Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim maçta bütün güçlerini tüketip en az 10 hafta kendilerine gelemiyorlar. Es esin şanşı vardı lig bitiyor
    Daha beter olun . ALLAH size puan yüzü göstermesin bir daha !
    En son TSelif tarafından düzenlendi; 06.05.2011, 23:39.
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• - Bülent Uygun " Bu sene en iyi maçımızı oynayacağız" ......Evet başardın satılmış efendi , ama şunu unutma Adalet bir gün herkese lazım olur...
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Eskişehir-Kayseri maçını izlemedim ama yenilmesi sürpriz olmadı. Kalan iki maçlarını da kaybedeceklerinden eminim. Tıpkı Kayseri örneği gibi bizim maçtan sonra uzun süre puan alamazlar. Eskişehir, seni bundan sonra hiç unutmayacak TS taraftarı. Düşman falan olmadık tabi, bize bu yakışmaz ama unutmayacağız da.

Erdal'ın dediği gibi Bilica ve Bülent Uygun'lu kadrosu ile Eskişehir'e seneye başarılar diliyorum. Eskişehirliler bunları kendilerine yakıştırıyorsa bize laf düşmez.
        Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Bizim maçta varlarını yoklarını ortaya koydular; 2 haftadır gelen yeniyor, giden yeniyor. E nefesleri 90 dakikacıktı.
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Beter olun Serefsizler insallah seneye Bank Asyaya düsersiniz.

Avrupaymis siz Kadiköyden öteye gecemezsiniz.

Yorum

• Haydi, biraz hafızamızı tazeleyelim.

"Bu sene şampiyon anadolu'dan" diye bir başlık açıp, o dönem şampiyonluğa oynayan sivasspor için "şampiyon olsun" dediğimizde, tepki almıştık; "Eskişehir olsun ... Kocaeli olsun... ama sivasspor olmasın!" deniliyordu... başlığı bulamadım, oraya bunları yazanlar kendilerini biliyor; tekrar tekrar okusunlar neler yazdıklarını...

Safiyane duygularla sivasın şampiyonluğunu isterken,bize bu kadar tepki veren dostlarımız! eskişehir'in sizi hayal kırıklığına uğratmasına çok üzüldüm... beklemiyordunuz değil mi: esesliler tek bir ağızdan bize küfür etsinler, kusana kadar mücadele etsinler, berabere kaldıkları için çiftetelli oynasınlar?..

neymiş? ha sivas, ha eskişehir; farkları nedir? İstanbul'a olan yakınlıkları...(mesafe)

peh...
              avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• Onlardan biri de bendim İhsan.
                *
                Eee, sen şimdi ben demiştim demek için mi bu fırsatı bekledin? Kim bilebilirdi böyle bir nankörlük yapılacağını?

peh, müthiş bir iş başardın konuyu hortlatarak.
                Eee tam zamanıydı, sen de haklısın.
                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• 7-1'in intikamını almışlarmış. Eskişehirspor kadar komik takım görmedim ben daha yeni mi aklınıza geldi intikam almak. Bülent Uygun kırk yıllık Eskişehirspor'luydu da intikam aldınız değil mi ? satın alınmış oyuncularınız 30 yıldır Eskişehirspor'da top koşturduğu için intikam aldınız değil mi ? gerçekten acıyorum size yazık çok yazık 1 puan aldığınızdan bir şey demiyorum. Millete ayy Anti-Bizansçıyız biz deyip İ... Trabzon olamazsın şampiyon dediğiniz için yazık. Bazı Eskişehir'liler ayrı maçı Eskişehirspor'lu bir arkadaşımla izliyordum benimle birlikte Trabzonspor'u destekledi ve o küfürleri duyunca gerçekten üzüldü. Ama sizde pişmanlık denen bir duygu da yok. Fb maçından sonra Bülent Uygun'a demediğinizi bırakmadınız. Trabzonspor maçından sonra Bülent Uygun'u Mourinho yaptınız. Bu sezonun komik takımı seçilecekse Eskişehirspor seçilmeli.
                  Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Eskişehirspor l Bank Asya 1.Lig

Yakında böyle göreceğiz inşallah...
                    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Yenilmişler he, iyi olmuş. Allah'ım seneye öyle bir zamanda elimize düşür bu takımı, elimizin tersiyle bir vuralım Vanspor'la kanka olsunlar.
                      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• - Ben bile azılı Bursa sevdalısıyken süper kupada yaptıkları terbiyesizlikten sonra az pişman olmadıydım , ama ne yaparsın işte bilemezsin ki ...
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Gerçek yüzünüzü görmemiz açısından güzel oldu.

Belki biz bir şampiyonluk kaybettik ama siz çok daha önemli kayıp yaşadınız.

Bir duruşunuz var diye biliyorduk, anti Bizans diye.

Sizin duruşunuzu yiyim.

Amatöre kadar yolunuz var.

Beter olun!

Yorum

• Bende tribundeydim arkadasin dedigi gibi fenerin kopegi satilmis eses tezahurati yapildi ama Onlarin ... Trabzon olamazsin sampiyon tezahuratindan sonra yapildi ve cok yerindeydi bizim sampiyin olamamiz onlari neden mutlu ediyor fenerin kopegi olmalarindan degilmi
                            Butun bir acik tribun bando dahil sizmis fenevliymis demek ki cunku hep beraber bagirdilar ki her daim Eses i sevmis ve takip etmis beni soke ettiler
                            İsin garibi İzmir e dondugumde karsilastigim butun Eskisehirli arkadaslarim en az benim kadar kizgindilar ve en az benim kadar Bulent uygun a veristiriyorlar di
                            Stad da olmasam birileri anlatsa asla inanmazdim eses in bu fenev yalakaligina ama butun bunlar ve fazlasi yasandi Sevgili Erdal in soyledigi gibi ; Eskisehir bize degil kendi tarihine durusuna ihanet etti

İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Selamlar. Epeydir girmediğim foruma girdiğimde forumdan atılan controller26 abi bana bir mesaj atmış...

Merhaba orhan. Forumda bizim konuya yazmak istedim ama konu kapalı. Belki sen uygun bir zamanda paylaşırsın...

Eskişehirde oynanan fener maçını da, trabzon maçını da tribünden izledim. O kadar hevesli o kadar hırslı gitmiştim fener maçına, maç öncesi herşey çok güzel, tribünler ateşli. Tamam dedim bu maç bizim. 8. dakikada golü attığımızda gırtlağımı parçalarcasına bağırdım. Henüz gol sevincini bile tam anlamıyla yaşayamadan gol yedik, derken ikinci golü yedik. Tribünler sus pus kaldı. Herkes şokta. O dakikadan sonra tribünde kimseyi bağırtamadık. Benim hayatımda gördüğüm en kötü Eskişehirspor tribünüydü. Ve bunu içim acıyarak söylüyorum, etrafımdaki insanların birçoğu fenerliydi sanki. Kendi aralarında
                            fenerli futbolcular hakkında konuşuyorlar, yorum yapıyorlar ve ben birşey diyemiyorum. Kahroluyorum sadece. Nasıl bu kadar fenerli sızabilmiş aramıza anlamış değilim.

İkinci yarı takım daha derli toplu oynamaya başladı, yükleniyoruz, pozisyon kovalıyoruz ve kaçırıyoruz. Bir topumuz direkten dönüyor. Ben gol gelecek inancındayım. Fakat bir türlü atamıyoruz ve son dakikalarda yüklenirken fener kontraya çıkıyor ve 3.golü yiyoruz.

Maç öncesi o kadar ateşli olan tribünler gitti, yerine sadece susan bir tribün geldi. Bazı gruplar fener taraftarıyla atışıyor, etrafımızdaki bir çok kişi sadece izliyor. Aramıza sızmış birçoğu.

Trabzon maçında ise daha maç başlamadan tribünler dolmuştu, ama son derece sessiz bir ortam vardı. Trabzon taraftarının bir kısmı kendi tribününe sığmamış, polis kordonu çekilerek bizim bulunduğumuz tribüne alınmışlardı. Ne kadar güzel dedim, kimseye yapılmamıştı böyle bir uygulama, sadece Trabzona yapılmıştı. Derken Trabzon tribünleri "Bize her yer Trabzon" diye bağırmasıyla tribünler hareketlenmeye başladı. Bizim tribüne alınan Trabzonlulardan bazıları üzülerek söylüyorum bize el kol hareketi çekti ve ortam iyice gerildi. Sonra tribünden çıkarttılar onları. kendi tribünlerine geçirildiler ve aşağıdan izlemek zorunda kaldılar maçı.

Maç başladı, dengeli bir futbol var. Jaja'nın direkten dönen topu vs.. Trabzon kazanacak dedim. Yenilmeyi bu kadar isteyeceğim 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi.

Fener maçında aramıza sızan fenerliler sanki tekrar aramızdaydı. Çok fazla provakatör vardı tribünde. Benim yanımdaki bir adam koltuk kırdı, kavga edecektik neredeyse. Gerçek Es-Es'li kırmaz o koltuğu, kıramaz.

Maç ilerledikçe Trabzon oyundan düştü, kendi futbolundan çok uzak bir görüntü çizmeye başladı. Colman resmen yoktu sahada ve Şenol hoca ısrarla sahada tuttu onu. Trabzon oyundan düştükçe ben üzüldüm.

Tribündeki gerilimler artarak devam ediyor. Trabzon tribününden "Fenerin köpeği s....miş Es-Es" tezahuratı geliyor. Yahu Trabzon top oynamıyor ki, fener de oynayamadı aslında ama en azından yakaladığı pozisyonları attılar. Trabzon da atabilse yakaladıklarını yenecek zaten. O tezahurat ipleri tamamen kopardı. "Trabzon olamazsın şampiyon" tezahuratı başladı bir anda bizim tribünde. Ben hayretler içinde izliyorum ve kahroluyorum. Fener maçında hiç böyle bağırılmamıştı

Maç sonrası daha bir üzücü. Sanki şampiyon olmuş gibi seviniyoruz, stad hoparlöründen çiftetelli çalıyor ve ben gözlerime, yaşadıklarıma inanamıyorum.

Kimilerine göre 95-96'nın intikamı alınmış oldu. Neymiş efendim? bizi trabzon düşürmüş. 34 maçın 33'ünde aklımız neredeydi diye sorasım geliyor.

Forumda bizim başlıkta yazılanların hepsini okudum. Gerçekten çok üzücü bir durum. Ama herkes kendine göre haklı. Fakat Es-Es fenere yattı, maçı sattı gibi söylemler bana göre gerçeği yansıtmıyor ve çok üzücü.

Dün akşamki feneri izledikten sonra anladım ki bu fener bir yerlerde takılır. Ve sonunda inşallah siz şampiyon olursunuz. Bunu tüm kalbimle istiyorum...

Bahsettiğim gibi fener maçında aramıza sızan fenerliler sanırım Trabzon maçında da aramızdaydı ve tribünü fena bir şekilde provoke ettiler. Herşeye rağmen Trabzon benim gözümde Anadolu'dur, efendidir, delikanlıdır... Sıkılmayıp okuduysan teşekkür ederim orhan. Bunları bizim forumda da yazmak isterdim aslında. Fakat forumdakilerle ters düşmek istemiyorum. İçimdekileri sana aktarabildim ancak... Görüşmek dileğiyle, kendine iyi bak...
                            '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İşin garibi ne biliyormusunuz? Bu yazdıklarımız gerçek Eskişehir taraftarını ( ki sayıları sandığımızdan azmış anladık artık) yaralıyor ve onlarda böyle düşünüyor....Diğerleri kıs kıs gülüyor zira onlar zaten İstanbul uşağı....Allah ım bizi o durumlara düşürme yarabbi...Ben Trabzonspor um dan iki kez utandım biri Fatih Akyel o formayı giyince direği de Gökdeniz meselesinde....Başka da yok çok şükür...Yeneriz yeniliriz fark atarız fark yeriz...İlla birini tercih edeceksek de o "Egemen" olan değil zayıf olan olur...Oldu olacak....
                              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• sapla samanı ayırmak gerek. bizimle aynı duyguları yaşayan eskişehir taraftarlarının olduğunu biliyoruz. onlar da bu duruma bizim gibi üzülüyorlar, hayıflanıyorlar. en önemlisi de, bir pişmanlık, mahçubiyetleri söz konusu. önemli olan da bu. biz de biliyoruz ki, onları da aşan bazı şeyler var; istemeseler de katlanmak zorunda kalıyorlar ya da engel olamıyorlar. bunu da anlıyoruz

sözümüz, bu tanım dışında kalan eskişehirlileredir. tümden yıkmak, yakmak bize yakışmaz...
                                avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X