Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hakan Şükür'süz Bir Milli Takım İstiyoruz

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

bende yorumum

yorumlarınız güzel bende yorum yapayım
    benim fikrim ahakandan topçu olmaz
    trabzonda oynasa da aynı şeyi sölerdim çünkü ersen den de topçu olmaz
    aynı tip oyuncular çünkü
    sadece kafa golü atarak anca türkiye de topçu olursun avrupa da sana topu göstermezler bile adamın havadan atılan topu önüne alıp şut attığı pozisyon varmı yopu dışa çekip pas atıyo kanata sonra koş içeriye orta gol olacak avrupaya karşıoynarken hiç bir defans tr ligindeki gibi bomboş bırakmaz bırakmadı da
    GS uefa aldığında hakanın ne kadar golü var ve kaçı ayakla sadece 2 leeds ve juvenstusa attığı iki gol var ayakla attığı iki güzel gol kariyeri boyunca kaç kere rakibi oyundan düşürmüş
    fatih terim gs de ısrarla oynattığı için bende o akadar maçta sahada olsam bende atardım
    zor pozisyonda atılan kritik gol ve maç kurtaran gol önemli
    türkiye ye göre iyi avrup da adı bile geçmezzzzz
    yine de şu anki yaşı ve performansı ile milli takımın yanından bile geçemez
    ümit karanb varken
    liverpool maçında ümitin attığı gollerin hangisini atabilrdi
    şaban hiçbirini
    ama medya tükiye de istediğini yapıyo
    şenol hoca 3. yaptı neler sölemediler terim ne yapsa doğru laf eden yok
    ersunu da beğenmediler ama istanbul eziklerinin 6 puan önünde onlara göre çok daha kötü bi kadroyla

Yorum

Hakan Şükür'ün Milli takım için yararı kalmamıştır..2 yıl öncesine kadar verilecek doğru bir kararın buralara kadar varması Hakan'ın gençlerinin önünü kesmesine neden olmuştur.. 16 yıldır Milli Takıma hizmet etmesi son 2 yıldır Milli takımda ki prestijini iyice düşürmüştür...son maçta 4 gol atması bence tesadüf ve takımın zayıflığından kaynaklanmakta..

Yorum

Hakan Şükür'ün bu kadar gol atması şaşırılacak bir durumdur yani adamın aklımda kalan ve bir golcüye yakışan tek golü var o da Leeds United'e deplasmanda attığı gol,o golü nasıl attı şaşarım hala.
        Amatör ruh,profosyonel düşünce
        İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

O kadar olaya ve basarisizliklarina ragmen , bir maca bakip hala Hakan alkislaniyorsa ve durum buysa, bu Ülkede ne Demirel siyaseti ne Hakan Sükür Milli Takimi birakir..........

Ercan Saatci, 12.10.2006 , Milliyet

Yorum

adamın en formda zamanı 2002 dünya kupası zamnları idi onda bile bir gol attı bu adamdan daha ne beklerler anlamdım
            Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. "KAZIM KOYUNCU"
            Ben ONUR demekten yoruldum o kurtarmaktan yorulmadı "ONUR RECEP KIVRAK"

Yorum

İlk olarak Zugasi Berepe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              adamın en formda zamanı 2002 dünya kupası zamnları idi onda bile bir gol attı bu adamdan daha ne beklerler anlamdım
              ne kadar gerçek doğrusu HALA SAVUNAN VARSA YUH ARTIK...

Yorum

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hakan'ın önemini uzun uzadıya anlatmanın manası var mı bilmiyorum

Hakan 2-3 defans oyuncusuyla boğuşur her maçta. Üzerine çektiği defans adamlarının boşalttığı alandan atak yapan takım arkadaşlarıyla takımlarına sayısız gol kazandırmıştır

Tek forvet olarak kullanılabilmesi kalabalık güçlü bir ortasaha demektir. Bu ayrıca taktik çeşitliliği de getirir

Hava toplarındaki hakimiyeti, kapanan takımlar karşısında kanat oyunlarını etkin kılar. Kafasına gelen topun gol olma ya da asist olma oranı yüksektir, yani girdiği pozisyon sayısını katlar

Gerektiğinde hala pres yapabildiğini görüyorum. Yaşı sorun değil gücü hala yerinde

Tekniği vasat olmasına karşın kafası berrak bir Hakan iyi bir golcüdür. İleri hatta bir takımın en büyük silahıdır ve kullanılabildiği sürece bu hala böyle

Burda Hakan'a destek olmamız lazım. Hakan ayak parmağı sakat, eleştirilerden moralman yorulmuş bir şekilde. Fatih Hoca "Ben ona güveniyorum oynatacağım" diyorsa önümüzdeki maça hazırlanan Hakan'ı eleştirip moralini, motivasyonunu bozmanın hali ne?

Hakan'a sahip çıkmak Milli Takımımıza sahip çıkmaktır. En azından şu an için
                İnşallah her maçta gol atar. Gerçi gol atsa da yorumlarınız değişmeyecek. Bu çocuğun günahını almayın. Hakan mı turnuvalardan etti bizi? Lütfen. Yarın önemli takıma gol atsa yine bişey bulacaksınız. Ersun Yanal dönemi boyunca Milli Takım'a alınmadı bu çocuk. Kalkmış bu sürede neden gol atamadı diyorsunuz. Elalem futbolcusuna sahip çıkıyor futbolu bırakmasın daha çok yararlanalım diye çırpınıyor. Üst düzey oyuncuları elinin üstünde tutuyor destek veriyor. Bizde her önüne gelen çelme atma derdinde

Hakan gol kaçırmıyor mu? Evet. Ama onun kadar pozisyona da kimse girmiyor

Hami'yi Ankaragücü'ne gönderen bu düşünce yapısıdır. Adama onca sorumluluk yüklediler, tek başına çırpındı durdu forvette. O yetmedi yaşlı yaşlandı diye diye adamı moralman çökerttiler sonunda

Arkadan yetişen jenerasyon ne imiş? Ümit Karan, Fatih Tekke, Halil, Nihat, Ersen Martin?

Bunlardan hangisi hedef forvet görevini tek başına yapabilir. Ancak biraz Ersen, biraz da Fatih. Diğerleri ya forvet yanı ya forvet arkası.

Sistem bu. Şimdi ne yapalım? birkaç maçta üstüste gol attı diye Ersen'i mi görevlendirelim? Başka bir açıdan bakarsak 3 hedef forvet mi çağıralım aday kadroya?

Fatih desen Milli maçlarda çok başarılı değil. Üstelik sakat geldi. Nedir bu anti-Hakan hareketi anlamıyorum. Az biraz değerlerimize sahip çıkalım. Bu adam hala pres yapıyor, hala hava toplarına hakim, hala gol atıyor hala asist yapıyor pozisyon hazırlıyor. Biraz objektif bakın olaylara

Ahmet Taşçı'yı da böyle alaşağı etti milletimiz. Neymiş yetermiş 43 yaşına gelmişmiş, gençlere yol açsınmış. Ne münasebet? Adam gücüyle gençlere taş çıkartıyorsa onu yuhlamanın alemi ne?

Sonuçta bu adam futbol yaşamı boyunca başarılıydı, hala da başarılı ve çok yönlü oluşu ve takıma yararıyla yeri doldurulamaz.

Eğer 35 yaşında bir insan, çıkıp görevi 28-30 yaşındakilerden alıyorsa bunu kayırmaya değil artık biraz da futbolculuk kalitesine bağlamakta zorlanmanın alemi olmadığına inanıyorum
                Gençlerin önünü neden kessin? Kim hak ederse o oynar. Bu konuda bu kadar spekülasyon yapıldığını görünce üzülüyorum. Hakan dünya kupasına idmansız gitti beyler bayanlar. Gol kaçırmasını sevmeyebilirsiniz ama Hakan yine Hakan
                Rahat bırakılırsa rahat 2 sene üst düzey futbol oynar
                İlk olarak sweetrose tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ne kadar gerçek doğrusu HALA SAVUNAN VARSA YUH ARTIK...
                En formsuz zamanı 2002 Dünya Kupası idi. Hatırladığım kadarıyla Hakan o dönem uzunca bir süre idman dahi yapamamıştı. Yanlış mı hatırlıyorum? Hakan'ı sonuna kadar savunurum ve savunacağım. O kadar şey anlattım. Ama ne desem, yine dönüp dolaşıp yaşlandı'ya getiriyorsunuz. "Yuh" kelimesini yakıştıramadım. Ayıp oluyor
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Sorun hakanın oytunculuğu veya karakteri değil sorun Hakanın artık bırakma zamanı geldiğidir. bence ideal yaşındadır ve daha fazla yıpranmadan bırakması onun için en hayırlısıdr. çünkü oynadıkça çok yıpranacak yaptığı hizemtler için teşekkür edeilebilri uzatmanın anlamı yok. alınacak bir yenilgide kimseyi susuturamaz çünkü.
                  İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

En formsuz zamanı 2002 Dünya Kupası idi. Hatırladığım kadarıyla Hakan o dönem uzunca bir süre idman dahi yapamamıştı. Yanlış mı hatırlıyorum? Hakan'ı sonuna kadar savunurum ve savunacağım. O kadar şey anlattım. Ama ne desem, yine dönüp dolaşıp yaşlandı'ya getiriyorsunuz. "Yuh" kelimesini yakıştıramadım. Ayıp oluyor
                    İlk olarak ayse61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sorun hakanın oytunculuğu veya karakteri değil sorun Hakanın artık bırakma zamanı geldiğidir. bence ideal yaşındadır ve daha fazla yıpranmadan bırakması onun için en hayırlısıdr. çünkü oynadıkça çok yıpranacak yaptığı hizemtler için teşekkür edeilebilri uzatmanın anlamı yok. alınacak bir yenilgide kimseyi susuturamaz çünkü.
                    Bu durumda Hakan bırakmalı mı? evet Milli takımın kanayan bir yarasıdır artık... Niye bu kadar ısrar ediyorsunuz anlamıyorum. Eğer Hakan bu takım için yaratılmış olsaydı; Milli takım da hakan kadar başarılı olurdu??? Dünya üçüncülüğü ve sonrası....1987 ve sonrası...

Yorum

hakan şükürü milli takımda istemiyoruz.
                      son milli maçta 4 gol birden attı ben şahsen acayip üzüldüm. bu maçta 4 gol attıysa artık ölene kadar bırakmaz milli takımı diye düşündüm. zaten fatih terimde onu bırakmıyo.
                      ama sonra kendisi açıklama yaptı. milli takımı bırakacam havası vardı açıklamada. bi nebze de olsa yüreğime su serpti bu açıklamaları. inşallah bırakır milli takımı.

Yorum

Edit:Yanlış yere atmışım msjı.

Neyse bu vesileyle Hakan Şükür Milli Takım'da oynar diyorum. Eleştirilerinizi çok kişisel buluyorum. Adam gol atsa suç atmasa suç. O zaman suçlu o değil
                        En son Travelair tarafından düzenlendi; 17.10.2006, 14:50.
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

bak hakan şükürü norveç ve yunanistan maçinda bir görelim ondan sonra yoruma devam edelim
                          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. "KAZIM KOYUNCU"
                          Ben ONUR demekten yoruldum o kurtarmaktan yorulmadı "ONUR RECEP KIVRAK"

Yorum

Bir insanın bir takımda istenmemesine rağmen; hala orada oynaması gerçekten yüzsüzlük... Hakan Şükür Milli takımın gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından fakat bu takımda daha fazla yer alırsa bu ünvan başka mercilere kayacaktır..

Yorum

Moldova maçında kahramandı 1 maç sonra gs maçında sahada hayaleti dolaşıyordu..Ve eminim ki bundan sonraki maçların %90 ında hayalet olarak kalacak..Hakan büyük bi topçuydu büyük bi golcüydü itirazımız yok..Ama son cümlemi dikkatli okursanız burdaki "du,dü" geçmiş zaman ekleridir..Hakanın işi bitmiştir..
                              7
                              TrabzonSporluyum Derken Daha Bi Gururluyum Şu Günlerde !!

Yorum

İlk olarak Uni_Ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Moldova maçında kahramandı 1 maç sonra gs maçında sahada hayaleti dolaşıyordu..Ve eminim ki bundan sonraki maçların %90 ında hayalet olarak kalacak..Hakan büyük bi topçuydu büyük bi golcüydü itirazımız yok..Ama son cümlemi dikkatli okursanız burdaki "du,dü" geçmiş zaman ekleridir..Hakanın işi bitmiştir..
                                bU oyuncunun miadı doldu.. Bu satten sonra ancak fizik egzersizleri ile kendini toparlar... gayse maçında sahada öldü öldü dirildi.. aksini iddia eden var mı....derbi maçı sonrası milli maç olduğunu düşünün!!!??

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X