Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eskişehirspor
Daraltma
X
-
hep ayni cark zaten. onlarda 3-5 hafta dururlar sonra giderlerİlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGiray Bulak,Samet Aybaba,Güvenç Kurtar
Yorum
-
eskisehir taraftari bildigim kadariyla bir turlu sevemedi rizayi ve haklilik paylari da var hani. calistirdigi hicbir takimla bjk den puan almamis bu zati muhterem. yakismiyordu ve eskisehirli olmasamda sevindim bir futbolsever olarak. eskisehir potansiyeli olan bir kulup ve hedefleri olan kisiler ile calismali. amaci bjk ye puan kotarmak olan rizalarla mehmetlerle degil. eskisehirin kaliteli bir kadrosu var ve iyi bir hoca ile yakin zamanda duzluge cikarlar. rizayi sepetleyenleri kutluyorum..
Yorum
-
Es Es'te rota Hagi
Üst üste alınan başarısız sonuçların ardından Rıza Çalımbay'ın görevine son veren Eskişehirspor'da teknik direktör arayışları sürüyor.

Milli takımlar eski sorumlusu Fatih Terim ve Ersun Yanal ile bir görüşme yapan ancak olumsuz yanıt alan Kırmızı-Siyahlı yönetimin rotayı Hagi’ye çevirdiği öğrenildi. Eskişehirspor’un, bir dönem Galatasaray ve Bursa’yı da çalıştıran Rumen teknik direktör Hagi ile görüştüğü önümüzdeki günlerde anlaşma sağlanmasının beklendiği bildirildi.
Yaşamak Direnmektir!
Yorum
-
Rıza Hoca çıtasını bir türlü yükseltip büyük hoca olma konusunda gerekli adımları atamadı, bu şans ona 2 kere geldi (bjk, Eskişehir) kullanamadı... büyük hoca olamayacağı şurdan anlaşılıyor , hala sezon başından beri Es Es'in iyi oynadığını ama bazı şanssızlıklar yaşadığını söyleyip duruyor, bir de her zaman problem yaşadığı bir oyuncusu var...
Yorum
-
Hagi bence iyi bir tercih olur.Ligi tanıyan bir isim ve her zaman iyi futbol oynatmıştır gs'de ve bursa'da oynattığı oyunu beğenmişimdir.
Hagi gelsin bütün gsli futbolculardan ayrı bir yerdedir ayrıca benim için
Gica Hagi
Eminim birçok insan için de öyledir.
Yerlilerden ise Ersun Yanal ve birazda Samet Aybaba harici iyi bir isim göremiyorum boştakilerde.En son İlker Akçay tarafından düzenlendi; 28.09.2010, 10:58.
Yorum
-
Eğer yerli bir adam seçecekler ise Nurullah Sağlam doğru tercih olur. O adamda potansiyel var ve bir türlü ortaya çıkaramıyor. Onun dışında hangi yerli isim gelirse gelsin Es Es her sene 5-10. sıralar arası oynar durur. Ben Es Es'in kafaya oynamasını istiyorum.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum