Gerçekten yakışmadı Es Es...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eskişehirspor
Daraltma
X
-
BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
-
güya iyi topçuydu....İlk olarak Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEs-Es'imize gönül veren kardeşlerimiz o Diego denen şahsa ne yapmayı düşünüyorlar?
Yorum
-
Avrupa hedefi olan bi takımın böyle oynamaya hakkı yoktur.Bize kötü oyna demem zaten Es Es e.Fakat fenere de bu kadar kötü oynanmaz yahu.Millet sahada yürüyordu resmen.Neyse olan oldu artık..
Amin.İlk olarak ES ES Baba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkes kendi değerini yaratır. Başkan da teknik direktör de oyuncu da taraftar da....
Allah yolunuzu şu aldığımız mağlubiyetten sonra daha da açık etsin.
Yorum
-
Hocam bu listeye Niang'ı da eklemeliyiz.İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildiHakemin Gökhan ve Luganoyu atmaması da cabası... Tamamen skandaldı.
Yorum
-
Es-Es Bülentin anlayışı yüzünden yenildi...
Bize karşı köpek gibi oynattırmazsa takımmını ben de adam degilim...
Bu adam sivas ligde fırtınalar koparırken fenere yattı 4-5 yedi bu maçı zaten kazanamıyacağını tahmin ediyodum çünkü bülent hangi takımda olursa olsun bu maçı fenere vericekti...
Amacınada ulaştı hıyar..........
Yorum
-
Takımın genelini konuşmak yanlış olacaktır ama bazı futbolcular bariz şekilde kendilerini belli ettiler. Son haftalarda döktüren Erkan Zengin neredeyse zorla oynuyormuş havalarındaydı. Sezer Öztürk ise en azından yeni sezon transfer döneminde birilerine medya tabiriyle "göz kırptı". Savunmadaki Brezilyalıyı hiç söylemiyorum bile. Bülent başgan eminim Trabzonspor'a karşı mükemmel motivasyon ile hazırlayacaktır takımı. Ama yeterince açık herşey. Kasmaya gerek yok Bülent başgan.
Yorum
-
Es-Es hala bizimdir. Türbülent gibi maaş karşılığı çalışan personelin yavşaklığı bizi bu camiaya düşman edemez. Diego sakat sakat oynamış, Nadarevic savunmanın değişmez oyuncusuyken kesilmiş, Bülent Ertuğrul Alex'i kilitlemeye en uygun futbolcuyken kesilmiş, haftalardır iyi giden Pele kesilmiş. Ben bunları bilmiyordum, Es-Es'imizin taraftarı olan kardeşlerimizden öğrendim. Es-Es büyük bir camiadır ve böyle şerefsizliklere gelemez. Es-Es'imize değil ama bu türbülente düşmanız.Stand-upçı başkan istemiyoruz!
Yorum
-
banker bilo yedek kulübesinin camını kırdı mı tekmeledimi yüzünü hırs bürüdü mü ben göremedim ya siz?? benim gördüğüm süt dökmüş kedi gibi bir şeydi.... kediii seni kediiii.... kimse anlamadı sanki antifiriz..üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum