Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hakan Şükür'süz Bir Milli Takım İstiyoruz

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Yaw belki de gidecek ama Terim efendi bi türlü vazgeçmiyor ki ondan.... bırakmıyor.....
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Çok kötü yunan savunması ve çok kötü forvetimiz vardı. golleri zaten ortasaha oyuncuları attı. Gökhan'ın golü Nikopolidis'in hediyesiydi.

Gökdeniz forvet oynasın
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

dun okadar ii deıldı ama yıne gol pasları verdı ve oyuncuları oyundna dusurp dıgerlerıne bosluk sagladı hakan
        BaKma ÖyLe Sessiz Durduğuma Yüreğimde Fırtınalar Kopuyor Sebebi ne senin varlığın ne de Yokluğun sebebi benim sana duyduğum....BÜYÜK TRABZONSPOR AŞKI

Yorum

ne kadar kötü oynarsa oynasın vücudu bu oyunu kaldırabildiği sürece ben hakan şükürün sahada olmasından yanayım. 10 kişi oynuyoruz muhabbetlerine de kesinlikle katılmıyorum. Hakan saha da olunca herkesin kendine daha da güvendiğini düşünüyorum. Ne zaman ne yapacağı belli olmayan, kritik bir anda(hatta kendi kötü oynarken bile) oyunun kaderini bir anda değistirebilecek bir oyuncu. Bunun yanında avrupada da cok tanınan ve (gerekli veya gereksiz) korkulan bir oyuncu olması; rakip teknik adamları oyunu onu durdurmak üzere kurmaya ittiğine de eminim. Hal böyle olunca diğer yetenekli oyuncuarımız (ör dünki gibi Tümer, Gökdeniz, Tuncay) daha rahat pozisyona girebiliyorlar.
          Ne zaman pres bile yapamaz hale gelir, o zaman başka alternatifler aranır... ama şu an için, basiretsiz çelimsiz oyununa rağmen hakan diyorum.
          Saygılar

Yorum

Hakanın sahada durması rakip defansta sürekli bir tedirginlik oluşturur.O yine oynadı yine yendik.
            Özkan SÜMER

Yorum

kello arkadasım dediklerine katılıyorum hakanın sahada olması bile diğer futbolcular icin itici bi güc olabilmekte

hakan sükür bir lider cünkü

Yorum

İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hakanın sahada durması rakip defansta sürekli bir tedirginlik oluşturur.O yine oynadı yine yendik.
                kesinlikle haklısın kardeşim

Yorum

Hakan'ın sahada olması bence sadece bizde bi tedirginlik yaratır

Bütün maç boyunca su Frankfurt'lu adamdan ismi lazım değil 1 tane bile top alamadı , yanlışlıkla top bi sefer ayağına çarptı oda Gökhan vurdu gol oldu .

Tabi bide evlere şenlik ofsayt pozisyonu vardı ki dağlara taşlara , yahu senin ne işin var bizim savunmanın arkasında , bütün savunma ilerde Hakan yunanlıyı izliyo acaba gol atabilecekmi atamıyacakmı

Önemli olan kazanmaktı , Hakan'a rağmende olsa kazandık gerisi hikaye
                  " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

Aslinda rakip takim Hakanin hareketlerini gördükce gülme krizine giriyordu, ve isini yapamiyorlardi... Bu acidan görürsek Hakan 20 yil daha oynamali..

Kafa toplarina bile Tuncay cikiyorsa , Hakan ne is yapar onu pek anlamadim.
                    2.Golde Top resmen ayagina carpti , ve Gökhanin önüne düstü..

Yorum

Futbolcu transfer ederken hızlı,teknik ya da kafacı olanı değil de rakipte tedirginlik yaratanını alalım o halde.

Yorum

İlk olarak Sinan Akyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hakan'ın sahada olması bence sadece bizde bi tedirginlik yaratır

Bütün maç boyunca su Frankfurt'lu adamdan ismi lazım değil 1 tane bile top alamadı , yanlışlıkla top bi sefer ayağına çarptı oda Gökhan vurdu gol oldu .

Tabi bide evlere şenlik ofsayt pozisyonu vardı ki dağlara taşlara , yahu senin ne işin var bizim savunmanın arkasında , bütün savunma ilerde Hakan yunanlıyı izliyo acaba gol atabilecekmi atamıyacakmı

Önemli olan kazanmaktı , Hakan'a rağmende olsa kazandık gerisi hikaye
                        İlk olarak Hattrick tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aslinda rakip takim Hakanin hareketlerini gördükce gülme krizine giriyordu, ve isini yapamiyorlardi... Bu acidan görürsek Hakan 20 yil daha oynamali..

Kafa toplarina bile Tuncay cikiyorsa , Hakan ne is yapar onu pek anlamadim.
                        2.Golde Top resmen ayagina carpti , ve Gökhanin önüne düstü..
                        Teşekkürler arkadaşlar

Ya adam 40 yaşına gitmiş bir tek yararlı icraatı yok. Bazı arkadaşlarım çıkıp diyorki ''saha içinde kalması yeter''. Yapmayın gözünüzü seveyim.

O zaman Hami niye futbolu bıraktı ki. Şu haliyle bile Hakandan çok daha iyi iş yapar saha içinde. Sahada gezsin dursun. Yeter ki iki serbest vuruş olsun
                        ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                        "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

abicim vallaha şu ofsayt pozisyonunda macı arkadşlarla beraber izledik taraflı tarafsız herkez gülmekten kırıldı
                          " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

Hakan bu takıma çok hizmet etti,Allah razı olsun.Ama artık bir icraati olmadığını,olamadığını,olduramadığını görüyoruz!..Milli takımın sırtında bir kambur gibi.Tek olumlu yönü diğer oyunculara alan boşaltması-iki rakibi bağlıyor ister istemez.Ama 90 dakika başka hiç bir katkısı olmadan oynatılıyor,artık Hakan'ın ayağına top geldi mi ''Tamam,öldü pozisyon'' diyoruz.Ölüyor da!..Mevkiinin yükünü kaldıramıyor,bu açık.Bıktırmadan çekilmeli artık...

Yorum

İlk olarak GaMZe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hakan bu takıma çok hizmet etti,Allah razı olsun.Ama artık bir icraati olmadığını,olamadığını,olduramadığını görüyoruz!..Milli takımın sırtında bir kambur gibi.Tek olumlu yönü diğer oyunculara alan boşaltması-iki rakibi bağlıyor ister istemez.Ama 90 dakika başka hiç bir katkısı olmadan oynatılıyor,artık Hakan'ın ayağına top geldi mi ''Tamam,öldü pozisyon'' diyoruz.Ölüyor da!..Mevkiinin yükünü kaldıramıyor,bu açık.Bıktırmadan çekilmeli artık...
                              Valla Gamze bizimde anlatmaya calıştığımız bu. Teşekkürler güzel kardeşim.
                              ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                              "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

dün maçtan önce sahanın herhangi biyerine bir direk çaksak eminim hakandan daha faydalı olurdu, en azından rakibin oyununu bozardı. artık kendisinin ben bu işi beceremiyorum bırakıyım demesi lazım, geçmişte bu kadar çok gol atmış bir adam yalı kazığı olarak hatırlanmaktan mutluluk mu duyacak acaba merak ediyorum. yeter artık hakan, Türk halkının sana tahammülü kalmadı...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X