Es-es'e Fenerbahçe karşısından ve Avrupa yolunda başarılar dilerim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eskişehirspor
Daraltma
X
-
E normal değil mi? Biri Sivas, biri Fenerbahçe nasıl bir sonuç çıkmasını bekliyorsunuz ki Barça değil Sivas yani.İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebülent hoca genelde kaybetmiş!! nedense fener-sivas maçlarında
Yanlış anlamayın ben Eskişehirspor ve taraftarını çok severim ama dediğiniz gibi açığın sağ tarafından bize madde atanlar, el işareti yapanlar niye yapıyor anlamıyorum. Ne yapmışız ki bunları yapıyorlar. Geçen seneki maçtada Umut'un, burnuna dirseğinin geldiği oyuncunuz çıkarken ambulans geçerken bozuk para atıldığı falan yazılmış forumlarınızda ama öyle şeylerde yoktu. Birileri ortamı germek için elinden geleni yapıyor.İlk olarak asker26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadece sunu söyliyeyim,burada yazan renkdaşlar her ne kadar kendi düşüncelerini yansıtıyor olsa bile,kendi forumlarındada saygınlığı olan kişilerdir...Buna kesinlikle emin olmalısın.
Tribünlerin her grup lideride "Nefer,Kızılcıklı,Altes ve Açığın sadece sağı sakat olmakla beraber" aynı forumdadır.
Yorum
-
Neyine kızacaklar ?İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleES-ES'li arkadaşlar kızmasın ama sezon içinde Bülent hocanın karıştığı olaylardan sonra güvenim yok.
Bülent Uygun'un ne halt olduğu belli.~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
Yorum
-
İnşallah ya bi beraberlik alsanız bile gene dualarımızı alırsınız : )İlk olarak esmaris26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaldı 4 saat..Allah yardımcımız olsun.İnşallah anlımızın akıyla çıkacağız bu maçtan...Adım adım Avrupa'ya inşallah...Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.
Yorum
-
Eskişehir'e başarılar dilerim.İlk olarak esmaris26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaldı 4 saat..Allah yardımcımız olsun.İnşallah anlımızın akıyla çıkacağız bu maçtan...Adım adım Avrupa'ya inşallah...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum