Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ESESESKİKİKİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Avrupa için Feneri , Sizi , Kayseriyi ve Kasımpaşayı yenmek zorundayız.İnşallah sene sonunda biz Avrupaya sizde şampiyon olup Şampiyonlar ligine gidersiniz.Allah yardımcımız olsun.
    Biz hariç herkezi yeni .Biz Şampiyonluk için siz Avrupa için oynuyorsunuz.İnşallah hedeflere ulaşmak nasip olur Aminn
    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Eskişehirspor bu maçı alırsa Fenerbahçe psikolojik olarak çöker. Kalan maçlarda puan kaybetmeye devam eder. Hatta beraberlik bile aynı sonucu verir.
      2 puan öndeyiz. Kendi işimizi görmek elimizde. Kalan maçlarımızı mutlaka kazanmamız gerekiyor. Futbol bu, ne olacağı belli olmaz. Allah korusun Eskişehirspor kaybederse burada yazılan olumlu mesajlar tersine dönebilir. O nedenle fazla beklentiye girmeyip takımımıza güvenelim.
      Eskişehir gibi takımlarına sahip çıkan futbol kentlerine sonsuz başarılar. İnşallah Avrupa hedefinize ulaşır ve ülkemizi başarıyla temsil edersiniz.
      "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

• Eses'den yana bir süphem yok ama teknik direktörlerinden süpheliyim.
        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• En çok Eskişehirspor taraftarının İstanbullulara karşı olan duruşlarına güveniyorum.

2 hafta sonra klasik olarak bizle oyanyacakları maçta gene küfredecekler ama neyse hiç olmasa bu duruşları sadece bize karşı değil.
          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• 50 lira ne yahu nasıl gidecem şimdi 2 hafta sonra da aynı parayı yine verecem bizim maç için.

Yorum

• Es-Es ilk 30 dakika gol yemezse maçı alır ama eskaza gol yerse tıpkı ilk yarıdaki maç gibi farka gidebilir.
              Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• 80'li yıllara ait Eskişehir'in yerel bir gazetesinden bir başlık kalmış hatırımda..."Fener'i yenmenin keyfi bir başka".2-1 yenmiştik Eskişehir'de...Sene sonunda biz Avrupa'ya gidelim,siz Şampiyon olun da nasıl olursa olsun demek geliyor içimden..Lakin yenelim şu Bizans'ın en hüllebaz temsizcisini be arkadaşlar,gerçekten keyfi bir başka olur.Allah utandırmasın,Bülent Hoca'yada,futbolcularada çok güveniyorum...

Sanırım 1984 yılıydı,Eskişehir'in Seyitgazi ilçesi'nin Bardakçı Köyü'nde bir kahvede maç seyrediyoruz..Daha yaşım 15...Daha futboldan pek anladığımız yok,1-2 maça ancak gitmişim,sadece soranlara "ESES'i tutuyorum" diyorum o kadar..Maç gergin..Kahve dolu..son dakika Dobi Hasan golü yazınca yemin ediyorum bütün kahve fırladı "Goolll"diye..O zaman konuşmalardan anlamıştım İstanbul takımlarının Bizans oyunlarını.."çok iyi oldu"diyordu amcalar,abiler.."onlar bize az mı etti,Şampiyonluğumuzu çaldılar"diyorlardı.."onlar olmasın,Trabzon olsun şampiyon"diyorlardı.O zamandan beri hiç sevmedim onları..Ertesi sene Kadıköy'de Sadık Deda'nın uydurduğu 4 penaltı ile 4-1 yenildiğimizde bu sevmemem nefrete dönüştü.Yıllarca uzak kaldık Süper Lig'den 3. liglerde bile ESES'imi kovaladım,nerelere gitmedim ki,yokluğumuzda Süper Lig'de hep Trabzon Şampiyon olsun istedim..İnşallah bu sene o sene olsun...

Yorum

• inş. sizinde bizimde istediğimiz gibi olur sonuç..Bu yıl herzamankinden çok inandık çok güvendik takım bile bu kadar desteğe alışık değild..bu sene trabzona gelecek kupa inanıyoruz sonuna kadar.sizinde alacağınız 1puan bile buna çok büyük katkıda bulunacaktır.
                  TRABZONGULDAK

Yorum

• İlk olarak esmaris26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    80'li yıllara ait Eskişehir'in yerel bir gazetesinden bir başlık kalmış hatırımda..."Fener'i yenmenin keyfi bir başka".2-1 yenmiştik Eskişehir'de...Sene sonunda biz Avrupa'ya gidelim,siz Şampiyon olun da nasıl olursa olsun demek geliyor içimden..Lakin yenelim şu Bizans'ın en hüllebaz temsizcisini be arkadaşlar,gerçekten keyfi bir başka olur.Allah utandırmasın,Bülent Hoca'yada,futbolcularada çok güveniyorum...

Sanırım 1984 yılıydı,Eskişehir'in Seyitgazi ilçesi'nin Bardakçı Köyü'nde bir kahvede maç seyrediyoruz..Daha yaşım 15...Daha futboldan pek anladığımız yok,1-2 maça ancak gitmişim,sadece soranlara "ESES'i tutuyorum" diyorum o kadar..Maç gergin..Kahve dolu..son dakika Dobi Hasan golü yazınca yemin ediyorum bütün kahve fırladı "Goolll"diye..O zaman konuşmalardan anlamıştım İstanbul takımlarının Bizans oyunlarını.."çok iyi oldu"diyordu amcalar,abiler.."onlar bize az mı etti,Şampiyonluğumuzu çaldılar"diyorlardı.."onlar olmasın,Trabzon olsun şampiyon"diyorlardı.O zamandan beri hiç sevmedim onları..Ertesi sene Kadıköy'de Sadık Deda'nın uydurduğu 4 penaltı ile 4-1 yenildiğimizde bu sevmemem nefrete dönüştü.Yıllarca uzak kaldık Süper Lig'den 3. liglerde bile ESES'imi kovaladım,nerelere gitmedim ki,yokluğumuzda Süper Lig'de hep Trabzon Şampiyon olsun istedim..İnşallah bu sene o sene olsun...
                    Mesajiniz harika olmus, keyifle okudum. Guzel dilekleriniz icin tesekkurler, insallah ESES de en kisa zamanda hakkettigi basarilara kavusur, Avrupa'ya gitmek bunun icin cok guzel bir ilk adim olacaktir...

Yorum

• Fb bu maçtan puan alamayacak.

Bakında görün.
                      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Avrupaya EsEs Şampiyon Trabzonspor..Umutlandık utandırmayın Allah yolumuzu açık etsin...

Yorum

• Umarım 2.yarıdaki maç sonuçları ilk yarıdaki gibi olmaz..Umarım Fener'e açık top oynayıp bize Çanakkale geçilmezi oynamazsınız..Başarılar
                          ölümüne trabzon !

Yorum

• Puan yada puanlar alacağına inanıyorum Es Es'lerin...
                            Yürü be Eskişehir.
                            Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fb bu maçtan puan alamayacak.

Bakında görün.
                              İnşaALLAH ...
                              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• O kadar çirkin bir camia ile oynuyorsunuz ki, işiniz var. Eğer bu maçı kazanırsanız (inşallah kazanacaksınız) sizi teşvik primi almakla suçlayacak kadar aciz, çaresiz bir rakiple mücadele edeceksiniz.

Normal oyununu oynasa Es Es net bir skor alacaktır.
                                *
                                Şahsen ben sizden medet ummuyorum, Es Es'ten kimsenin medet ummasına gerek yok. Es Es kendine yakışan şekilde mücadele edecektir. Şaibeye yer vermeden futbolunu oynayacaktır.

Başarılar diliyorum.
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X