Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Portekiz - Türkiye: 2-0 | A Grubu 1. Maçı

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ümit Karan, Fatih, Yıldıray, Halil Altıntop gibi isimleri kadroya almadığı yetmiyor gibi , Arda,ve Gökdeniz gibi oyunculara dakika veremeyecek kadar futbol ukalılığı yapan birinden başarı beklemek saçmalıktır zaten.

bitmiştir...
    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Hayatımda izlediğim milli takım maçlarından en rezilce top oynadığımız maçlardan biriydi. Bana göre Portekiz o kadar kötü oynamasa farka gitmeleri kaçınılmazdı. Teknik direktör terim değil de başka birisi olsaydı bu maçı kazanırdık.Bu kadar da emin konuşuyorum.

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ümit Karan, Fatih, Yıldıray, Halil Altıntop gibi isimleri kadroya almadığı yetmiyor gibi , Arda,ve Gökdeniz gibi oyunculara dakika veremeyecek kadar futbol ukalılığı yapan birinden başarı beklemek saçmalıktır zaten.
        Ayrica Tuncay gibi birisinin ilk 45 dakikasi yetmezmis gibi bir 45 dakika daha ekleyen ve devre arasinda Sabri'yi oyuna almak icin bana göre en azindan "vasat" olmayi basarmis (!) Mevlüt'ü oyundan cikaran birisi bu Terim.
        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• EURO 2008 Türkiye-Portekiz(0-2) macinda Cenevrede tribündeki resmim

TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
          TRABZON / AYASOFYA MAH.
          HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• Abi sana helal olsun.

Formada şahane..
            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok