Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Es-es'e Fenerbahçe karşısından ve Avrupa yolunda başarılar dilerim
    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bülent hoca genelde kaybetmiş!! nedense fener-sivas maçlarında
      E normal değil mi? Biri Sivas, biri Fenerbahçe nasıl bir sonuç çıkmasını bekliyorsunuz ki Barça değil Sivas yani.

İlk olarak asker26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sadece sunu söyliyeyim,burada yazan renkdaşlar her ne kadar kendi düşüncelerini yansıtıyor olsa bile,kendi forumlarındada saygınlığı olan kişilerdir...Buna kesinlikle emin olmalısın.
      Tribünlerin her grup lideride "Nefer,Kızılcıklı,Altes ve Açığın sadece sağı sakat olmakla beraber" aynı forumdadır.
      Yanlış anlamayın ben Eskişehirspor ve taraftarını çok severim ama dediğiniz gibi açığın sağ tarafından bize madde atanlar, el işareti yapanlar niye yapıyor anlamıyorum. Ne yapmışız ki bunları yapıyorlar. Geçen seneki maçtada Umut'un, burnuna dirseğinin geldiği oyuncunuz çıkarken ambulans geçerken bozuk para atıldığı falan yazılmış forumlarınızda ama öyle şeylerde yoktu. Birileri ortamı germek için elinden geleni yapıyor.

Yorum

• ES-ES'li arkadaşlar kızmasın ama sezon içinde Bülent hocanın karıştığı olaylardan sonra güvenim yok.

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ES-ES'li arkadaşlar kızmasın ama sezon içinde Bülent hocanın karıştığı olaylardan sonra güvenim yok.
          Neyine kızacaklar ?

Bülent Uygun'un ne halt olduğu belli.
          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Kaldı 4 saat..Allah yardımcımız olsun.İnşallah anlımızın akıyla çıkacağız bu maçtan...Adım adım Avrupa'ya inşallah...

Yorum

• İlk olarak esmaris26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kaldı 4 saat..Allah yardımcımız olsun.İnşallah anlımızın akıyla çıkacağız bu maçtan...Adım adım Avrupa'ya inşallah...
              İnşallah ya bi beraberlik alsanız bile gene dualarımızı alırsınız : )
              Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.

Yorum

• İlk olarak esmaris26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kaldı 4 saat..Allah yardımcımız olsun.İnşallah anlımızın akıyla çıkacağız bu maçtan...Adım adım Avrupa'ya inşallah...
                Eskişehir'e başarılar dilerim.

(UEFA)

Yorum

• başarılar eses o seyirciye 3 puan yakışır...
                  ARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !

Yorum

• gooooooooooooooolllllllllllll
                    # 61 Onur Recep Kivrak
                    " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• Bizde şimdi esesli oyuncuların maç içinde 3 kişi bir kişiyi tutamamalarının resmini alıp dilden dile dolaştıralım mı sayın febeşliler?

Yorum

• Es-Es'imize gönül veren kardeşlerimiz o Diego denen şahsa ne yapmayı düşünüyorlar?
                        Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• Diego iyi bir oyuncu ben çok izledim heralde sakatlığından oynayamadı. Eskişehir'i bugün tanıyamadım takım olarak. Büyük hayal kırıklığı. Oyuncular sahada yürümediler bile, emeklediler.

Yorum

• yakışmadı be es es yakışmadı...
                            ARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !

Yorum

• Özellikle yedikleri ilk gol komedi gibiydi,caner belki de hayatinin en rahat golünü atti.

Eskisehirsporlu taraftarlar mac satildi diyorsa bize diyecek kelime kalmiyor.
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• hayal kırıklığı...
                                avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X