Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Portekiz - Türkiye: 2-0 | A Grubu 1. Maçı

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    eger aurelio hala bizde oynasaydi acaba milli takima alinirmiydi? ALINMAZDI
    alinsaydi ozaman medyanin tepkisini almazmiydik? ALIRDIK

okadar futbolcu var ülkemizde bi tek aurelio ya kalmadi milli takimimiz.

mesela kim oynayabilirdi onun yerine?
    Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben cevap verebilir miyim Fatih?

Mesela herhangi bir Türk oynabilirdi.

Yorum

• mehmet topuz, selcuk inan

Yorum

böyle rezil bir milli takım gördükten sonra hasan üçüncü bile fark etmez kanka..
          Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak SelmaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

yenilsek bile kendi oyuncularimizla yenilenim yani dimi

Yorum

yıl-dı-ray >> Yıldıray Baştürk 10
              devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

ben bu konuda milliyetçilik yapmak istemiyorum selman şuanda o mevkide oynıcak en iyi oyuncu hem kalite hem performans adına aureliodur benim fikrim bu

ileriki zamanda selçuk , mehmet topal veya başka biri daha iyi performans gösterir yeterli tecrübeye ulaşırsa neden olmasın
                En son Fatih tarafından düzenlendi; 08.06.2008, 14:22.
                Bordomavi.net

Yorum

ben bu konuda milliyetçilik yapmak istemiyorum selman şuanda o mevkide oynıcak en iyi oyuncu hem kalite hem performans adına aureliodur benim fikrim bu

Şu an için , (ne kadar katı bir şekilde TÜRK bir oyuncuyu tercih edecek olsamda) MARCO Aurelio'nun oynatılması doğru olabilir.Tartışmak istemiyorum...

Fakat . Mösyö terim'in , milli takımın başına geldiğindee verdiği " YENİDEN YAPILANACAĞIZ , YENİ BİR JENERASYON HAZIRLAYACAĞIZ " vaadine dayanarak , yukarıdaki arkadaşıma katılacak ve

Selçuk İnan - Mehmet Topuz , Yıldıray diyeceğim.

İleriki zamanında şimdi olduğunu düşünüyorum.Bu adamlar 18 yaşında değiller....Kamp süresi ve hazırlık maçları ne için var ?

Not : Terim kolpalığı madde ... (kim bilir kaç oldu)... : Yukarıda verilen sözden sonra ki kadroda , Emre Aşık , Tümer Metin kafilede...
                  En son Emiroğlu tarafından düzenlendi; 08.06.2008, 14:26.
                  Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

eger aurelio hala bizde oynasaydi acaba milli takima alinirmiydi? ALINMAZDI
                    alinsaydi ozaman medyanin tepkisini almazmiydik? ALIRDIK
                    cevabini alamadik halen fatih kücük

Yorum

cevabini alamadik halen fatih kücük

konuyu buraya mı getirdik
                      Bordomavi.net

Yorum

konuyu buraya mı getirdik
                        konuyu oraya getirmedik
                        neyse anlasilan susma hakkini kullaniyorsun

Yorum

konuyu oraya getirmedik
                          neyse anlasilan susma hakkini kullaniyorsun
                          evet ...
                          En son Fatih tarafından düzenlendi; 08.06.2008, 15:22.
                          Bordomavi.net

Yorum

ileriki zamanda selçuk , mehmet topal veya başka biri daha iyi performans gösterir yeterli tecrübeye ulaşırsa neden olmasın
                            İlahi Fatih, Türk Milli takımını desteklerken Milliyetçilik yapmayacağız da nerde yapacağız?Bundan daha doğru bir düşünce olamaz.Göya Fatih Terim'de mikro milliyetçi ama onun ki ancak bu kadar.Ekol oluşturacağız daha Brezilya'lıları Türk'leştirerek(!)

İstiklal Marşının 2 kıtasını bilmeyen Türk(!)

Yorum

• Fatih Terim en büyük hatalarından biride Gökhan Zan'ı oynatmasıydı.Adam kendi takımında bile ligde doğru düzgün top oynamamış ve nerdeyse bütün sezonu sakat olarak geçirmişti.Yine sakatlandı ve 1 oyuncu değiştirme hakkımız boşuna gitmiş oldu.
                              ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                              Kazım Koyuncu

Yorum

İlahi Fatih, Türk Milli takımını desteklerken Milliyetçilik yapmayacağız da nerde yapacağız?Bundan daha doğru bir düşünce olamaz.Göya Fatih Terim'de mikro milliyetçi ama onun ki ancak bu kadar.Ekol oluşturacağız daha Brezilya'lıları Türk'leştirerek(!)

İstiklal Marşının 2 kıtasını bilmeyen Türk(!)

bu konuda milliyetçilik yapacaksak her konuda milliyetçilik yapalım selman yemekten giyimden başlayalım mesela
                                Bordomavi.net

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X