Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Portekiz - Türkiye: 2-0 | A Grubu 1. Maçı

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    milli takımda oynamayı haketmiş olmak ne demek böyle bir kritermi var ??

aurelio da diğerleri kadar haketmiştir maçta da gördükki en fazla hakeden futbolcu
    Dün öğlen daha kadrolar açıklanmamışken Kazım mutlaka kadroda Semih le başlamazsa da Semih mutlaka oyuna girecek dedim. Etrafımdaki herkes özellikle kazım ı asla oynatmaz dedi. Referansım gayet basit; Eğer idda edildiği gibi f.t fb ile anlaşmışsa o rahatlıkla bu turnuva onun için artık önümüzdeki sezon un hazırlık kampından başka bir şey değildir. Aynen de öyle oldu. Hala Uğur u niçin oynatmadığına şaşırıyorum önümüzdeki maç Tuncay ın yerine Arda değil Uğur oynayacaktır. ( kötü bir tercih demiyorum yanlış anlaşılmasın) olabilir. Hocanın tercihlerine saygı duyulur. Ancak şunu kesinlikle söyleyebilrim; Eğer hoca s ile anlaşmış olsaydı ön liberomuz Mehmet Topal olurdu.....Allah büyük ben asıl fb ile anlaştığı açıklanınca ne diyecek medyadaki sahtekarlar onu merak ediyorum..
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dün öğlen daha kadrolar açıklanmamışken Kazım mutlaka kadroda Semih le başlamazsa da Semih mutlaka oyuna girecek dedim. Etrafımdaki herkes özellikle kazım ı asla oynatmaz dedi. Referansım gayet basit; Eğer idda edildiği gibi f.t fb ile anlaşmışsa o rahatlıkla bu turnuva onun için artık önümüzdeki sezon un hazırlık kampından başka bir şey değildir. Aynen de öyle oldu. Hala Uğur u niçin oynatmadığına şaşırıyorum önümüzdeki maç Tuncay ın yerine Arda değil Uğur oynayacaktır. ( kötü bir tercih demiyorum yanlış anlaşılmasın) olabilir. Hocanın tercihlerine saygı duyulur. Ancak şunu kesinlikle söyleyebilrim; Eğer hoca s ile anlaşmış olsaydı ön liberomuz Mehmet Topal olurdu.....Allah büyük ben asıl fb ile anlaştığı açıklanınca ne diyecek medyadaki sahtekarlar onu merak ediyorum..

erdal abi komplo teorin ne kadar gerçekleşecek merak ediyorum
      Bordomavi.net

Yorum

• vallaha bence mantıklı

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu macta takimin basinda senol günes veya ersun yanal olsaydi, medyadaki basliklari görmek isterdim
          Adam kabadayı olunca kolay kolay ses çıkaramıyolar. . Neyse zaten bu gruptan sıfır çekeriz. İsviçre bizi garanti yener. Çek cumhuriyeti nden belki puan alırız yenemeyiz ama 1" puan belki alırız. Terim i şutlasalar çok hoşuma gider aslında.

Yorum

• ya nedemek millet 0 veya 1 puan almak rezillik resmen bu kadar süper topcun olacak neticeye bak delirmemek elde degil.

bizim topcular baska bir ülkede olsa yemin ediyorum grubu birinci sirada bile bitirirlerdi örnek ver ayni takimi alman antrenörüne ve ayda 100.000 dollar (terimin aldigi gibi) bak ne yapiyor sana.
            "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Akşam ben colin Kazım'ı çok beğendim şahsen.
              ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
              "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ben bu konuda milliyetçilik
                Ben söz konusu Milli Takım olduğunda Milliyetçilik yapmadan olmayacağına inanıyorum. Milliyetçilikten kastım elbette katı bir ırkçı politika değildir, onu araya sokayım da.. Dünkü maçta takımın en iyisi idi belki de Aurellio. Ama içime sinmiyor hala onun aoynaması.
                Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Akşam ben colin Kazım'ı çok beğendim şahsen.
                  Herkes beğenmiş, ben hariç, bir adam geçip topu 15 saniye ayağında tutup sonra geri dönmek maharet ise haklısın cafer çok iyiydi...Oysa defalarca rakip ( sağ ayaklı sol bek ) ile bire bir kaldı. Her seferinde bekledi...Halbuki orada Hamit veya Gökdeniz olsaydı ön direğe nihata yerden toplar kesebilirdi...Colin iyi göründü zira portekizin en zayıf blgesi orası idi...
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Portekiz macini izlerken futbol acisindan yuzumuz hic gulmedi ama spikerin dedigi bi laf beni cok guldurdu. Espn spikeri Servet icin Turkce olarak "Ayi Bogan" lakapli futbolcu dedi ve sonrada ingilizce ayi boganin ne demek oldugunu anlatti. Gercekten cok guldum

Yorum

• İlk olarak Kasım Hilal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben söz konusu Milli Takım olduğunda Milliyetçilik yapmadan olmayacağına inanıyorum. Milliyetçilikten kastım elbette katı bir ırkçı politika değildir, onu araya sokayım da.. Dünkü maçta takımın en iyisi idi belki de Aurellio. Ama içime sinmiyor hala onun aoynaması.
                      Bırakın onu bu sene gs nin şampiyonluğunda en büyük pay sahibi Mehmet Topal dır...düşünmedi bile...

Yorum

• Erdal abi,

Bana yazacak bir şey bırakmıyorsunuz.

Teşekkürler.

Yorum

Colin iyi göründü zira portekizin en zayıf blgesi orası idi...
                          Harika yakalmışsınız. Ferreira bir sağ bek oyuncusu olmasına rağmen sol kanatta oynadı. Colin'in iyi gözükmesinin sebebi bu olmalı. Maça bakınca Türkiye'de birşeyler yapan Marco ve Colin'di. Her ikisini de milli takımda istemeyen biri olarak onların kötü bir milli takımda vasat oyuncular olduğunu söyleyebilirim.
                          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Harika yakalmışsınız. Ferreira bir sağ bek oyuncusu olmasına rağmen sol kanatta oynadı. Colin'in iyi gözükmesinin sebebi bu olmalı. Maça bakınca Türkiye'de birşeyler yapan Marco ve Colin'di. Her ikisini de milli takımda istemeyen biri olarak onların kötü bir milli takımda vasat oyuncular olduğunu söyleyebilirim.
                            Ferreira topçu falan değil bence. Az yakmadı Chelsea'yi geçen sene. Sağ bekte olsa da farketmez. Kimi koysan iş yapar onun karşısında.
                            "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• takim ruhsusz oynadi hirs yoktu hareketlilik yoktu sut yok gol yok teknik direktör HIC YOK
                              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

Bırakın onu bu sene gs nin şampiyonluğunda en büyük pay sahibi Mehmet Topal dır...düşünmedi bile...

erdal abi mehmet topal hazırlık maçlarında hiç hazır gözükmedi milli takım tecrübesinin olmaması da cabası
                                Bordomavi.net

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X