onsuz milli takım dusunulemez o bizim kadrolu devlet memurumuz kimse onu bu formadan koparamaz 50 yasına bile gelse takımda o oynayacak
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hakan Şükür'süz Bir Milli Takım İstiyoruz
Daraltma
X
-
milli takım haan şükür gibi öldügünü görmeyen futbolcular yüzünden ilerliyemiyo
adam iyi bir futbolcu olsa gs de oynar yok abi daha bu adamın neresini savunuyosunuz eskiden biraz daha iyi idi bişey diyen yok ama hala bu adam da ne bulunur ben anlamıyorum
Not: TAMAM 2 KEMAL SUNAL BİR HAKAN ŞÜKÜR ETMİYO AMA OLSUN BEN KEMAL SUNALIN BİR TANESİNİ TERCİH EDERİM.
O DAHA İYİ OYNARTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. "KAZIM KOYUNCU"
Ben ONUR demekten yoruldum o kurtarmaktan yorulmadı "ONUR RECEP KIVRAK"
- Alıntı
Yorum
-
hakan şükür, türkiyenin gelmiş geçmiş en büyük golcülerindendir bu gerçek yadsınamaz illaki, yalnız insanlar yaşlanır ve yetekneleri kısıtlanır, eski gücü olmaz, eski kıvraklığı olmaz, ve bi golcü için bu söylediklerim çok önemlidir, hakan şükür bir Alan Shearer olsaydı belki hala oynayabilirdi, bitiricilik söz konusu olsa evet hakan şükür hiçbirşey yapmasın ama gol atsın durumu olsa oynasın evet, ama bir fatih tekkeniz varsa ve en az 2 maçın birinde gol atıyorsa.. hakan şükür'ün fiziksel özelliklerine sahip ve bundesligada her maçına 11 başlayan bir halil altıntopunuz varsa .. hakan şükür çoktan hikaye olmuş, kitaplarda yerini almış olması gerekmektedir..
- Alıntı
Yorum
-
maçkaloji
Hakan Şükürün 2008 finallerinde oynamayacağı kesin o zaman daha ne diye milli takıma çağrılıyo ve fatih tekke milli takıma ısındırılmak yerine 20 dakka oynama fırsatı veriliyo. Hakan Şükürün yaşam tarzı bizi ilgilendirmez. Bence tribünler onu kovmadan kendisi emekliliğini istemeli mili takımdan. Fatih terime gelince antrönörlük hayatı bitmiş bence. Hüseyini milli takıma çağıran adama ne demeli. heralde oda ersun yanal gibi laptop da istatistikleri takip ediyo.. sonu hayrola ne diyem
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
caykarali_erdal
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehakan şükürün ölüsü oynar objektif olalım lütfen
Bende 3 senede tek bir macda 3 gol atarsam benim icinde galiba ayni seyi yazacakdin "caykarali erdal'in ölüsü oynar objektif olalım lütfen"
ne diye bilirimki Turkiyenin ne mazide kalan maclarini hatirliyorsunuz nede gelecekde oynayacagi maclari dusune biliyorsunuz.
Hatirlatma avrupa sampiyonlugu ve turkiye 3 macda 0 puan almisdi hatirliyormusunuz arkadaslar ingilterede oynamisdik.
simdi bu 3 macda bir gol bile atamiyan hakanimi savunuyoruz yoksa Turkiyenin geleceginimi.
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak sweetrose tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaşam şeklinide biliyoruz...neyin nesi olduğunu tüm Türkiye biliyor ama neyse..
neymiş yaşam şekli bakiim???haddini bilmeyen kimselerin sarfettiği sözler amacını aşmakla kalmaz sahibinin seviyesini de gösterir...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak sweetrose tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaşam şeklinide biliyoruz...neyin nesi olduğunu tüm Türkiye biliyor ama neyse..
- Alıntı
Yorum
-
hakan şükür ün bugün bukadar elştirilmesinin tek nedeni yaşam şeklidir dini inaışları yüzünden inanılmaz şekilde üstüne gidiliyor bence çok başarılı bi futbolcu misyonunu falan da tamamladı yok adam hala daha gollerini atıyor top indiriyıor savaşıyor zamanın da bizde alay ettik torinolu şaban dedik ama bunlar biraz sanırım bizde de böle bi futbolcu olmadıından kaynaklanan sözlerdi
hakan şükür milli takımda herzman olmalıdır zamanı gelince merak etmeyin bırakır gider
- Alıntı
Yorum
-
Zamanı çoktan geldi ama malesef Türkiye'de yuhalanmadan ne koltuk bırakılır ne forma..Avrupa avrupa diyenler biraz oralarda bu tip şeylerin nasıl yapıladına bakması lazım..2 önemli erdem vardır istifa müessesesi ve jubile..2 sini de beceremiyoruz..Hakaşn şükür artık bı-rak-ma-lıdır..Tugay'dan örnek alsın biraz! Tugay'dan daha mı formda Hakan Şükür?Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak maçkaloji tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakan Şükürün 2008 finallerinde oynamayacağı kesin o zaman daha ne diye milli takıma çağrılıyo ve fatih tekke milli takıma ısındırılmak yerine 20 dakka oynama fırsatı veriliyo. Hakan Şükürün yaşam tarzı bizi ilgilendirmez. Bence tribünler onu kovmadan kendisi emekliliğini istemeli mili takımdan. Fatih terime gelince antrönörlük hayatı bitmiş bence. Hüseyini milli takıma çağıran adama ne demeli. heralde oda ersun yanal gibi laptop da istatistikleri takip ediyo.. sonu hayrola ne diyem
Bize Her Yer Trabzon
Yuиuک λz | вσяdσ mλvi
- Alıntı
Yorum
Yorum