Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Portekiz - Türkiye: 2-0 | A Grubu 1. Maçı

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    erdal abi mehmet topal hazırlık maçlarında hiç hazır gözükmedi milli takım tecrübesinin olmaması da cabası

Hazırlık maçlarında hazır gözüken varmı idi ki Fatih??.. Üstelik yanlış hatırlamıyorsam stoperde denedi adamı...Benim tanıdığım Fatih Terim önce kadoyu kafasında kurar sonra kılıfına uydurur...Buna rağmen rahat olun alacağız iki maçıda)
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hazırlık maçlarında hazır gözüken varmı idi ki Fatih??.. Üstelik yanlış hatırlamıyorsam stoperde denedi adamı...Benim tanıdığım Fatih Terim önce kadoyu kafasında kurar sonra kılıfına uydurur...Buna rağmen rahat olun alacağız iki maçıda)

inşallah dediğin gibi olur yoksa tüm dünyaya rezil olacağız
      Bordomavi.net

Yorum

• EURO 96'daki gibi "sıfır" çekeceğimizden hiç şüphem yok !
        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Bir takım bu kadar mı kötü yönetilir. Başındaki Fatih Terim olursa neden olmasın. Final oynayacak oyunculara sahibiz. Amabunlardan faydalanan yok maalesef.
          (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• FAtih Terim adam asarım keserim onu almam bunu almam şunu alırım oynatmam
            sloganım hucüm,
            ama nieyse hiç öle olmuo,adam kendine .... çeken oyuncuları oynatıo...
            " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Ben Gökdeniz in yerinde olsam Sabrin nin, yedeği olacağıma toplar bavulumu memlekete dönerim. Kimse kusura bakmasın...

Yorum

• İlk olarak apache61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben Gökdeniz in yerinde olsam Sabrin nin, yedeği olacağıma toplar bavulumu memlekete dönerim. Kimse kusura bakmasın...
                Garip olan Sabri'nin oyuna girdikten sonra arkaya ince paslar atacak adam rolünü üstlenmesiydi.

Nerede Yıldıray!!
                A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• bu kadar kişiliksiz ezik bir futbolu uzun zamandır seğretmemiştik. bu takım birezilya ilede maç yaptı ama bu kadar ezilmedi, yok karizmaymış, yok bilmemneymiş, milan sonrası büyük düşüşünü devam etiriyor terim. imparatormuş olsa olsa pengueni olur
                  BIZLEDE AYNI MESAFEYE GELENE KADAR
                  ÜLKERE HAYIR

Yorum

• kontra atak futbolunu milli takımda oynayacak en iyi adam gökdeniz'dir.ben kesinlikle fatih terim in gs yi desteklediğine inanıyorum.gs nin futbolcularını oynatıp onları avrupa ya açıp gs ye para kazandırmak istediğine adım gibi eminim
                    https://twitter.com/akfgr

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      alsak bile nasil alacagimiz önemli. Bak dün almanya polonyaya karsi oynadigi futbola. Topculari bizimkilerinden ne kadar daha kabiliyetli dersin ? Veya aradaki fark bu kadar acik olmamaliydi. Cok düsük seviyedeyiz ama bunun sucunu topculara atmak yanlis cunkü onlari o duruma getirenler var. Dogru dürüst top oynatamayanlar var.
                      "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• antreman dan bi foto ve uefanın yaptığı bi hata

Yorum

• milli takım tam beklediğim gibi oynadı.

Yorum

• ben en çok fatih terimin scolariye meydan okuyup ta yenilmesine ayar oldum. sinyor terim artık futbol gazla oynanmıyor. biraz mantık yeterli
                            KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• Ümit Karan, Fatih, Yıldıray, Halil Altıntop gibi isimleri kadroya almadığı yetmiyor gibi , Arda,ve Gökdeniz gibi oyunculara dakika veremeyecek kadar futbol ukalılığı yapan birinden başarı beklemek saçmalıktır zaten.
                              Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• İlk olarak sümela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

"ilk 15 dakikada gol yersek işimiz zorlaşır" diyebileceğim türden bir maç değil bu maç... aksine "ilk 15 dakikada gol atamazsak işimiz zorlaşır" diyorum...
                                burada şunu demek istemiştim... eğer oyunu kendi yarı alanımızda kabul edip, mahkum bir oyun tercih edersek maçtan mağlup ayrılırız...

ve ben açıkçası Terim'den böyle "korkak" bir taktik hiç beklemiyordum... futbol adına hiç bir şey yapamadık... beni tam anlamıyla hayal kırıklığına uğratan bir maçtı...

çok net bir şekilde gördük ki, Terim maça beraberlik hedefiyle çıkarmış takımı... bu bence büyük hataydı ama ona da "tamam" diyorum... sonuçta hoca böyle başarılı olacağımızı düşünmüş, onun fikri böyle... ama bu noktada ikinci hayal kırıklığını yaşadım... çünkü sahaya beraberlik için sürülen kadro, beraberlik hedefleyen bir takımın oyuncularını içermiyordu...

yanlış taktik seçmenin yanı sıra, seçilen taktik için sahaya sürülen oyuncular da yanlıştı... ve bu "çift hata" bize bu maçı kaybettirdi...

ilk yarı bitti... maç 0-0 ama oyun olarak çok gerisindeyiz Portekiz'in... ikinci yarıya muhakkak Arda ve Gökdeniz'le başlamalıydı... hatta bana kalsa 15. dakikada Tuncay'ın yerine Gökdeniz'i sahaya sürerdim... çünkü arkada Gökdeniz'in topla ilerleyebileceği geniş alanlar vardı...

artık bu maç geride kaldı... şimdi canımızı dişimize takıp, ikide iki yapmalıyız... valizimizi toplayana kadar desteğe devam...
                                "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X