Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hakan Şükür'süz Bir Milli Takım İstiyoruz

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

yaw adam 3 yıldan beri gol atamıyordu bu gün attı ya tamam bu mezara kadar oynar şimdi kaldı başımıza bitti kardeşim senin devrin bitti ama bizdekiler anlamıyor işte
    işkenaz

Yorum

FATİH te ERSEN de unutsunlar o formayı
      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Şimdi 2 yıl daha kurtaramayız yakamızı (Barış'ın)Oflu144 dediklerine katılıyorum.Bu takımlara gol atmak öyle atlan deve değil,arkadan gelen çok iyi bir şenerasyonun önünü tıkıyor.

Yorum

Hakan uzun zamandır yapmadıgı görevini zayıf rakibimiz karsısında yerine getirdi yani anormal bi durum yok beyler Hakanın işi zaten bu ama hala daha milli takımda oynatılmamasından yanayım....Ama bura Türkiye tabi bu maç Hakanı en az bi 3-4 ay idare eder...
          Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

tutmayın şabanı 1-2 ay yatar bu adam artık
            milli takımdanda daha eksik kalmaz
            medicina humaniem veterineria humatitem

Yorum

adam bizi iki tane uluslararası turnuvadan etti bişey yok, moldova ya 4 gol atınca kahraman oldu.
              :::TS:::

Yorum

Hakan sız bir milli takım için elele

Yorum

3 yılda 4 gol
                  güze istatistik olurdu
                  peki acaba o zaman diliminde tek forvet oynayan bir halil veya Ersen kaç gol atardı??
                  geçen o süre içerisinde Hakanın milli takımda başını yediği forvetlerin sayısı kaçtır??

Yorum

İnşallah her maçta gol atar. Gerçi gol atsa da yorumlarınız değişmeyecek. Bu çocuğun günahını almayın. Hakan mı turnuvalardan etti bizi? Lütfen. Yarın önemli takıma gol atsa yine bişey bulacaksınız. Ersun Yanal dönemi boyunca Milli Takım'a alınmadı bu çocuk. Kalkmış bu sürede neden gol atamadı diyorsunuz. Elalem futbolcusuna sahip çıkıyor futbolu bırakmasın daha çok yararlanalım diye çırpınıyor. Üst düzey oyuncuları elinin üstünde tutuyor destek veriyor. Bizde her önüne gelen çelme atma derdinde

Hakan gol kaçırmıyor mu? Evet. Ama onun kadar pozisyona da kimse girmiyor

Hami'yi Ankaragücü'ne gönderen bu düşünce yapısıdır. Adama onca sorumluluk yüklediler, tek başına çırpındı durdu forvette. O yetmedi yaşlı yaşlandı diye diye adamı moralman çökerttiler sonunda

Arkadan yetişen jenerasyon ne imiş? Ümit Karan, Fatih Tekke, Halil, Nihat, Ersen Martin?

Bunlardan hangisi hedef forvet görevini tek başına yapabilir. Ancak biraz Ersen, biraz da Fatih. Diğerleri ya forvet yanı ya forvet arkası.

Sistem bu. Şimdi ne yapalım? birkaç maçta üstüste gol attı diye Ersen'i mi görevlendirelim? Başka bir açıdan bakarsak 3 hedef forvet mi çağıralım aday kadroya?

Fatih desen Milli maçlarda çok başarılı değil. Üstelik sakat geldi. Nedir bu anti-Hakan hareketi anlamıyorum. Az biraz değerlerimize sahip çıkalım. Bu adam hala pres yapıyor, hala hava toplarına hakim, hala gol atıyor hala asist yapıyor pozisyon hazırlıyor. Biraz objektif bakın olaylara

Ahmet Taşçı'yı da böyle alaşağı etti milletimiz. Neymiş yetermiş 43 yaşına gelmişmiş, gençlere yol açsınmış. Ne münasebet? Adam gücüyle gençlere taş çıkartıyorsa onu yuhlamanın alemi ne?

Sonuçta bu adam futbol yaşamı boyunca başarılıydı, hala da başarılı ve çok yönlü oluşu ve takıma yararıyla yeri doldurulamaz.

Eğer 35 yaşında bir insan, çıkıp görevi 28-30 yaşındakilerden alıyorsa bunu kayırmaya değil artık biraz da futbolculuk kalitesine bağlamakta zorlanmanın alemi olmadığına inanıyorum
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

valla dün 4 gol attı ama ben genede gençlere şans verilmesini istiyorum ,hakan katkıların için çok saol ama lütfen artık bırak futbolu

Yorum

Maç sonunda canlı yayında Hakanın verdiği ropartajı görmüşünüzdür.Güzel konuştu her zamanki gibi.Ağladı ağlıycaktı nerdeyse.Düşünün son bi haftadır yattık kalktık Hakan Şükür dedik.Bi tek bura değil,bütün medyaa.Düşünün onunda psikolojisini.
                        Bırakalım artık Hakan Şükürüde,bırakması gerektiğinde bırakacaktır o.
                        Ne olursa olsun milli takımımız maçı kazandı,3 puanı aldı.Tebrikler.

Yorum

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hakan gol kaçırmıyor mu? Evet. Ama onun kadar pozisyona da kimse girmiyor

Eğer 35 yaşında bir insan, çıkıp görevi 28-30 yaşındakilerden alıyorsa bunu kayırmaya değil artık biraz da futbolculuk kalitesine bağlamakta zorlanmanın alemi olmadığına inanıyorum
                          özellikle ilk cümle "kilit cümle"... bunu görebilmek çok önemli... ben de hep bunu savunurum arkadaşlarımla konuşmalarımda... "Hakan'ın yerinde başka biri olsa atardı" derler, ben de "Hakan'ın yerinde başka biri olsa zaten o pozisyona girememiş olurduk" derim... işte bu noktayı atlamamk lazım, bu bağlamda size sonuna kadar katılıyorum sevgili renkdaşım...

ayrıca alıntı yaptığım ikinci cümlenizdeki tesbitiniz de çok yerinde... ön yargılarımızdan kurtulmalıyız... takdir edileceğim yerde eleştirilmek benim zoruma giderdi, en azından "takdir etmiyorsunuz bari sükut durun " derdim...

artı dün akşam Hakan yine gol atamayabilirdi; artık "skor"a dayalı takım yorumlarından, "gol"e dayalı futbolcu yorumlarından sıyrılmalıyız... Hakan'ın sahada neler yaptığını görmek lazım... artık bu konuda çok fazla yazmak istemiyorum...

tebrikler Hakan... tebrikler Terim... tebrikler oynayan oynamayan bütün oyuncu, teknik kadro ve yöneticiler...
                          "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

Bu formuyla oynasın.Hakan Şükür morali yerinde olduğu zaman hep gol atar.Onun moralini bozan da medya.Adam 2002 Dünya Kupasında stres yaptı tek gol atabildi.Herkes ona yüklendi.Belki Dünya Kupasında o hakaretler olmasaydı kupayı bile alabilirdik.
                            Sonuç olarak kim formdaysa o oynasın.İster 35 yaşında,ister 19 yaşında.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Hakn dünyanın şerefli futbolcularının yaptığı gibi bence artık ben miili takımı bıraktım demeliii.bunu kendisi yapmalı yoksa hem onun yerinde oynayacak forvetler hem de milli takım antrönörü zarar görüyor

Yorum

hakan bizi iki turnuvadan etti derken kastettiğim atamatığı gollerle değil her zaman tartışılması ile bu sonucu hazırlaması idi. kendisi ile çalışmak istemeyen hocanın kararına saygı duymadı. olay büyümesin diye hakan sakat denildi maçtan önce sahada ısınıp sakat değilim dedi. önemli maçlar öncesi tartışılmaktan hiç rahatsız olmadı. çıkıpta milli maç var ben önemli değilim takım daha önemli dedi mi. hayır.
                                işin garip tarafı beyefendinin milli formayı giymedeki hırsını nedense sahada bir türlü göremedik.
                                sırf oynasın diye yeni bir jenerasyonu harcadık alpaylara ergünlere döndük.
                                yıllardır aynı masallarla uyutuluyoruz.
                                -hakan gol atamasa da pres yapıyor(son 2-3 sene hakanın pres yaptığını gören var mı)
                                -hakan varken hakansız oynanmaz(mübarek sanki futbolun top,kale,saha v.b. unsurlarından. ayrıca onsuz bir sistem denedin mi ki)
                                -hakan duygusal çocuk çabuk demoralize oluyor.(milli takım millete moral kazandırma, futbola döndürme yeri mi- kim formdaysa kim daha profesyonelse çıkar oynar. peki sen bunu moral kazansın diye oynatırsan diğer formdaki oyunculara kim moral verecek-hemen söyleyim gidip alman milli takımında oynayacak, eminin nuri şahin de bin pişmandır çocuğu bin vaadle aldık takıma yok takımı onun üstüne kuracam falan daha yedek larak bile giremedi hem de emre-yıldıray yokken)
                                -hakan çağdaş santrofor tipi her takıma lazım (evet torino,parma,inter saymazsak. yada bu kadar avrupa takımı 1-2 milyon verip almayı beceremiyor)
                                -bunun yanında son 15 yıldır türk futbolunda ikinci bir forvet hatırlıyormusunuz. neden, hepsi çok mu kötülerdi. hiç denendiler mi. denenenlerden hangisi üstünde hakanşükür baskısı olmadan oynayabildi.

---
                                hepsini geçtim madem bu kadar iyi bir insansın deki ben ne kadar iyi niyetli olsamda birilerinin beni tartışması takım zarar veriyor artık bırakıyorum. o zaman belki senin eksikliğini hissedip çağırırlar. ama böyle olmadığını sen de iyi biliyorsun.

kendinizi hep hakanın değil biraz almanyanın en iyi forveti seçilen halil, en iyi genç yetenek seçilen nuri, gol kralı tekke, villarealli nihat ... ve 15 yıldır yetişe(meye)n onlarca forvetin yerine koyun. hep bir ağızdan bağırıyorlar "biraz da bize sabredin", "biraz da bizi deneyin", "biz de duygusalız"
                                :::TS:::

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X