Yaw belki de gidecek ama Terim efendi bi türlü vazgeçmiyor ki ondan.... bırakmıyor.....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hakan Şükür'süz Bir Milli Takım İstiyoruz
Daraltma
X
-
Çok kötü yunan savunması ve çok kötü forvetimiz vardı. golleri zaten ortasaha oyuncuları attı. Gökhan'ın golü Nikopolidis'in hediyesiydi.
Gökdeniz forvet oynasınTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
-
ne kadar kötü oynarsa oynasın vücudu bu oyunu kaldırabildiği sürece ben hakan şükürün sahada olmasından yanayım. 10 kişi oynuyoruz muhabbetlerine de kesinlikle katılmıyorum. Hakan saha da olunca herkesin kendine daha da güvendiğini düşünüyorum. Ne zaman ne yapacağı belli olmayan, kritik bir anda(hatta kendi kötü oynarken bile) oyunun kaderini bir anda değistirebilecek bir oyuncu. Bunun yanında avrupada da cok tanınan ve (gerekli veya gereksiz) korkulan bir oyuncu olması; rakip teknik adamları oyunu onu durdurmak üzere kurmaya ittiğine de eminim. Hal böyle olunca diğer yetenekli oyuncuarımız (ör dünki gibi Tümer, Gökdeniz, Tuncay) daha rahat pozisyona girebiliyorlar.
Ne zaman pres bile yapamaz hale gelir, o zaman başka alternatifler aranır... ama şu an için, basiretsiz çelimsiz oyununa rağmen hakan diyorum.
Saygılar
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakanın sahada durması rakip defansta sürekli bir tedirginlik oluşturur.O yine oynadı yine yendik.
- Alıntı
Yorum
-
Hakan'ın sahada olması bence sadece bizde bi tedirginlik yaratır
Bütün maç boyunca su Frankfurt'lu adamdan ismi lazım değil 1 tane bile top alamadı , yanlışlıkla top bi sefer ayağına çarptı oda Gökhan vurdu gol oldu .
Tabi bide evlere şenlik ofsayt pozisyonu vardı ki dağlara taşlara , yahu senin ne işin var bizim savunmanın arkasında , bütün savunma ilerde Hakan yunanlıyı izliyo acaba gol atabilecekmi atamıyacakmı
Önemli olan kazanmaktı , Hakan'a rağmende olsa kazandık gerisi hikaye" Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakanın sahada durması rakip defansta sürekli bir tedirginlik oluşturur.O yine oynadı yine yendik.
Kafa toplarina bile Tuncay cikiyorsa , Hakan ne is yapar onu pek anlamadim.
2.Golde Top resmen ayagina carpti , ve Gökhanin önüne düstü..
- Alıntı
Yorum
-
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Sinan Akyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakan'ın sahada olması bence sadece bizde bi tedirginlik yaratır
Bütün maç boyunca su Frankfurt'lu adamdan ismi lazım değil 1 tane bile top alamadı , yanlışlıkla top bi sefer ayağına çarptı oda Gökhan vurdu gol oldu .
Tabi bide evlere şenlik ofsayt pozisyonu vardı ki dağlara taşlara , yahu senin ne işin var bizim savunmanın arkasında , bütün savunma ilerde Hakan yunanlıyı izliyo acaba gol atabilecekmi atamıyacakmı
Önemli olan kazanmaktı , Hakan'a rağmende olsa kazandık gerisi hikayeİlk olarak Hattrick tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslinda rakip takim Hakanin hareketlerini gördükce gülme krizine giriyordu, ve isini yapamiyorlardi... Bu acidan görürsek Hakan 20 yil daha oynamali..
Kafa toplarina bile Tuncay cikiyorsa , Hakan ne is yapar onu pek anlamadim.
2.Golde Top resmen ayagina carpti , ve Gökhanin önüne düstü..
Ya adam 40 yaşına gitmiş bir tek yararlı icraatı yok. Bazı arkadaşlarım çıkıp diyorki ''saha içinde kalması yeter''. Yapmayın gözünüzü seveyim.
O zaman Hami niye futbolu bıraktı ki. Şu haliyle bile Hakandan çok daha iyi iş yapar saha içinde. Sahada gezsin dursun. Yeter ki iki serbest vuruş olsunODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
- Alıntı
Yorum
-
Hakan bu takıma çok hizmet etti,Allah razı olsun.Ama artık bir icraati olmadığını,olamadığını,olduramadığını görüyoruz!..Milli takımın sırtında bir kambur gibi.Tek olumlu yönü diğer oyunculara alan boşaltması-iki rakibi bağlıyor ister istemez.Ama 90 dakika başka hiç bir katkısı olmadan oynatılıyor,artık Hakan'ın ayağına top geldi mi ''Tamam,öldü pozisyon'' diyoruz.Ölüyor da!..Mevkiinin yükünü kaldıramıyor,bu açık.Bıktırmadan çekilmeli artık...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak GaMZe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakan bu takıma çok hizmet etti,Allah razı olsun.Ama artık bir icraati olmadığını,olamadığını,olduramadığını görüyoruz!..Milli takımın sırtında bir kambur gibi.Tek olumlu yönü diğer oyunculara alan boşaltması-iki rakibi bağlıyor ister istemez.Ama 90 dakika başka hiç bir katkısı olmadan oynatılıyor,artık Hakan'ın ayağına top geldi mi ''Tamam,öldü pozisyon'' diyoruz.Ölüyor da!..Mevkiinin yükünü kaldıramıyor,bu açık.Bıktırmadan çekilmeli artık...ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
- Alıntı
Yorum
-
dün maçtan önce sahanın herhangi biyerine bir direk çaksak eminim hakandan daha faydalı olurdu, en azından rakibin oyununu bozardı. artık kendisinin ben bu işi beceremiyorum bırakıyım demesi lazım, geçmişte bu kadar çok gol atmış bir adam yalı kazığı olarak hatırlanmaktan mutluluk mu duyacak acaba merak ediyorum. yeter artık hakan, Türk halkının sana tahammülü kalmadı...
- Alıntı
Yorum
Yorum