Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Portekiz - Türkiye: 2-0 | A Grubu 1. Maçı

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "Bizim takımın en iyisi direklerdi."
    R.D
    Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
    FIRTINAİHTİLALEFSANE
    we the north

Yorum

• Kendine oynayan, şovmen ve megaloman bir teknik direktörle ancak bu futbol oynanır...Fatih Terim'in umurunda mı miilli takım ne olru başarısız olsa hiç...Başarıya ihtiyacı mı var? Yok.Vurdu zaten parayı...Gerisi boş.Yanılmıyorsam 2001 yılında Fiorentina'ya İtalya kupası aldı sonrası hüsran.Milan,gs,milli takım...isviçre maçının baş sorumlusu...Malta ve Moldova gibi takımlarla berabere kalınarak,son maçta Bosna'ya karşı dökülen ecel terleri ile zoraki alınan şampiyona vizesi...Myre'ye dua etsin...

Bundan sonra ancak Moruinho'yu taklit eder,ona özenir...kendisini ön plana çıkarır.

Herkesin ilk onbirini çıkarırsa Fatih Terim'in farkı ne...O Amerika'yı keşfedicek.George Hagi sayesinde büyük hoca olduya.

Tecrübesiz Mevlüt ve Kazım'la,Sakat Servet,Gökhan ve Hamit'le macera aradı. O Hamit ki oynamak istemediğini herkesin gözüne sokacak şekilde ima ettiği halde.

Kötü oynamayı bir kenara bıraktım.Kişiliksiz ve şahsiyetsiz futbol utandırdı beni....

Takımın hücum hattı birbirlerinin ismini yeni öğrenmiş oyunculardan kurulu...Nihat,Mevlüt,Kazım,Semih,Tuncay...Bir arada neredeyse hiç bulunmamış oyuncular.Ne milli takımda ne de kulüp takımlarında...Geçen sezon aynı takımda oynayan fb'nin iki yedeği Kazım ve Semih bile herhalde çok az dakika birlikte oynamıştır...

Biraz top sevseydi Portekiz'i 5'lenmiştik...Bunu yaparken portekiz çok mu efor sarfetti çok mu iyi oynadı?En acı yanıda bu...HAYIR
      ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Kazım denen devşirme oyuncunun Arda ve Gökdenizden ne fazlası var bilemiyorum.Fb patenti olmazsa bank asya liginde oynayacak bi oyuncu.
        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kazım denen devşirme oyuncunun Arda ve Gökdenizden ne fazlası var bilemiyorum.Fb patenti olmazsa bank asya liginde oynayacak bi oyuncu.
          Kesinlikle katılıyorum.
          Maçın en iyisi diyen arkadaşlar da dikkat etsin zaten F. Terimin tek planı o kanattan atakyapmaktı yani kazımın oynadığı yerde kim oynasa göze batacaktı.

Yorum

• Kazim cok iyi oynadi denilip duruluyor fakat adam Hamit'e hic yardim etmedi, Ronaldo ile basbasa birakti surekli. Ayrica bir kanat oyuncusunun olmamasi gerektigi kadar agir, kontralara cikarken defansin yerlesmesine neden oldu.
            Ama asil bu Mevlut denen adamda ne buldular da 11 e alilar anlamis degilim, sanki ligimizde forvet kitligi var. En iyi oyuncularimizin oldugu bolgede en buyuk sefaleti cekiyoruz, yaziktir gercekten... Milli takim mi, Terim'im manevi ogullari mi anlamak mumkun degil. Hele Sabri denen amigo bozuntusunu gorunce sinirim tam tepeme cikiyor, Emre Asik da tuz biber....
            Ayrica rakiplere bakin, Nuno Gomez, Koller, Frei-Streller surekli milli takimda oynayan adamlar. Terim geldiginden beri ust uste iki mac ayni forvetle oynamadi nerdeyse, Fatih Tekke-Hakan Sukur le basladi, sonra Necati'yi, Halil'i, Gokhan Unal'i, Umit Karan'i, Semih'i kullandi. Dun ise bakiyorum hicbiri yok... Kac yildir takimin basinda, bir tane adami oraya monte edemez mi yahu insan, sen nasil hocasin Allah askina... Fener'e gitsin diye bildigim tum dualari ediyorum....

Yorum

• Arkadaslar ben dün Cenevrede mactaydim. Gözlemlerim kisaca su:

Dünkü takimda ruh yoktu! Sahada 4 oyuncumuz vardi var gücüyle savasan.
              Servet, Emre, Hamit ve Kazim. Digerlerini unutun.

H. Balta, Tuncay, Nihat, Gökhan Zan, Emre Asik bunlari sahada gören varmiydi?

Gökdeniz ilk yarinin ortasindan itibaren Sabriyle isitmaya yolladi, ikinci yarida ise sokmadi!

Orta sahada Emreden haric oyun kuracak futbolcumuz yok. Emreye yazik. Yaninda paslasacak bir adam yokki.
              Hakan Balta 90 dak. 1 orta yapamadi soldan. Orta yapmayi birakin, ileri oynamayi beceremiyor hep geri pas oynadi.
              Vallahi cildirasim geldi..

Senol Günes i begenmeyen serefsizler alsinlar Fatih terimlerini cekip gitsinler. Zaten haftaya Pazar kesin istifa eder Fatih Terim.
              Bu futbollan 3 macta alacagimiz puan: 0
              TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
              TRABZON / AYASOFYA MAH.
              HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• forvet nerde

Beraberliği düşünen fatih terim niye galibiyete inanmaz nasıl inansın golcüler isviçrede yok tvden seyrediyorlar eğer hakan şükür ümit karan yada fatih tekke olsaydı hiç olmassa gol atardık belkide galip gelirdik
                TEMİZE ÇIKTIKÇA KİRLENİR İNSAN

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu 11le çıksaydık 5 olurdu arkadaşım emin ol

alakası yok...

hiç değilse dünkü milli takımdan daha iyi bi takım izlerdik...
                  • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• televizyonda dünkü maç sonu basın toplantısını izledim bu kadarmı artist bir adam olur ? bide kalkmış utanmadan dengeli bir oyun oldu diyor nasıl bir denge bu ? gol pozisyonumuz yok !

Yorum

• açıkçası bukadar kötü bi oyun beklemiyordum.90 dk. boyunca üç pas yapamadık bir tane organize
                      atağımız yok uzun toplarla pozisyona girer gibi gözüksekte onlarıda boşa harcadık
                      çok acıdırki bu futbol devam ederse sıfır çekeceğiz gibi
                      BENİM SEVDAM SANA
                      BORDO MAVİM

Yorum

• Terim hala daha emin...?? Planı ne çözmek ne mümkün!

Ama başarısız..
                        Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Terim denilen vatandaşın yüzünden milli takımdan bile soğuma noktasına geldik.Bu kadar mı bir insanda enaniyet bulunur.Maçtan sonra çıkmış hala maç dengedeydi diyor.İnsaf ya.Biz başka maçmı izledik.Bir diğeri Emre Güngör gibi bir adam dururken oyuna soktuğu adam Emre Aşık.Allah akıl fikir versin.Gökdeniz ve arda gii iki yetenek ise kenardan maça bakıyor.Ruslar bile hayret etmiş bu duruma.
                          Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara

Yorum

• Dün maçta elbette birçok hata oldu ancak göze çok büyük bir şekilde batan hatalarda Fatih Terim gereken müdahaleyi yapmadı ve " bu adam nasıl milli takım teknik direktörü oldu ? " sorusunu getirdi akıllara ! TV başında kafayı yedim resmen . 2.yarıda yapılan değişiklikler çok garipti ve Nihat'ı forvette nasıl tek başına bıraktığını hala anlayamadım . Onun dışında maç boyunca Tuncay'ın ayakları birbirine dolaştı ve Arda'yı oyuna almamakta ısrar etti . Fatih Terim'in aklından neler geçti bilmiyorum ancak diğer maçta da böyle hatalar yaparsa erkenden havlu atar ve döneriz .

Yediğimiz gollerdeki oyuncu hatalarına ise hiç değinmeyeceğim çünkü amatör oyuncular gibi seyrettiler pozisyonları .

Yorum

• Fatih Terim...

Sana yeni hayatinda basarilar dilemek isterdim ama dilim varmiyo,soyle desem daha iyi olur gibime geliyor:

CANIN CEHENNEME
                              En yaralayıcı kelimeler özenle çıkarılır dağarcıklardan!
                              Erdal Hoş

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Yükleniyor...
                              X