Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• eskişehirin attığı 2. gol ofsayt

yedikleri gol bizim maçın kahramanı kaleci ivesa nın ikramı !!!

son olarak beşiktaşa çelme filan takamazlar beşiktaş rahat bir maç kazanır.

fenerden 4 yediler galatasaraydan 3 yediler beşiktaş maçı da 2-0 biter herhalde.
    EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• Sen "2-0 olur herhalde" diyorsun, ben "Yenilmeyeceğiz hatta kazanacağız" diyorum... Cuma akşamı konuşuruz
      Bu arada 4 yeyip 2 attığımız fener, mahalle takımı değil, ikinci yarı Kadıköy'de kesin yeneriz diyebiliyor musun? Futbolda 3'de olur 5'de olur, basket değil ki 80-90 olsun

Yorum

• Kayseri maçı geride kaldı aldığımız 1 puana üzüldük diyebiliriz.Galibiyeti kaçıran tarafdık,ivesanın çoğu kez yaptığı hatalı çıkışından yediğimiz gol 3 puanı kursağımızda bıraktı,Yine de canları sağolsun 8taş maçını kazanıp hem tehlikeli bölgeden uzaklaşmak istiyoruz hem de uzun yıllardır süren şansızlığımızı da kırmak istiyoruz.Taraftar olarak üzerimize düşeni her zaman olduğu gibi fazlasıyla yapacağız Allah utandırmasın...

Eskişehirde yaşayan ve maçımıza gelmek isteyen Trabzonlu arkadaşlarımızı mabedimize bekliyoruz.Atkılarıyla,formalarıyla gelmek isteyen tüm kardeşlerimize misafir etmek ve omuz omuza olmak bizlere mutluluk verir.

Yorum

• Cuma günü maçtayım Jimnastikspor'u haşat edecek Eses inşallah.

Yorum

• Onurum, Avni Aker'e gider gibi kardeşinin düğününe gider gibi git mağbedime...
            Minicik bir sıkıntı olursa cebim var sadece "Alper ağabey" de...
            6 Mart'ta da ben sizinkilerle inşallah İnönü'de olacağım...

Yorum

• İlk olarak ES ES Baba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Onurum, Avni Aker'e gider gibi kardeşinin düğününe gider gibi git mağbedime...
              Minicik bir sıkıntı olursa cebim var sadece "Alper ağabey" de...
              6 Mart'ta da ben sizinkilerle inşallah İnönü'de olacağım...
              Abi burdan boyle diyoruzda sonra sıkıntı oluyor biz mahçup oluyoruz. Malum bizde de çok apaçi var. Bencede bir şey olmaz ama yine de tedbiri elden bırakmamak lazım. Herkes biz gibi düşünmüyor maalesef.

Yorum

• Eskişehir taraftarları Fatih Tekke transferi için ne düşünüyorlar ?
                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                Real Madrid
                Manchester United
                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eskişehir taraftarları Fatih Tekke transferi için ne düşünüyorlar ?
                  Ben gelmesini istemem şahsen. Fatih Tekke sorunlu bir oyuncu. Kadromuzda birsürü sorunlu oyuncu var zatern devre arası bunlardan kurtulacağız gibi gözüküyor ama yine de gelsin istemem. Futbolculuğuna kimse bir şey diyemez tabi çokta faydalı olabilir ama bizim derdimiz takım içi huzur.

Yorum

• Şu Sezer'leri devre arasında takas etsek kızmaz herhalde Es Es'li taraftarlar. Sezer Öztürk tam aradığımız adam. Sezer Badur'da Bülent Uygun'un eski oyuncusu. Bir değiş tokuş olsa hiç fena olmaz hani.
                    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Eskişehir bu hafta Beşiktaş'ı yenecektir...

Başarılar diliyorum...
                      BMN|KOCAELİ

Yorum

• Başarılar Es-Es.

Yorum

• İlk olarak bonora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben gelmesini istemem şahsen. Fatih Tekke sorunlu bir oyuncu. Kadromuzda birsürü sorunlu oyuncu var zatern devre arası bunlardan kurtulacağız gibi gözüküyor ama yine de gelsin istemem. Futbolculuğuna kimse bir şey diyemez tabi çokta faydalı olabilir ama bizim derdimiz takım içi huzur.
                          Benim bildiğim Fatih Batuhan'ı fena döver. Şaka yapmıyorum. Ama bu belki de faydalı olur bilemem.

Yorum

• Fatih Tekke-Batuhan Karadeniz...

bence faydali olurdu...
                            *
                            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Takımımız, kötü hava koşulları nedeniyle pazartesi gecesini Kayseri'de geçirmek zorunda kaldı.Ve dün akşam saatlerinde Kayseri'den yola çıkarak 9 saatlik yolculuk sonrasında Eskişehir'e ulaştı.Eskişehirspor sadece yarın tek idman yapacak ve bu idman ile Bjk maçına çıkacak.

Aynı durumda bir İstanbul takımı olsaydı, ne olurdu? Tahmin etmemek mümkün bile değil...

Yorum

• İlk olarak Bir_Bilen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Takımımız, kötü hava koşulları nedeniyle pazartesi gecesini Kayseri'de geçirmek zorunda kaldı.Ve dün akşam saatlerinde Kayseri'den yola çıkarak 9 saatlik yolculuk sonrasında Eskişehir'e ulaştı.Eskişehirspor sadece yarın tek idman yapacak ve bu idman ile Bjk maçına çıkacak.

Aynı durumda bir İstanbul takımı olsaydı, ne olurdu? Tahmin etmemek mümkün bile değil...
                                İtiraz edilebilir bence.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X