        Sen ağlat biz severiz seni...
        Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
        ts_mania

Yorum

• iptal.............
          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Esikişehiri tebrik ederim ve Süper ligde başarılar dilerim
            İnşallah asansör takım olmazlar. İstanbula kök söktürürler ve şampiyonluk mücadelesi verirler.

Yorum

• Eskişehiri bende tebrik ederim. Eskişehirde yaşayan bir TRABZONLU VE TRABZONSPORLU olarak çıkmalarına sevindim. En azından birçok anadolu klbünün yaptığını yapmayıp ayrım yapmadan 3 eziklere kafa tutuyorlar. Onları zor bir deplasman bizi ise zevkli bir deplasman bekliyor Türkiye de bir çok klübün arkasında siyasi destek vardır eses ler kafayı fazla takmasın bu işe. Ayrıca eses in bank asya liginde geçirdikleri bu seneyi takip ettim ve Eskişehirde ki Sakarya, Antalya, Malatya, Erciyes, Ordu maçları başta olmak üzere bir çok maçına gittim. Eskişehir tirbünlerinde bir çok samimi arkadaşım var.Hatta Altes grubunun amigosuyla da tanıştım bi zararlarını görmedik inşallah lig de ki maçlarımızda da aramızda bir husumet yaşanmaz. Unakıtan bu takımı çıkarttı diyenler EsEsin nasıl zorlu bir sezon geçirdiğini ve nasıl hakkının yendiğini izlesinler araştırsınlar. Antalya maçında ki Antalya lehine verilen dk 92 deki uyduruk penaltıyı gözlerimle gördüm. Ayrıca play off finalinde bolu maçında da hakemin verdiği kartlar doğruydu. Bolu iyi oynadı ama şanssızdı. Neyse bunlar çoğaltılabilir ben EsEs e süper ligde başarılar diliyorum. Trabzon onlara sempatiyle bakıyor inşallah bu sempatilerini antipatiye çevirmezler...
              Seviyorum ulan seni...

Yorum

• Hosgeldin Eskisehirspor.
                Eskisehirspor, süper ligde mücadele etmiyorken benim Süper lige yakistirdigim üc kulüpten birisidir. Eskisehirspor kulübünü cok severim ve hak ettikleri yere geldiklerine inaniyorum. Saniyorum bir cok Trabzonspor taraftari da benim gibi düsünüyor. Tanidigim bir cok Trabzonsporlu, bu güzel kulübü seviyor. Trabzonspor ve Eskisehirspor taraftarlari arasinda bir dostluk köprüsü kurulmasini cok isterim. Lafi uzatmaya gerek yok. Süperlige cikmasiniisteigim kulüp, bu lige gelmistir ve "Merhaba" demistir. Umarim kalici olursun Eskisehirspor.
                Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• Eskişehirspor Basın Sözcüsü Cem A. piyasadan topladığı 10 milyon YTL ile ortadan kayboldu. Cem A.'nın yurtdışına kaçmış olabileceği iddia ediliyor...

Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü ve inşaat şirketi yetkilisi 30 yaşındaki Cem A'nın aralarında savcı, avukat ve doktorların da bulunduğu çok sayıda kişiyi dolandırdığı öne sürüldü.

Cem. A.'nın yapımı devam eden apartmandaki bir daireyi 3-4 kişiye satarak para aldığı öne sürüldü. Mağdurlar, Cem. A.'nın ortadan kaybolmasıyla Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Alınan bilgilere göre daha önce Eskişehirspor yönetim kurulu üyesi olan ve geçtiğimiz Şubat ayında Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcülüğü görevine getirilen Cem. A.'nın , daha önce vefat eden babası Remzi A'nın inşaat ve müteahhitlik işini yürüttüğü belirtildi.

İddialara göre, Atatürk Bulvarı'nda ile kentin değişik yerlerinde "Remzi A. İnşaat" şirketi adıyla apartman ve apart daireler yapan Cem. A.'nın bu dairelerin her birini 3-4 kişiye satmak için peşinat alıp sözleşme imzaladı.

Atatürk Bulvarı'ndaki yapımı süren bir apartmandaki 11 daireyi 27 kişiye satmak için işlem yaptığı öne sürülen Cem. A.'nın ayrıca 3 bankadan da yüklü miktarda kredi çektiği kaydedildi.Eskişehirspor'un Play-Off maçlarında Süper Lig'e çıkmasının ardından ortadan kaybolan Cem. A.'nın annesi, eşi ve 6 aylık oğlu ile birlikte yurt dışına kaçtığı da iddialar arasında bulunuyor.

Cep telefonu kapalı olan Cem. A.'nın piyasayı 10 milyon YTL'ye yakın dolandırdığı iddia edilirken bazı mağdurların avukatları aracılığıyla cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundukları belirtildi.

Aralarında savcı, avukat, doktor, bankacı, işadamı ve memurların bulunduğu çok sayıda kişiyi dolandırdığı öne sürülen Cem. A.'nın hakkında soruşturma başlatıldığı ve yurt dışına çıkış yasağı getirildiği bildirildi.
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• Adama bak yaaa şerefsiz
                    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Hoş geldin es-es ama bize ters yapmasın.
                      Ben Buradayım Tehlikenin Farkıdamısınız...

Yorum

• İlk olarak tsmetu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hoş geldin es-es ama bize ters yapmasın.
                        Biz Anadolunun abisiyiz... Saltanatı 6 kez yıktık yine yıkılacaksa yıkan biz oluruz...
                        Seviyorum ulan seni...

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Arkadaşlar, Eskişehir'in tabiki yeri süper lig olmalıdır.Şehri ile, İstanbul'a karşı duruşuyla, oftaşların, belediye takımlarının olduğu bu ligde olmayı çoktaaan hak ediyorlardı ama benim asıl takıldığım, koca bir şehri, bir camiayı nasıl olurda böyle ucuz siyasi şovlara malzeme ederler?

Şu yukardaki fotoğrafa iyice bakın!... Ne görüyorsunuz? Eskişehrin belkide haklı sevincine gölge düşmedi mi? Bu siyasiler futboldan ne zaman ellerini çekecekler? Ben siyasilerin bu tip şovlarından çok rahatsız oluyorum.

Bu arada cahilliğime verin ama bir şey sormak istiyorum.Şu yukarda verilen kupa neyin kupasıdır? Eskişehir'den önce Kocaelispor ve Antalyaspor süper lige çıkmadı mı? Peki onlar da bu kupadan aldılar mı? Kural böylemidir? 1.ligden, süper lige çıkan 3 takımada kupa verirler mi?Özelliklede play-off maçlarından sonra en son süper lige çıkan takıma şampiyon olmuş gibimi bu kupa verilir?
                          o kupa `sov`un bir parcasi. o kupa buyuk mali-ye baskani unakitanin sovunun bir parcasi.

el opme olayini gordgumde ben de TIKSINDIM... yazik dedim icimden. eses eses diyoruz ama orada hic bir futbolcunun maliye bakanina bu derecede MINNET gostermesini siyaset-futbol arkadasliginin ne kadar samimi oldugunu gosteren bir mesajdi.

italyadaki oyunlar bugun turkiyede oynaniyor. ama italyanin federasyonu bizimkiler kadar ALCAK degil. yeri geldiginde hesabini kesiyor kimsenin sozde BUYUKlugune bakmadan.

eses camiasina yakismadi bu tarz hareketler.

iktidar partisi POTANSIYEL gordugu yerlerde boyle bir strateji uyguluyor herhalde. eskisehir ve trabzonda bunu gorduk ...
                          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Eskişehirspor Basın Sözcüsü Cem A. piyasadan topladığı 10 milyon YTL ile ortadan kayboldu. Cem A.'nın yurtdışına kaçmış olabileceği iddia ediliyor...

Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü ve inşaat şirketi yetkilisi 30 yaşındaki Cem A'nın aralarında savcı, avukat ve doktorların da bulunduğu çok sayıda kişiyi dolandırdığı öne sürüldü.

Cem. A.'nın yapımı devam eden apartmandaki bir daireyi 3-4 kişiye satarak para aldığı öne sürüldü. Mağdurlar, Cem. A.'nın ortadan kaybolmasıyla Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Alınan bilgilere göre daha önce Eskişehirspor yönetim kurulu üyesi olan ve geçtiğimiz Şubat ayında Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcülüğü görevine getirilen Cem. A.'nın , daha önce vefat eden babası Remzi A'nın inşaat ve müteahhitlik işini yürüttüğü belirtildi.

İddialara göre, Atatürk Bulvarı'nda ile kentin değişik yerlerinde "Remzi A. İnşaat" şirketi adıyla apartman ve apart daireler yapan Cem. A.'nın bu dairelerin her birini 3-4 kişiye satmak için peşinat alıp sözleşme imzaladı.

Atatürk Bulvarı'ndaki yapımı süren bir apartmandaki 11 daireyi 27 kişiye satmak için işlem yaptığı öne sürülen Cem. A.'nın ayrıca 3 bankadan da yüklü miktarda kredi çektiği kaydedildi.Eskişehirspor'un Play-Off maçlarında Süper Lig'e çıkmasının ardından ortadan kaybolan Cem. A.'nın annesi, eşi ve 6 aylık oğlu ile birlikte yurt dışına kaçtığı da iddialar arasında bulunuyor.

Cep telefonu kapalı olan Cem. A.'nın piyasayı 10 milyon YTL'ye yakın dolandırdığı iddia edilirken bazı mağdurların avukatları aracılığıyla cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundukları belirtildi.

Aralarında savcı, avukat, doktor, bankacı, işadamı ve memurların bulunduğu çok sayıda kişiyi dolandırdığı öne sürülen Cem. A.'nın hakkında soruşturma başlatıldığı ve yurt dışına çıkış yasağı getirildiği bildirildi.
                            Yahu sanmıyorum böle bişiy olduğunu. Çünkü eskişehirdeki apartmanların belki de yarısını remzi abacı yapmıştır.. Yani adam çok zengin zaten. Oğlunun bu paraya tenezzül edeceğini sanmıyorum.

Yorum

• İlk olarak tsmetu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hoş geldin es-es ama bize ters yapmasın.
                              İlk olarak eses_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Biz Anadolunun abisiyiz... Saltanatı 6 kez yıktık yine yıkılacaksa yıkan biz oluruz...
                              Ters yapmasın derken şampiyon olmasın demek istediğini sanmıyorum..
                              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Rıza Çalımbay Eskişehirspor'da!

Turkcell Süper Lig'in yeni ekiplerinden Eskişehirspor'da, teknik direktör Rıza Çalımbay ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.
                                Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal, Rıza Çalımbay ile birlikte tesislerde düzenlediği basın toplantısında, Eskişehirspor'un "Süper başkan, süper takım, süper teknik direktör ve süper taraftar" sloganıyla Süper Lig'e çıktığını belirtti.
                                Ünal, çok mutlu olduklarını ifade ederek, şöyle konuştu: "Türk futboluna adını yazdırmış, istikrar abidesi, geçmişi başarılarla dolu, milli takım formasını terletmiş, güzide teknik adam Rıza Çalımbay ile anlaştık. Yarın sabahtan itibaren Süper Lig'e yakışacak, milli takıma destek verecek, Türk futboluna katkı sağlayacak, genç, koşan, mücadele eden, futbol keyfi veren, ligde üst sıraları hedefleyen bir takım kurmak için çalışmalara başlıyoruz."
                                ÇALIMBAY: "HEDEFLERİM ÇOK BÜYÜK"
                                Rıza Çalımbay ise Eskişehir'de olmaktan mutlu olduğunu kaydederek, "Eskişehir'in taraftar ve camia potansiyeli çok iyi. Burada başarılı olacağıma, hedeflerime ulaşacağıma kesinlikle inanıyorum. Maçları 12 kişi oynayacağız. Çok iyi bir kadro yapacağız. Burada hedeflerim çok büyük. Bunlara ulaşmak için zaman lazım. 3 yıllık anlaşma imzaladık" dedi.
                                Tunus Milli Takımı'ndan beğendikleri bazı oyuncular olduğunu ve başka ülkelerden de oyuncu izlediklerini belirten Çalımbay, sözlerini şöyle tamamladı: "Çok iyi oyuncular alacağım. Takımımdaki oyuncuyla eşdeğer bir yabancıyı almam. Kulübe de kenarda oturtmak için futbolcu transferi yapmam. Hedefi olan oyuncuları alacağız. Mevcut kadrodan Birol, Ömer ve Mehmet Akif'i bırakmayacağız. Onlardan yararlanacağız. Eskişehir'de çok büyük heyecan var. Bu, takıma iyi yönde yansıyacak."

Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Yükleniyor...
                                X