Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hakan Şükür'süz Bir Milli Takım İstiyoruz

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ya güzel kardeşim hani Tekke(sakat)? Hani Ümit(kadroda yok)?Halil desen tipik forvet değil,Nihatın performansı ortada ve bunlar takımda olsalar bile az öncede söyledim takım Şaban ın üstüne kuruluyor yani Şaban sabit diğer adamlarda çeşitli varyasyonlar yapıyor Terim.Tamam amenna Şabanın sisteminde oynasın ama Şabanın sisteminde görülüyorki kendisi sırıtıyo,bu durumda ya sistemi değiştirecek ki bence en iyisi olur ama acıklamalar belli sistem aynı kalacak.Eee o zaman Şaban titpndeki tek forvet olan Erseni oynatacaksın..2X2 EŞİTTİR 4..
    Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

Başlığa istinaden ben de düşüncemi yazmak isterim.Hakan Şükürü severim ben.Elifinde dediği gibi katkıları oldu o kadar milli takımımıza emekleri yabana atılmamalı.Tamam belki diğerlerinin de önü açılmalı ama bence Hakan Şükür 2-3 sene daha oynar milli takımızda.Tamam her zaman çok çok iyi olamayabiliyo ama bizim topçularımızda öyle.Bence Gökdenizde tamam milli takım için ama Ersen Martinin biraz daha olması lazım.

Sonuç olaraktan ben Hakan Şükür ve Gökdeniz yakışıyo bence milli takıma ama onlardan önce başka haketmeyenler var diye düşünüyorıum.Son maçtaki görüntüsüyle Sabri mesela.Yada Servet.

Yorum

ümit karan kadroya alındı. halil gerçeğini bu ülke ne zaman görecek merak ediyorum. adam almanya liginde kafaya oynayan takımda oynuyo hala tipik forvet değil diyoruz. halil in tek suçu forma renginin sarı-kırmızı, bordo-mavi, sarı-lacivert vs olmaması. Uzun lafın kısası ersenin milli takıma girmesine daha çoooook var
        Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

İlk olarak irfanköse276 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ümit karan kadroya alındı. halil gerçeğini bu ülke ne zaman görecek merak ediyorum. adam almanya liginde kafaya oynayan takımda oynuyo hala tipik forvet değil diyoruz. halil in tek suçu forma renginin sarı-kırmızı, bordo-mavi, sarı-lacivert vs olmaması. Uzun lafın kısası ersenin milli takıma girmesine daha çoooook var
          Vermeyince mabud,neylesin sultan mahmut...
          Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

Milli Takım performansa göre oluşturulsaydı... Sinyor terim "Ersen formda olabilir gol atabilir ama Hakan ondan daha çok gol atmıştır" mukavilinden bir şeyler söylemişti. Bu mantığa göre elektrik icad edilemezdi.
            Trabzonspor √
            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
            İki Renk ve Asalet √
            BordoMavi.Net √

Yorum

hakan şükürün ölüsü oynar objektif olalım lütfen
              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

İlk olarak irfanköse276 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hocam tipik forvetten kasıt bence burda tek forvet olmaz halilden , bilmiyorum anlatabiliyomuyum ?

Erseni tek forvet oynatırsın , Şabanı ek forvet oynatırsın , hatta Fatih ' i bile oynatırsın ama Halil tek forvet oynamaz ! Shalke de de Kuranyi ile beraber oynuyolar , forvet tipleri çeşitlidir bence tipik forvetten kasıt oydu ...

Ayrıca Nebiş Allah aşkına inşallah temennilerin geçekleşmez ve Hakana 2-3 sene daha katlanmayız
                " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Malesef uzun süredir ölü gibi oynuyo paşamız , ayrıca fikirler görecelidir objektiflikte kişilere bağlıdır !

Ben Hakan Şükür 'ün en kaba tabirle bu takımı 2002 den bu yana baltaladığına inanıyorum
                  " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Oynuyo zaten rahat ol...
                    Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

arkadaşlar ne çabuk unuttuk hakan şükür uğruna şu an türkiyedeki en başarılı ve farklı t.direktör olan ersun yanal'ın başının yendiğini.
                      hakan şükür vakası futbol içi yorumlarla açıklanamaz , onun gücü ve teknik direktörler götüren etkisi ,kökü ve kendi dışarda bir (ismi lazım değil) vaizin(?) politikadan ,ekonomiye,futboldan polis okullarına kadar uzanan örgütlülüğü ve lobisi ile açıklanabilir.
                      fatih terim de bu durumu çok iyi bildiğinden kariyerini tehlikeye atmak istemiyor ,olay budur.bu olayda futbol konuşmamaktadır.
                      TERKETMEDI SEVDAN BENI

Yorum

Hakan şükür 89 dan beri Milli Takıma belki çok şey kattı.. Evet kabul ediyorum çok şey kattı ama bu saatten sonra zorlamanın ne gereği var anlamıyorum. Kimse unutmasın Senegal maçını.... Hayatımda bir insandan bu kadar lanet edildiğini duymamıştım... Artık Fatihin Nihatın Ümitin Ersenin vs... zamanı...Neden bu kadar zorlanıyor bu konu anlmıyorum... Fatih Terimin ne bağı var anlamadım...

Yorum

adam artık kendini nefret ettirtiyor. sadece kendini ve alacağı primleri (jip olayını unutmadık )düşünüyor, gençlerin önünü açmak gibi bir kaygısı yok beyimin.haliller, gökhan ünallar kadroya alınmamış, yedek kalmış kimin umrunda. ama kabahat onda değil onu oynatan imparatoriçe de. hakan şükür bitmiştir, milli takımda asla ve asla yeri yoktur... ersun yanal zamanındaki gibi inşallah yine görürüz hakanın olmadığı bir milli takımı...

Yorum

Adnan AYBABA aksam diyor ki!
                            Takimin en iyi HSUKUR : ) Buyur burdan yak.

Yorum

hakan dede diyo ki:
                              "beni oynatıyolar" ve doğru söylüyo dedemi kadroya alıyolar
                              sinyör terim

Yorum

Hakan Şükür yıllardır beğenilmez... ilk zamanlarından beri... bense ilk zamanlarından şu anki haline kadar çok beğenirim Hakan Şükür'ü... bence bir çok yönden kalburüstü bir futbolcu ve profesyonel... bu kategoriye bir başka örnek vermek gerekirse Bülent Korkmaz'ı ya da Şenol Güneş'i gösterebilirim... ya da şu an bizim için ter döken Fatih Akyel (gerçi Fatih'in ilk üç isim kadar profesyonel olup olmadığı tartışılır ama bu isimler kadar yürekten oynadığı da bir gerçek)... Hakan Torino'ya gideli belki de 10 sene olmuştur, tam olarak hatırlamıyorum... taaa o zamanlardan eleştirilir Hakan... "torinolu şaban" lafı da o zamandan kalmadır... burada bir parantez açmak gerekirse "Şaban" dinimizce (en azından benim inandığım dine göre) kutsal bir ayın adıdır ve saygı gören bir isimdir... yani Hakan'a hakaret/aşağılama amaçlı söylenen bu söz aslında bazı kesimler için değerli bir kelimedir... ama ne yazık ki günümüzde bir aşağılama kavramı olarak algılanmaktadır (bu durumun sebebi de bir dönemin Yeşilçam film yapımcılarının kasıtlı olarak insanların kafalarına bunu kazımak istemeleridir, bkz inek şaban, bkz sütoğlan filmindeki şaban-ramazan karakterleri)...

neyse biz gelelim konumuza, yani Hakan'a... görüyorum ki Hakan yerden yere vuruluyor... kendi oyuncularını (Hüseyin, Fatih Akyel, Jefferson) bile yerden yere vurmakta sınır tanımayanların Hakan'a da farklı davranmalarını beklemezdim, o yüzden şaşırmadım...

Hakan Şükür'le beraber oynamış forvet oyuncularını düşünsenize bi... bir dönem Oktay vardı, nerde olduğunu bilen var mı?... sahi bir de Senegal maçında "altın gol" atan bir İlhan'ımız vardı... gören var mı acaba?... geçen TRT3'te 2-2 lik Macaristan-Türkiye maçı vardı... şöyle bir bakayım dedim nostalji olsun diye... kadroda kimler yoktu ki... kalede Engin, Ogün, Abdullah, Oğuz, Arif, Recep Çetin, Ertuğrul, Orhan, İlker, Bülent Korkmaz... bütün bu isimlerin yanında bir de Hakan Şükür... bakın arkadaşlar Hakan hala top oynuyor... evet belki o diğer isimlere göre gençti o zamanlar ama Hakan'dan sonra nice forvetler çıktı piyasaya, hepsi kayboldu gitti... bunun en büyük nedeni diğerleri futbolu meslek olarak görüp işinin hakkını vermeye çalışmadılar... Hakan bu açıdan tam bir örnek futbolcu... bu adamın gençlerle bir arada olmasında büyük fayda var...

Hakan'ın yaşı sorunsa eğer buna da gülerim... Maldini desem yeter sanırım...

Oyunculuğuna gelince... Hakan gibi bir oyuncunuz varsa maç içerisinde bolca pozisyona girersiniz... bence önemli olan da pozisyon üretebilmektir... bakın G.Saray'a her maç bir dünya pozisyona giriyorlar... ligdeki kötü yerlerini Hakan'a bağlamak olmaz... çünkü bir çok maçı penaltı kaçırarak berabere bitirdiler... diğerlerinde de (ki en son örneği Konya maçıdır) defansif hatalardan puan kayıpları yaşadılar... kaldı ki çok uzağa gitmeye gerek yok, geçtiğimiz sezon şampiyonluklarındaki en büyük paylardan birisi de Hakan'a aittir...

neticede Hakan Şükür bir markadır... geçmişte inanılmaz işlere imza atmıştır, halihazırda da görevini yerine getirmektedir... Milli Takım'ın bir hocası vardır ve tercihini böyle kullanmaktadır... bize düşen ulusça hem teknik ekibe, hem de oyuncularımıza destek vermektir...

sevgilerimle...
                                "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X