az önce forumlarına girdim de, sanki dersin adamlar bilmem kaç kere şampiyon olmuş, sanki Eskişehir'de azınlıkta değillermiş gibi böbürlenmli yazılar falan yazmışlar. Ne kadar komik olduğumuzu da belirtmişler bizim takımımızın adının altındaki başlıkta. Başkanımız ve Şenol hocamız çok ağlakmışmışta, kupa diye ağlıyomuşuzda vs. vs. ... işte bunlarda anadolu takımı... bırak anadoluyu istanbulu, önce biraz insan olsunlar. türlü hileyle ve sağolsun bülent hocalarının kıyağıyla çalınmasına hizmet ettikleri kupamızdan bahsediyoruz bu arada. hani uefanın ... çaktığı fener yosmasının çaldığı. ne demişiz biz, hırsızı yakalayın. ee eses sana ne lan... hırsıza bu kadar ... verirsen demekki bi yerden sonra savunmasını da sen yapıcan.Devam soytarılar, devam... siz istanbulun metresliğine gönüllü gitmeye devam ettikçe, amatöre kadar düşersiniz yakında. Anadolu deyipte durmayın eskişehirsporlular, ben trabzonlu değilim, ama anadolunun temsilcisi Trabzonspor'dur. siz istanbula .... devam, başka bir olayınız yok...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eskişehirspor
Daraltma
X
-
Kupa diye aglamadigimizi, hak ettigimizi istedigimizi onlar da biliyorlar.İlk olarak cemoli5408 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaz önce forumlarına girdim de, sanki dersin adamlar bilmem kaç kere şampiyon olmuş, sanki Eskişehir'de azınlıkta değillermiş gibi böbürlenmli yazılar falan yazmışlar. Ne kadar komik olduğumuzu da belirtmişler bizim takımımızın adının altındaki başlıkta. Başkanımız ve Şenol hocamız çok ağlakmışmışta, kupa diye ağlıyomuşuzda vs. vs. ... işte bunlarda anadolu takımı... bırak anadoluyu istanbulu, önce biraz insan olsunlar. türlü hileyle ve sağolsun bülent hocalarının kıyağıyla çalınmasına hizmet ettikleri kupamızdan bahsediyoruz bu arada. hani uefanın ... çaktığı fener yosmasının çaldığı. ne demişiz biz, hırsızı yakalayın. ee eses sana ne lan... hırsıza bu kadar ... verirsen demekki bi yerden sonra savunmasını da sen yapıcan.Devam soytarılar, devam... siz istanbulun metresliğine gönüllü gitmeye devam ettikçe, amatöre kadar düşersiniz yakında. Anadolu deyipte durmayın eskişehirsporlular, ben trabzonlu değilim, ama anadolunun temsilcisi Trabzonspor'dur. siz istanbula .... devam, başka bir olayınız yok...
Ancak, hak ederek sampiyonluk kupasi kazanmanin, daha dogrusu
sampiyon olmanin ne demek oldugunu bilmedikleri ve hic bir zamanda bilemeyecekleri icin onlar bunu anlayamazlar. Onlar, tribünlerinde fe-be bayragi acma karsiliginda, hocalari ve futbolculari maci satma karsiliginda ne kadar para kazanacaklarinin hesabini yapmakla mesgul olan, at kicinda bit gibi yasayan ufak camiadir. Onlarin bizi anlamalarini beklemek aptallik olur.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
Kamuoyunun dikkatine
Türkiye Futbol Federasyonu'nun ve kurullarının, Türk futbolunun içinde bulunduğu kaos ortamından bir an önce kurtarılması adına almış oldukları ve alacakları kararlara hoşgörü ve saygıyla yaklaşılmalıdır.
Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal
yazıklar olsun lan size. satılmış şehir diyoruzda yalanmı yaaa.
yazıklar olsun2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Forumlarında kendi taraftarlarıda tepkili yapılan bu açıklamaya.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

logosu yuvarlak takimdan delikanlilik beklemeyeceksin
Yorum
-
Milyonlarca Trabzonspor taraftarı var hepsi aynı görüşte değildir elbet,o kişinin açtığı atkı onu bağlar Trabzonspor'u bağlamaz.
Biz en azından Anadolu Anadolu,Antiİstanbul Antiİstanbul diye bağırıp da Anadolu takımlarından birisi şampiyonlığa oynarken stadımızda Şikebahçe atkısı açmadık,kimse de açamaz.
Kimin kimin arka bahçesi olduğu bariz ortada biz bu sene Gs şampiyonluğa oynarken oynadığımız 3 maçın 2sinde Gs'den puan aldık,siz geçen sene Fb şampiyonluğa oynarken ne yaptınız?
Ben cevaplayım Trabzonspor'a karşı mamalandınız kusana,sıçana kadar oynayıp 1 puan aldınız,Fb'ye de bi güzel yattınız.
(Bu görüşümü Emniyet de Savcılık da destekliyor)
Şerefsizsiniz,bi de utanmadan gelmişsiniz buraya.
Yorum
-
* Bu sayfaya arada bir uğrayıp ne kadar Adam gibi bir camia olduğumuzu hatırlayıp gurur duyuyorum...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum