Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hani hedefin Avrupa idi Eskisehir?

Evinde Kayserispor'a kaybetmek, hemde müthis bir düsüsün icerisinde olan Kayseri'ye...

Hedefin Feneri sampiyon yapmak, öyle degil mi?
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Bu başlığın açık olmasında ki amaç nedir yönetim?

Yorum

• Gerçek Eskişehir taraftarına üzülüyorum.Ama gerçek Eskişehir taraftarı biraz olsun haysiyetiniz varsa tutmazsınız şu şerefsiz takımı.Gelin Trabzonspor'a gönül verin.Olmadı bırakın.

Yorum

• Eskişehir'li GERÇEK taraftarların yapacakları tek şey ne yapıp edip o satılmış TD'lerini takımdan hatta mümkünse şehirden kovmalarıdır.
          Ha bunu başarabilirler mi bilemem ama o adi takımın başında olduğu müddetçe es es her yıl fb den en az 3 yiyecek !!!
          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu forumda Eskişehir denilince herkes saygı duyardı. Cidden yazık oldu.
            Kendileri utansın bu durumdan.

Yorum

• - Ne oldu Avrupaya gitmekten vazmıgeçtiniz bizim maçtan sonra...
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Umutun yerinde Pavel oynasaydı veya orta sahada gezinenlerin yerinde daha iyi oynayabilicek birisi oynasaydı.
                Yine bunlara küfrediyor mu olacaktık hiç sanmıyorum.
                En son talsuv61 tarafından düzenlendi; 07.05.2011, 18:45.

Yorum

• İlk olarak talsuv61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Umutun yerinde Pavel oynasaydı veya orta sahada gezinenlerin yerinde daha iyi oynayabilicek birisi oynasaydı.
                  Yine bunlara küfrediyor mu olacaktık hiç sanmıyorum.
                  Burda ki çoğu kişinin derdi,o maçın skoru değil.

''Yapılanlar.''

-Edilen küfürler,
                  -Hazırlanan özel besteler,
                  -Anadolu'nun delikanlı takımlarından birisi olarak gördüğümüz Eskişehirspor tribününde açılan Fenerbahçe bayrağı.

Yorum

• Beter olun seneye keşke Eskişehir'i biz küme düşürsek ne kadar sevinirim...
                    Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Burda ki çoğu kişinin derdi,o maçın skoru değil.

''Yapılanlar.''

-Edilen küfürler,
                      -Hazırlanan özel besteler,
                      -Anadolu'nun delikanlı takımlarından birisi olarak gördüğümüz Eskişehirspor tribününde açılan Fenerbahçe bayrağı.
                      -Maça özel hazırlanan 2 büyük pankart.
                      teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Yav iyi de, Eskişehirde yaşayanların kaçta kaçı, Eskişehiri tutuyor ki? Bence yarısı bile değildir.
                        Şöyle yapmışlar bunu dediler..... Böyle şeyleri hiç sevmiyorum, ama bunlar futbolun olmazsa olmazları.Bizde dahil olmak üzere her camianın daima yaptığı davranışlar.
                        Ayrıca ben o maçtan önce es es forumuna bakmıştım. Çoğu taraftar TSnin şampiyon olmasını tercih ediyordu. Onlar da fener maçındaki oyundan ve çitf cinsiyetli taraftardan şikayetçiydi.

Bizim tek derdimiz 9 puan öndeyken nasıl 2liğe düştük ve kötü maçlarda neden tedbir alamadık olmalı. Yoksa hiç umrumda değil eseslinin bize ettiği küfürler. Onlara verilecek tek cevap şampiyon olmak...

Yorum

• İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gerçek Eskişehir taraftarına üzülüyorum.Ama gerçek Eskişehir taraftarı biraz olsun haysiyetiniz varsa tutmazsınız şu şerefsiz takımı.Gelin Trabzonspor'a gönül verin.Olmadı bırakın.

Teknik direktörleri yada baskanlari kisiliksiz iseler onlar neden takimdan vazgecsinler ki?

Cok sacma bence ama su dört sey üzerinden kizabiliriz, kizmakta hakliyiz...

Ben onlardan beraberlige "sevinmemelerini" beklerdim.

Ben onlardan tribünde fener bayragi "acmamalarini" beklerdim.

Ben onlardan teknik heyete tepki "göstermelerini" beklerdim.

Ben onlardan fener lehine tezahürat "yapmamalarini" beklerdim.

Ama bunlarin hicbirini yapmadilar, o halde bizide kaybettiler.

Nokta.
                          En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 07.05.2011, 19:57.
                          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Şu fotoğraf var ya Fenerbahçe bayrağının açıldığı onda bizim maçta açıldığına dair bir ibare yok emin miyiz bizim maçta açıldığına ?

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şu fotoğraf var ya Fenerbahçe bayrağının açıldığı onda bizim maçta açıldığına dair bir ibare yok emin miyiz bizim maçta açıldığına ?
                              Maçı izlerken gördük...

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şu fotoğraf var ya Fenerbahçe bayrağının açıldığı onda bizim maçta açıldığına dair bir ibare yok emin miyiz bizim maçta açıldığına ?

Evet Eskisehirspor Forumundan alinmis olan bir foto, ayrica Eskisehirspor Taraftarlarindan da bir yalanlama olmadi.

Ayrica Amigo'lari Fenere "maci sattik" dedi diye biliyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X