Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Metin abinin yazısı her şeyi anlatıyor...Sürünmeniz dileğiyle...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Teknik direktörleri yada baskanlari kisiliksiz iseler onlar neden takimdan vazgecsinler ki?

Cok sacma bence ama su dört sey üzerinden kizabiliriz, kizmakta hakliyiz...

Ben onlardan beraberlige "sevinmemelerini" beklerdim.

Ben onlardan tribünde fener bayragi "acmamalarini" beklerdim.

Ben onlardan teknik heyete tepki "göstermelerini" beklerdim.

Ben onlardan fener lehine tezahürat "yapmamalarini" beklerdim.

Ama bunlarin hicbirini yapmadilar, o halde bizide kaybettiler.

Nokta.
      Biz hangi sebeplerden kızıyoruz ? Ne yazdığının farkındamısın çok merak ettim.Orda saydığın sebeplerden ötürü kızıyoruz zaten.

Ayrıca gerçekten takımlarından vazgeçmelerini istemiyor olduğumu ironi yaparak belirtmiştim,anlaşılmamış.Bir daha ki sefere.

Yorum

• bu forumda fenerbahce basligi olmadigi gibi bu eskisehir basligida olmamasi gerekiyor silinsin satiliksehir takimi

Yorum

• ALLAH belanızı versın,satılmış köpekler............................
          inşalla seneye küme düşersiniz

adminler rica etsek şu başlığı silin yaaa,,,,
          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Hayır ya başlığı niye kaldıracaklar ??
            Bu başlık durmalı ve buraya gelip ne kadar satılık ne kadar aşağılık bir camia olduklarını görmeliler. Buraya her girdiklerinde hatırlamalılar iğrençliklerini... üç kuruşluk bile şereflerinin olmadıklarını...
            Gözlerine girmeli bu başlık ... seneye ikinci ligte de lazım olacak .. kalmalı bu başlık !!!
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hayır ya başlığı niye kaldıracaklar ??
              Bu başlık durmalı ve buraya gelip ne kadar satılık ne kadar aşağılık bir camia olduklarını görmeliler. Buraya her girdiklerinde hatırlamalılar iğrençliklerini... üç kuruşluk bile şereflerinin olmadıklarını...
              Gözlerine girmeli bu başlık ... seneye ikinci ligte de lazım olacak .. kalmalı bu başlık !!!
              evet aynen katılıyorum,kapatmayın başlığı,devamlı yüzlerine vuralım,deda elif
              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• - Birde Şampiyonluk hayalleri kurmuyorlarmı ççç lan siz Şampiyonluğuda satarsınız G.Antep gibi...
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Haso tarafından gönderildi
                  Biz şampiyon olamassak Eskişehirin yüzündenmi olamıcaz
                  Eskişehir ve Kayseri'nin bize attığı kazıklar önemli tabii ki. Kötü bir sonda ister istemez en son yapılan hata akıllarda kalır. Ama kazın ayağı öyle değil. İlk hatayı Ağustos ayındaki FB maçında yaptık. Colman'ın penaltısı, Teofilo ve Yattara'nın boş kaleye kaçırdığı goller ikili averaj yönünden bize pahalıya patladı. Diğer yandan ikinci yarı başındaki FB maçında da ikili averajı unutup 2-0'ı korumak için gayret eden teknik heyetin de büyük hatası var...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• eses hey gidi eses...
                    unutmadık unutmayacagız bizden aldıgınız beraberlıge sevıncınızı ölene dek...
                    öyle bi zaman gelecek ki emin olun beraberlıge sevındıgınız gunler artık fark yemedıgınız gunlere sevınceksıız..

Yorum

• Şu an uyuyamıyorum.Bunun tek sebebi değil ama en önemli sebebi Eskişehirspor maçındaki kayıptır.

Büyük olasılıkla şampiyonluğu kaybettiğimiz maç olarak tarihteki yerini alacak.

Hiç,ama hiç unutmayacağım.

Sadece farklı bir hırsla oynayan takımı,Bülent Uygun'u değil;Tribününde,yani evinde fb bayrağı açan,
                      maçtan sonraki beraberlik coşkusu içinde naralar atan taraftarını da asla unutmayacağım.

Ama biz son düdüğe kadar bırakmayacağız.Belki de Eskişehir'i de yasa boğacağız.
                      Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                      Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                      Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• hatırladıkça tansiyonum yükseliyor. herkes ettiğini çeker.

fenerbahçe
                        merkez: kadıköy ...
                        şube: eskişehir ...
                        Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• kapatın artık şu eskişehir başlığını...gördükçe midem bulanıyor artık.
                          TRABZONGULDAK

Yorum

• Eskişehir senden nefret bile edemiyorum biliyor musun?

Nefret edilecek kadar bile değerin yok.

Hala bizim bu sinirimizin sebebini puan kaybı zanneden kuş beyinli taraftarlarınıza acıyorum.

Taraftarlarınız derken, hangi taraftarlarınız?

Hani şu maç öncesinde özel besteler hazırlayıp maç sonunda 1 puana sevinç çığlıkları atan taraftarınız.

Ezilmeye, kafanıza vurulup elinizden kupaların alınmasına her zaman mahkumsunuz.

Şerefsizsiniz.

Muhteşem kokusu var ne mübarek bir kenevir
                            Biraz da tütün ekle çarşafı da kıvır çevir
                            Bir duman aldım allah bu cigara harbi zehir
                            Tribe girdim ulan ....... ye Eskişehir !

Ksk Çarşı çok güzel söylemiş.

En son Eren Karaahmetoğlu tarafından düzenlendi; 15.05.2011, 12:41.
                            -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• - Bu sayfaya girince miğdem bulanıyor birden nedense ...
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Haso tarafından gönderildi
                                Biz ilk defamı şampiyonluga oynuyoruz bundan sonra şampiyonluga oynamıyacazmı Eskişehir Kayseri Gaziantep türkiyenin en zorlu deplasmanları şampiyonluga oynayan rakiplerin burdan az kayıpla cıkarsa avantaj sagladıgını herkes biliyor bu sene biz kayıp yaptık seneye belki fener belki gs belki bjk yapacak, böyle kin nefretle sadece kendimizi zarar veririz.Eskişehirde ne fenerin ne bjk nede gs nin lisanlı ürünlerin satıldığı yer yok bunlara izin verilmiyor şampiyonluklar kutlanmıyor bi insan icine soktugu bayragı stadda actıgı icin o eskişehir fenerlimi olur sizce?Biz böyle yapmaya devam edersek istanbul takımları kıs kıs gulmeye devam edecek bence anadoluya sırt degil arkamıza almamız lazım.Sonucta bi kere şampiyonluga oynamadık biz
                                Evet o bayrak orda açılmışsa eskişehir SATILMIŞ ESKİŞEHİR=fb olur.
                                Ya sen niye bu satılmış pislikleri burda gelip savunuyorsun ki. Onlar ne olduklarını kanıtladılar. Adamlar bizden aldıkları bir puana nerdeyse geceler düzenleyip eğlenceler yapacaktılar.

Zavallı es es biz her yıl şampiyonluğa oynarız ama sen bu kafa ile bankasya 1..2..3... liglerde sürüneceksin ...
                                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X