Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bülent Uygun: Puan alabilir... Neden almasın? Yönetim kaosu, hoca krizi ve üst üste gelen kötü sonuçlar nedeniyle sıkıntılı Galatasaray; fakat hepsi birbirinden değerli birçok oyuncusu olduğu da gerçek. İyi motive olurlar, bu sıkıntıları 90 dakikalığına unuturlarsa, Galatasaray bu maçtan puanla ayrılacaktır.

Fanatik'te "Galatasaray, Trabzonspor'dan puan alabilir mi ?" adlı başlıktan alıntı...
    Bu adama güvenim yok!
    İnşallah utandırır beni!
    İnşallah!
    Düşünebiliyor musunuz Eskişehirli futbolcuların halini...

Yazıklar olsun sana Bülent Uygun sana ne şampiyonluk yarışından sen kendi işine baksana. Ama yok kafada tilkiler var değil mi Bülent ?
    Trabzonspor √
    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
    İki Renk ve Asalet √
    BordoMavi.Net √

Yorum

• Eskişehir gibi bir camiaya teknik direktör diye Bülent Uygun'u getirenleri bir futbolsever olarak kınıyorum.En kısa zamanda o isimden kurtulmalarını diliyorum.

Yorum

• Uefa kupasını Bursa bırakırmı sanıyorsunuz...ligin ilk 3 sırası belli..4-5-6 değişir Eskişehir,Kayseri,Gaziantep arasında..Eskişehir kaybederse şaşırmam,çünkü ilk yarıda da 4 tane yediler..Bülent'in açıklamaları da Gs'yi motive edici açıklamalar onun için pek fazla Eskişehir'e bel bağlamayın
        ölümüne trabzon !

Yorum

• Eskişehirsporluların adam gibi mücadele edecekleri konusunda şüphem yokta milletin midesini başlarındaki teknik direktör kılıklı futbolcu meneceji bulandırıyor her ne kadar futbolculuk zamanında febeden kovulmuş olsada genede o adama güvenmiyorum

Yorum

• Diyelim ki Eskişehirspor Fenerbahçe'ye yenildi, bizden de puan aldılar bu sefer 180 derece dönüş yaparak Kayserispor'a yaptığınız gibi mi yapacaksınız ?

Eskişehirspor bizim de rakibimiz sonuçta, sahaya çıkıp mücadele edeceklerinden en ufak bir şüphem bile yok, ama aynı mücadeleyi bizim maçta da vereceklerdir, aksi bir sonuçta umarım hiç kimse buraya saçma sapan şeyler yazmaz.

Başarılar Es Es !

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bülent Uygun: Puan alabilir... Neden almasın? Yönetim kaosu, hoca krizi ve üst üste gelen kötü sonuçlar nedeniyle sıkıntılı Galatasaray; fakat hepsi birbirinden değerli birçok oyuncusu olduğu da gerçek. İyi motive olurlar, bu sıkıntıları 90 dakikalığına unuturlarsa, Galatasaray bu maçtan puanla ayrılacaktır.

Fanatik'te "Galatasaray, Trabzonspor'dan puan alabilir mi ?" adlı başlıktan alıntı...
              Bu adama güvenim yok!
              İnşallah utandırır beni!
              İnşallah!
              Bu adam ne saçmalıyor ya, senin başka işin yokmu zevzek Bülent takımın uefa mücadelesi veriyor sanane bu maçtan Allah Allah.
              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Diyelim ki Eskişehirspor Fenerbahçe'ye yenildi, bizden de puan aldılar bu sefer 180 derece dönüş yaparak Kayserispor'a yaptığınız gibi mi yapacaksınız ?
                Herşey bu kadar basit yani..Kayseri bizle berabere kaldığından beri ne halde görebiliyormusunuz?..Eskişehir'in o duruma düşmeyeceğini ne malum..O zaman Kayseri'yi bizim başkan motive etti,Eskişehir'in motiveye ihtiyacı yok Bülent Uygun var.bizim maç Fener'in maçından zor geçecektir ilk yarıda ki gibi
                ölümüne trabzon !

Yorum

• Bülo sanki gs teknik direktörü yada ne bileyim eski yöneticisiymiş gibi konuşmuş.
                  ulan godoş sanane bu maçtan . sen feneri nasıl yenmeliyim diye düşünsene gerizekalı.
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bülo sanki gs teknik direktörü yada ne bileyim eski yöneticisiymiş gibi konuşmuş.
                    ulan godoş sanane bu maçtan . sen feneri nasıl yenmeliyim diye düşünsene gerizekalı.
                    Abi kendi göbeğimizi kendimiz kesmedikçe bu iş olmaz..Eskişehir ilk yarıda ne yaptı hatırlarsın..Fener'den 4 yiyip bize oynadılar..bu iş böledir.Anadolu takımları bizi sevmez..96'da ''Gönüllerin Şampiyonu'' pankartı da sadece taraftarlarındır..yoksa Eskişehir'e kalsaydık yine çelme takarlardı o zaman..
                    ölümüne trabzon !

Yorum

• Iveşa

Bülent uygun

bu adamları tutabilirlerse puan almaları mümkün.

Yorum

• Armağan Bey;Yanlış değerlendirmelerde bulunmuşsunuz..Özellikle Anadolu takımları bizi sevmez...Diğerlerini bilmem ama Eskişehir'de çevirceğiniz 10 kişiden 9'u İstanbul düşmanıdır ve biz olamıyorsak Trabzon olsun der..İlk yarıda Fener'den 4 yeme konusuna gelince..ESES'in ismi veya kendisi güçlü takımlarla oynayıp yenildiği son 3 maçın ortak bir özelliği var.İlk 3 dakikada gol yemek,3'üde deplasmanda..Zaten zor maç birde 1-0 yenik başlıyorsun üstelik deplasmandasın.Bu maçlar Fener,GeSe ve G.Antep maçları.Fener maçı gibi Trabzonda da ilk dakikalarda yeseydik golü yada Fener maçında o golü yemesekdik 3. dakikada sonuçları çok değişik olurdu.Allah korusun içerde Fenerden ilk dakikalarda gol yesek bile maçı çevirebiliriz ama deplasmanda bu olay çok zor..

Yorum

• Bülü'ye zerre kadar güvenmiyorum.
                          Eger Eskisehirspor puan alacaksa bu futbolcularin özverileri ile olacaktir.
                          Umarim nereden para kazandigini hatirlar ve ona göre bir taktik ve kadro ile
                          cikar fe-be'nin karsisina.
                          Elalemin yarisindan sanane ulan.
                          Galatasarayli oyunculari bize karsi motive etmeye calisiyor lavuk.
                          Sen kendi calistirdigin takimin oyuncularini motive etmeye calis.
                          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak bonora tarafından gönderildi
                            Çok yakışıksız değerlendirmeler yapılıyor, eğer yarın Fenerbahçe'yi yenersek bu tür yazı yazanların insan özür dilemesini de beklemek hakkımız diye düşünüyorum.
                            Eskişehirspor ile ilgili bir sorun değilde biraz Bülent ile ilgili bir sorun var sanki.Zerre kadar yakıştırmıyorum o adamı Eskişehirspor'a.İnşallah yakında yollarınızı ayırırsınız o haysiyetsizden.

Yorum

• Bülent yatsa bile ES-ES taraftarı yatmaz.
                              adamı ipe götürürler.
                              yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X