Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hakan Şükür'süz Bir Milli Takım İstiyoruz

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Birbirimizin iyi niyetinden tabiki şüphe etmiyeceğiz , dediğin gibi biz birer aileyiz , ailelerde de fikir ayrılıkları olur ,

Şaban konusundaki fikrine tam zıt bi fikirdeyim öncelikle , buradaki "inek" ifadesi tamamen Kemal Sunalla özdeşleşmiştir ve 3 ayların isimleri hiç bir ilgisi yoktur ! Bunu 3 aylarla özdeşleştirende sensin ve daha sonra diğer aylarımızın önüne başka ibareler koyarak burdaki yanlış fikrinizin üzerinde gitmişsiniz,

Fatih Tekke veya Ersen Martin konusunda arkadaşlarımı yanıma çekmek isteseydim konunun başlığında yada içeriğinde Hakan'ın yerine Ersen oynasın ibaresine yer verirdim ! Benim de içimden de Ersenin oynaması geçiyo ama eğer ben bunu buraya yazsaydım duygularımla yazmış olurdum ve at gözlüklü spor yazarlarından hiçbi farkımız kalmazdı o zaman !

Hakan Şükür ve " diğerleri " konusuna gelince diğerleri hataları yaptılar fakat onların üstüne gidilmediğini anlatmak istemişim ama sen onlarla Hakanı tekrar kıyasayıp "hepsi kayboldu ama Hakan hala oynuyo" demişsin. Hakan da kaybolabilirdi ama ne yaptı basın medya
    -Aman efendim Hakansız milli takımmı olurmuş , Hakan oynatılmazmıymış falan , filan bir sürü yaygara kopardılar ve Ersun hocanın başını yediler .

Böylelikle hakan hem gündemde kaldı , hemde kendi takımında şans buldu , Hakanın galatasarayda şans bulmasının bence tek nedeni var imkansızlık , galatasaray kaç senedir forvet oyuncusu almıyo ? En son forvet oyuncuları Çanakkale Dardanel Spordan aldıklar Hasan Kabze bir önce ki ise Adana2dan alınan Necati , yani galatasaray bu imkanlarla Hakandan vazgeçemeyebilir ama milli takım için alternatifsiz değidir Hakan !

Hakan -Maldini ye gelirsek ,

Ben orda Maldinin yaşından çok vefasını , istikrarına vurgu yapmaya çalıştım , yaş futbola engel olmıyabilir ama Hakanla Maldiniyi bi kefeye koymak kesinlikle çok yanlış bi düşünce , Hakan tam bir istikrarsızlık eseri hele ki son senelerinde ( 2002 ' den sonra ) 1 maçı diğerini tutmayan bir Hakanla Maldini gibi dünyada en çok kupa finali görmüş ve oynamış birini aynı kefeye koymak futbolun adaletine sığmaz görüşündeyim ...

Ayrıca son konuda fikrim hala sabit Hakan artık milli takım için lükstür ve onun oldugu takım çok pozisyona girer görüşü son maçlarda tamamen çöküntüye uğramıştır !!!

Ayrıca : halt etmiş sözüm için özür dilerim haddim olmadan sölemiş olabilirim . Fakat o yazı bi bütündü istediğiniz yerlerine cevap verip sadece orayı ayırıp bu usluba cevap vermem demekte son derece yanlış ...

Saygılar
    " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

3 tane atti ilk yarida...
      "Futbol basittir zor olan futbolu basit oynamaktır" demiş Johan Cruyff
      Trabzonspor da Türkiye gibidir. İkisi de bağımsız değil malesef.
      Rabbim TÜRKÜ korusun!

Yorum

İlk olarak srmnl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        3 tane atti ilk yarida...
        Evet utandirdi bizi

Yorum

valla adam sov yapıyor tabi hepsi çok iyi ama oda çok iyi oynuyor bravo valla hakan sana!!!sen böyle oyna biz seni ayakta alkıslamaya devam edelim.....

Yorum

soktayım desem yerıdır öle bi forvette olmayınca mecbur oluyor ama bence fazla da diretmemek lazım.
            bi işi zirvede bırakacaksın ki o zaman hep iyi hatırlanasın...
            "Futbol basittir zor olan futbolu basit oynamaktır" demiş Johan Cruyff
            Trabzonspor da Türkiye gibidir. İkisi de bağımsız değil malesef.
            Rabbim TÜRKÜ korusun!

Yorum

Hakan Şükür kesin bu başlığı okudu bugün. Milli forma altında 4 gol ve toplamda 50 gol. Ne desem ki, bilemiyorum... Bu maçtan sonra, istemiyruk demek istemiştuk

Yorum

hakan şükür her zaman hakan şükür dür.cinconda oynasa bile alın teriyle mücadelesini yapıyor tuncay gibi nobre gibi üçkağıt yapmıyor.

Helal hakan bugünki 4 golle gerekli mesajı çok iyi verdin.
                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

Hakan ve Fatih hoca hakkında düşüncelerim değişmedi..
                  Teşekkürler Hakan ama o golleri mecbur atmak zorundaydın .Çünkü senden başka forvet tanımıyor Fatih bey
                  "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Ehe bırakın da atsın artık.... Ben yine tekrarlıyorum... bu adam milli takıma yakışmıyor artık... utanmasa torunu ile birlikte oynayacak...

Yorum

böyle hep goller atsin, isterse 40 ya$ina kadar oynasin

Yorum

Yaşla ne alakası var? Arkadaşlar ayıp artık adam hakkını veriyor Adamım benim. var mı ötesinde?
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yaşla ne alakası var? Arkadaşlar ayıp artık adam hakkını veriyor Adamım benim. var mı ötesinde?

Yaşla alakası şu şekilde var. Hakan'ın artık pres yapacak gücü yok.Eskiden hava toplarından sonra en iyi yaptığı şey pres yapmaktı artık presle uzaktan yakından alakası yok.Hava toplarına eskisi gibi yükselemiyor.Orta alandaki 5liden hem hucum hem defans yapmalarını bekleyen Terim Hoca Hakan Şükür'e sen sadece hava toplarını indir diyor.Bu işi başarıyla yapacak ve yanında bir çok artı özellik barındıran topçularımız var.
                          Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.

Yorum

norveçin,yunanistanın defansı moldovanın defansına benzemez. bu adam bitmiş işte,italya maçında görecez büyük hakan şükürü,1.75 lik cannavaro dan ve nestadan top alsın bakalım.

Yorum

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu aksam 4 Gol atti iyi güzelde..simdi bu hakan Sükürün mecburen milli takimda oynamasi mi gerekiyor..???

Forvetimiz 3 yil sonra resmi macta Golle Bulustu ne güzel..

Hakan Sükür milli takimdan geri cekilmedigi icin ve fatih terimin inatla hakan sükürü oynatmasi..diger GENC forvetlere karsi BÜYÜK ayiptir..
                              HALILE karsi ayiptir,nihata karsi ayiptir, HELE ERSEN MARTINE karsi AYIPTIR
                              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

Hakan Şükür'ün bırakın geçmişini, şu anki yararı takımdaki hiç kimsede yok
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X