Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hakan Şükür'süz Bir Milli Takım İstiyoruz

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

abi bu hakan şükür zarar ya milli takıma türk futboluna zarar veriyyo. çeksin gitsin artık rahat bıraksın. geçen milli maçta 3tane mi 4 tanemi ne o kdara gol attı ben üzüldüm valla. şimdi bu kadar gol attı bikaç sene daha milli takıma alınır diye üzüldüm. allahın şabanı ya.acayip kızıyorum bu adama.fatih terimde tam adamını buldu. gerçi onun da ne yaptıgı belli. bütün eski oyuncularını yok sabri. kendi keşfettiği oyuncuları getiriyo. işte can arat falan. adamlar kendi kulüplerinde yedek milli takımda banko oynuyolar anlamadım valla.türkiye li,ginde servetten daha iyi defans oyuncucu yokmu.? senol güneşi eleştirenle kıyafetine kadar eleştirenler fatih terime niye bişe diyemiyolar? fatih terimin basına karşı takındıgı mahallle kabadayısı üslup çok hoşlarına gidiyo heralde. bunların hepsi terbiyesiz bence bu futbol basını futboldan 1gram anlamıyo. zaten futbolun türkiyede hala gelişememesinin nedenlerinden biride bu bence. 75 milyon nüfuslu türkiyede en iyi forvet hakkan şükürse bu futbol gelişmez.

Yorum

Hakan Şükür'ün tabutu ile gidilecek nerdeyse maçlara ama Fatih Terim büyük bir evrim peşinde galiba; neyi kanıtlayacaksa!

Yorum

nasıl biz hami abi bizim icin efsaneyse hakan sükürde türk futbolu icin efsane

adamın oynicak gücü varki oynuyo

Yorum

İlk olarak esTeban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ya bırak ya. türk futbolunun aşama kaydetmesini istiyosak hakan şükürün futbolu bırakması gerekiyo.

Yorum

bence nasıl Hami bizim için efsaneyse, hakan şükürde cimbom için efsanedir....
            ayrıca adamın oynıyacak gücü var evet ama nasıl bir güç bu tartışılır. kendisini oynatmayan Ersunu kovdurmayı başardı, cimbomda yedek kaldığı hermaçtan sonra ben yedek kalıcak adam değilim, ben bu takımda oynarım diye açıklamalar yapıyor. hakketen çok güçlü bu hakan şuker...

Yorum

Şunu anlamıyorsunuz. Yaş yeterli ölçüt değil. Hakan da golcü (Striker) değil, forvet oyuncusu. Katma değeriyle, yaptığı fayda ile değerlendirmemiz lazım. Bunun için de taktik zenginliğe ve disipline yaptığı katkıyı görmek lazım. Hakan doğru kullanıldığı zaman her zaman takımı için açılımdır. Çünkü onun kadar yönlü ; değişik taktiklere adaptasyon gösterebilen, gol atan, asist yapan, çarpraz koşularla alan açan, koşan, defansı çıkartmayan, hava toplarına hakim olan başka bir Türk forvet yoktur, dünyada da fazla olduğunu sanmıyorum. Biraz saygı diyorum. ve evet Hakan bu yaşta oynar. Sebep: Yukarda anlattıklarım. ve evet yaş sorun değil. Sebep: Yukarda anlattıklarım. ve evet yaşlanmış olması sorun değil, az gol atması da. Sebep kattığı katma değer, yukarda açıkladıklarım. Yaş mı? Yaş sorun değil çünkü yaşla ilgisi yok işe kattığı fayda ile ilgisi var. Yaş konusuna geri dönecek olursanız derim ki yaş futbolu etkileyen onlarca faktörden sadece bir tanesidir, futbol yeteneği bu faktörün çok daha önündedir. Yaş out fayda in
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Hakan şükürde takılıp kalmayalım.Adamın oynayıpta gol atttığı maçları hep kazandık(isveç maçı hariç).Bence oynasın en azından kadroda bulunsun.
                Özkan SÜMER

Yorum

şu laf hep kafamı kurcalamıştır.gol atıgı her macı kazandık.
                  acaba tam tersi olabilirmi yani sadece kazandıgımız maçlarda gol atmış.

Hakanın en büyük eksisi onu savunanlar.sen adamı golcü diye savunursan millet te sana 1 metreden boş kaleye sokamadığı 50 pozisyonu 20 net gol pozisyonunua girip 2 tanesini atmasını gösterir.

diğer meziyetleri evet hepsinde başarılı ama yok golcü diyorsan,

ceza sahası içine direk diksen hakana gelen toplaar ona çarpsa o kadar gol olur zaten.

Yorum

İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ya bırak ya. türk futbolunun aşama kaydetmesini istiyosak hakan şükürün futbolu bırakması gerekiyo.
                    asıl sen ve sizin gibiler bıraksın hakan sükür trabzonsporlu olsa milli takıma alınmasa yırtınırsınız niye alınmıyo diye

birazcık objektif olun hakan sükürün tecrübesi bile yeter

Yorum

asıl sen ve sizin gibiler bıraksın hakan sükür trabzonsporlu olsa milli takıma alınmasa yırtınırsınız niye alınmıyo diye

birazcık objektif olun hakan sükürün tecrübesi bile yeter
                      yok be abicim bence hakan şükürün futbolunun yani elle tutulur bi tarafu yok. öyle bi futbolcunun trabzonsporda olmasını da istemem açıkçası. yani kişiliğine bişey demiyorum ama futbolu bence beş para etmez.

Yorum

Hakan Şükür iyi bir futbolcuydu lakin şimdi değil. Geçmişteki başarılarının sayesinde Milli takımda oynatılıyor. Yoksa onun yerini doldurabilecek bir sürü oyuncu mevcut Türkiye'de...
                        İlaveten kendi takımında oynatılmayan bir oyuncu neden Milli takımda oynatılır bunu da anlamış değilim. İstanbul Dükası iş başında her zaman ki gibi
                        BMN TRABZON

Yorum

Dimi ama bırakalım adamı da dinlensin
                          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Daha önceden de yazmış olmalıyım.
                            Ben kendisini seviyorum ve daha bi müddet oynayabilir diye düşünüyorum.Bazı saha içinde turlayanlardan iyidir kendisi.Boyu posu olupta bi topa zıplayamayanlardanda işyidir.Azimli,çalışkan.
                            Bırakalım iyi oynayan oynasın,forma şansı bulan oynasın.Zaten oynayamıyacak kapasitesede olsa çağrılmaz.
                            Benim düşüncelerimde böle işte.

Yorum

Ya madem iyidir diyorusunuz, Gs neden oynatmıyor onu takımda. onun yerine 2 tane daha Türk oyuncu oynatıyor. Onlar oynasın milli takımda
                              BMN TRABZON

Yorum

İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Zamanı çoktan geldi ama malesef Türkiye'de yuhalanmadan ne koltuk bırakılır ne forma..Avrupa avrupa diyenler biraz oralarda bu tip şeylerin nasıl yapıladına bakması lazım..2 önemli erdem vardır istifa müessesesi ve jubile..2 sini de beceremiyoruz..Hakaşn şükür artık bı-rak-ma-lıdır..Tugay'dan örnek alsın biraz! Tugay'dan daha mı formda Hakan Şükür?

“40’a kadar oynarım”
                                Tugay, İngiltere'deki yaşantısından Türk futboluna kadar tüm bilinmeyen gerçekleri anlattı. 18 Aralık 2006 13:07

Futbolu ne zaman bırakmayı düşünüyorsun?

* Belki şaka olarak algılanabilir, ancak ben futbolu bırakmayı düşünmüyorum! 40 yaşına kadar ‘devam’ diyorum. Neden olmasın? Bu güç bende var. Herkes de beni takdir ediyor. Gençlerden daha yetenekliyim, futbolu daha iyi biliyorum ve onlardan daha çok koşuyorum. Belli mi olur; belki de bir kulüpte menacer-oyuncu görevini üstlenirim.

Tugay böyle demiş, ki bence oldukça haklı... keşke Milli Takım'ı da bırakmasaydı... çünkü çok hayati (ve Milli Takımımızın iyi oyuncu bulmakta zorlandığı) bir mevkiide oynuyordu... "gençlerin önü açılsın" diye bir mantık olamaz, kabul etmiyorum bunu... iyi olan gelen alır formayı büyüğünden... bir sürü örneği var bunun (Emre, Okan, Tuncay vs.), son örneği de Arda'dır... çıksın Hakan'dan daha iyi bir genç yetenek, o zaman O da kapar formayı merak etmeyin... Hakan'ı sadece attığı ya da atamadığı gollerle değerlendirenler, O'nu Şenol Hoca'ya sorsunlar bi... malum, Dünya Kupası'nın son maçına kadar gol atamamıştı; ama hiç kesik yememişti...
                                "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X