bende yorumum
yorumlarınız güzel bende yorum yapayım
benim fikrim ahakandan topçu olmaz
trabzonda oynasa da aynı şeyi sölerdim çünkü ersen den de topçu olmaz
aynı tip oyuncular çünkü
sadece kafa golü atarak anca türkiye de topçu olursun avrupa da sana topu göstermezler bile adamın havadan atılan topu önüne alıp şut attığı pozisyon varmı yopu dışa çekip pas atıyo kanata sonra koş içeriye orta gol olacak avrupaya karşıoynarken hiç bir defans tr ligindeki gibi bomboş bırakmaz bırakmadı da
GS uefa aldığında hakanın ne kadar golü var ve kaçı ayakla sadece 2 leeds ve juvenstusa attığı iki gol var ayakla attığı iki güzel gol kariyeri boyunca kaç kere rakibi oyundan düşürmüş
fatih terim gs de ısrarla oynattığı için bende o akadar maçta sahada olsam bende atardım
zor pozisyonda atılan kritik gol ve maç kurtaran gol önemli
türkiye ye göre iyi avrup da adı bile geçmezzzzz
yine de şu anki yaşı ve performansı ile milli takımın yanından bile geçemez
ümit karanb varken
liverpool maçında ümitin attığı gollerin hangisini atabilrdi
şaban hiçbirini
ama medya tükiye de istediğini yapıyo
şenol hoca 3. yaptı neler sölemediler terim ne yapsa doğru laf eden yok
ersunu da beğenmediler ama istanbul eziklerinin 6 puan önünde onlara göre çok daha kötü bi kadroyla
yorumlarınız güzel bende yorum yapayım
benim fikrim ahakandan topçu olmaz
trabzonda oynasa da aynı şeyi sölerdim çünkü ersen den de topçu olmaz
aynı tip oyuncular çünkü
sadece kafa golü atarak anca türkiye de topçu olursun avrupa da sana topu göstermezler bile adamın havadan atılan topu önüne alıp şut attığı pozisyon varmı yopu dışa çekip pas atıyo kanata sonra koş içeriye orta gol olacak avrupaya karşıoynarken hiç bir defans tr ligindeki gibi bomboş bırakmaz bırakmadı da
GS uefa aldığında hakanın ne kadar golü var ve kaçı ayakla sadece 2 leeds ve juvenstusa attığı iki gol var ayakla attığı iki güzel gol kariyeri boyunca kaç kere rakibi oyundan düşürmüş
fatih terim gs de ısrarla oynattığı için bende o akadar maçta sahada olsam bende atardım
zor pozisyonda atılan kritik gol ve maç kurtaran gol önemli
türkiye ye göre iyi avrup da adı bile geçmezzzzz
yine de şu anki yaşı ve performansı ile milli takımın yanından bile geçemez
ümit karanb varken
liverpool maçında ümitin attığı gollerin hangisini atabilrdi
şaban hiçbirini
ama medya tükiye de istediğini yapıyo
şenol hoca 3. yaptı neler sölemediler terim ne yapsa doğru laf eden yok
ersunu da beğenmediler ama istanbul eziklerinin 6 puan önünde onlara göre çok daha kötü bi kadroyla
Yorum