Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bunu ben demiyyorum.. anladınız..

3- Maçı 65liler tribünüde izledim.Abartmıyorum maçın başlamasına 20 dakika kala 20-30 kişilik bir fenerli grup tribüne girdi içlerinde tvde sunuculuk yapan evlilik yarışmasına katılmış çakma bir ünlüde vardı,merdivenlere oturdular bol bol telefonla konuşup fb tribü
    nüne el salladılar.Bence tribünlere girişleri organizeydi.Herkes sağduyulu davrandı felaket yaşanabilirdi.Ey o biletleri satanlar bizi böyle küçük düşürmeye ne hakkınız var?
    üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

• Eskişehir'den ne bekliyordunuz ki?..1-0 öne geçtiler şaka yaptık der gibi durum 6 dk'da 2-1 oldu..Fenerbahçe çok iyi oyunu soğuttu buna Cüneyt Çakır da eklenince olay bitti..Diego ve Iveşa saolsun..ha bu Eskişehir bize kök söktürecek göreceksiniz..
      En son Armağan Dere tarafından düzenlendi; 10.04.2011, 01:30.
      ölümüne trabzon !

Yorum

• bülent uygun Eskisehire yakismiyor
        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Okuyun yeter (

Yorum

• İlk olarak asker26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gözün gördüğünü kimselerden saklamak olmaz. Ben bu kadar ciddi olabileceğini düşünmüyordum bazı şeylerin. Allah ıslah etsin.

Yorum

• Satılmışlar ...
              O şerefsi Uygun'u en kısa zamanda yollayın. Yoksa fener size her sezon 3-4 tane sallayacak. Siz de sadece izleyeceksiniz.
              ALLAH Trabzonzonspor'umuzun yardımcısı olsun böyle çakalların içinde !
              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Amiinnnn,,,,,,,,

Yorum

• Ivesa, Sezgin, Nadarevic, Veysel, Volkan, Pele, Burhan (Dk. 82 Bülent), Alper, Doğa, Sezer (Dk. 58 Erkan), Ümit (Dk. 58 Batuhan)

Ankaragücü maçında ki Eskişehir 11'i.

Fenerbahçe maçında,Nadarevic'in yerine Diego oynatıldı.Pele oynatılmadı.Ümit oynatılmadı.

Önemli bölgelerde 3 ciddi radikal karar neden TürBülent?

Yorum

• Eskişehir refakatçi bır oyun oynamış FB'ye karsı. Tabii ki bu art niyet aranacak bır durum değil.
                    Umarım bizim maçta da bu kadar pasif bır ortasaha buluruz.
                    Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                    İşte BMN!*

Yorum

• O taraftara yazık günah..
                      www.twitter.com/SDanismaz
                      Gugudali..
                      Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Es-Es hala bizimdir. Türbülent gibi maaş karşılığı çalışan personelin yavşaklığı bizi bu camiaya düşman edemez. Diego sakat sakat oynamış, Nadarevic savunmanın değişmez oyuncusuyken kesilmiş, Bülent Ertuğrul Alex'i kilitlemeye en uygun futbolcuyken kesilmiş, haftalardır iyi giden Pele kesilmiş. Ben bunları bilmiyordum, Es-Es'imizin taraftarı olan kardeşlerimizden öğrendim. Es-Es büyük bir camiadır ve böyle şerefsizliklere gelemez. Es-Es'imize değil ama bu türbülente düşmanız.
                        katılıyorum...

Yorum

• dünkü eskişehirspor çok kötüydü ama fazla gündeme getirip 2 hafta sonra başımıza bela almayalım kayseri maçındaki gibi

Yorum

• her tarafı bela olsa nolur?Eskişehırsporu yenmek zor bır olay değıl.severız sayarız Es esı,Bülent uygun ne yaparsa yapsın galıp gelmemızı engelleyemez.
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• - Bülent denen karaktersiz o takıma yakışmıyor hemde hiç...
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Son haftaların Barcelona'sı, Eskişehir'e fb maçında bir şey oldu. Aykut Kocaman bunun bir açıklamasını yapar elbet Bülent Uygun'la birlikte. Eskişehirspor'u seviyoruz. Ama burdan Es-Es taraftarlarına sesleniyorum bu Bülent Uygun hakkında bir istifa kampanyası başlatın.
                                Kazimişi gzas vorert

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X