Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Portekiz - Türkiye: 2-0 | A Grubu 1. Maçı

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ts_CLuB1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    evet sabri koşan pres yapan savunmada hucumda zaten kalece tek şutumuz var oda sabreden açık ara auta çıktı oda adam en azından mucadele etdi diğerleri gibi yatmadı koştu
    Doğru bir ara Emre Aşık'la beraber Ronaldo'nun peşine koşuyorlardı. Dün sahada hepsi çok kötüydü. Aurelio ve Kazım vasattı. Hikaye okumaya gerek yok. Şu koştu bu koşmadı diye. Rakip takımın kalecisi yere yatmamış Sabri deli danalar gibi koşsa kaç yazar? Konuştuğun isim Sabri.. Şu bildiğimiz orta yapma özürlüsü Sabri.

Mücadele etmişmiş.. Kademeye girmeyi bilmeyip yediği çalımlar sonra deliler gibi koşuyorlardı topun peşinden Emre Aşık'la beraber.

Dün tüm dünyaya futbol nasıl oynanmaz onu gösterdik. Ne konuşsak boş.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Terim Sağolsun!!!
      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• fatıh hoca ıstedıgını elde ettı galıba
        BAŞKA TÜRKİYE YOK!!!!

Yorum

• ne yorum okudum ne bişi direk yazıyorum bu emre aşıkı nasıl oynatıyor defansta allahh ıslah etsin ya

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Doğru bir ara Emre Aşık'la beraber Ronaldo'nun peşine koşuyorlardı. Dün sahada hepsi çok kötüydü. Aurelio ve Kazım vasattı. Hikaye okumaya gerek yok. Şu koştu bu koşmadı diye. Rakip takımın kalecisi yere yatmamış Sabri deli danalar gibi koşsa kaç yazar? Konuştuğun isim Sabri.. Şu bildiğimiz orta yapma özürlüsü Sabri.

Mücadele etmişmiş.. Kademeye girmeyi bilmeyip yediği çalımlar sonra deliler gibi koşuyorlardı topun peşinden Emre Aşık'la beraber.

Dün tüm dünyaya futbol nasıl oynanmaz onu gösterdik. Ne konuşsak boş.

sabri konusunda hemfikiriz orta yapma özürlü gerçekten bide kanat oyuncusu ! ama kazım çok iyidi bizimkilerden daha ruhlu oynadı adam yeri geldi bastı indirdi helal olsun kazım alkışlıyorum onu

Yorum

• milli takım kesinlikle dün akşamki takım değil sabır...
              SORUN ÇÖZEN BENİM İÇİN YÖNETİCİDİR...
              SORUN ÇÖZEMEYEN BENİM İÇİN YÖNETİCİ DEĞİLDİR...
              SORUNA SORUN KATAN BENİM İÇİN TRABZONSPOR'LU DEĞİLDİR...

Yorum

• Yav ben böyle bi futbol fukarası hayatımda görmedim.Maçtan sonra erdoğan arıkan ömer üründül denen yorumcu(!)ya şöyle soruyor:''İsviçre maçında bi değişiklik bekliyor musunuz?''Ömer üründülün cevabı:''Olabilir''.
                Erdoğan tekrar soruyor:''Nasıl bi değişilkik olabilir.Kim oynayabilir.Ömer üründülün cevabı:Aaa orasına yorum yapamam''.Yav Allah'ın beyinsizi sana orda yorum yapasın diye para veriliyor.İnsan bi der bu çıkar bu girer diye.Tam kazma ha.Gelde bu adamları her maçta dinle...
                En son Selman tarafından düzenlendi; 08.06.2008, 12:16. Sebep: "w" değil "v":)
                "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• grup kadrolarına ve takımların yapılarına baktık bizim takım sonuncu olur dedik en başından...
                  Neden?
                  Portekiz İsviçre Çek Cumhuriyeti
                  Bu takımların 3üde en azından 5 senedir ne oynadığı belli olan takımlar
                  Peki biz;
                  Terim Geldi geleli ne oynadığı anlaşılamayan, hiçbir futbol ekolünü benimsememiş, tamamen raslantılara bel bağlamış, taktik manasında bir adım ileri gidememiş bir takımız.
                  İşin enteresan tarafı bizim gördüğümüzü yılların hocası Terim neden yıllardır göremiyor.
                  Önce TRABZONSPOR

Yorum

• dün çok şanslıydık aslında portekizin 3topu direkten döndü.bizim kaleye şutumuz yoktu doğru düzgün.zaten katıldığımız tüm turnuvalarda ilk maçları hiç kazanamamışız.isviçre ve çekleri izledik bence bizim takım bu gruptan çıkacak.izleyip görelim

Yorum

• dünkü takımda sadece kazımın yerine arda dahi olsa bu takım böyle olmazdı...
                      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Eğer duyduklarım doğru ise 96 nın benzerini yaşıyoruz... 96 da gs ile anlaşan ft turnuvayı gs hazırlık kampına çevirmişti... şimdide fb hazırlık kampı...eren ve nihat la fb anlaşmışsa sakın şaşırmayın...ve eğer bütün bunlar çıkarsa fb nin başında Trabzon a gelen ft yi anlamlı bşşr pankartla karşılama lazım ; "Aramazıda hain var"...
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• FB'nin başına gelip böyle saçma sapan işler yapacaksa ayağına kırmızı halı sermeye hazırım Erdal abi.

Yorum

• Fatih Terim ve onun karizmasına vurgun istanbul basınındaki yalakları alınan sonuca ve oynanan rezil futbola bahaneler üretmekle meşguller.FT'nin oynatamadığı futbolla ve tercih ettiği futbol fukaraları ile bu gurupta sıfır çekeceğimizin sinyali çok kuvvetle muhtemel.Allah sebep olanlardan hesabını sorar.
                            Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                            Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                            Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              FB'nin başına gelip böyle saçma sapan işler yapacaksa ayağına kırmızı halı sermeye hazırım Erdal abi.
                              Abi işin garibi bu adamın fb ile anlaştığını herkes biliyor. Ve kimse konuşmuyor.....Kazım ı oynatacağım diye Hamit i sağ bek yaptı... Tıpkı Tolgayı oynatacağım diye Tayfun u sağ bek yapan adam gibi....
                              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Abi işin garibi bu adamın FB ile anlaştığını herkes biliyor.
                                Desenize çirkefler buluşuyor:
                                F.T. FB. A.Y.
                                Üçü bir arada.
                                İnşallah orada da böyle saçmalamaya devam eder.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X