bunun babasida futbolcuydu galiba
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Teofilo Antonio Gutierrez Roncancio | Deportivo Cali
Daraltma
X
-
Alanzinho ..İlk olarak Cabri61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adamın yanına dar alanda etkili,adam eksiltebilen iyi bir orta saha oyuncu alındığında tadından yenmeyeceğini düşünüyorum
Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
Tvden gördüğüm kadarıyla baya bi heycanlı çocuğa benziyor havaalanına indiğinden ne yapıcağını pek bilememiş fakat adama büyük saygısızlık yapmışız "fatih tekke ulan gerisi hepsi yalan" diye bağırarak yakışmadı bence daha iyi bi karşılama olabilirdi inş. ilgiyi attığı golleriyle toplayabilirBİZE HER YER TRABZON
Yorum
-
soru gelecekse cevap alanzınhoİlk olarak İskender YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlanzinho ..
Yorum
-
Yapılan ropörtajı izledim çok mütevazi bi kişiliği var, karakteride çok düzgün bi adama benziyor...
Junior taraftarıda özellikle bunun altını çizdi zaten yaptıkları yorumlarda.
Kişiliği çok düzgünmüş...Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
ben de izledim maalesefİlk olarak kogale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTvden gördüğüm kadarıyla baya bi heycanlı çocuğa benziyor havaalanına indiğinden ne yapıcağını pek bilememiş fakat adama büyük saygısızlık yapmışız "fatih tekke ulan gerisi hepsi yalan" diye bağırarak yakışmadı bence daha iyi bi karşılama olabilirdi inş. ilgiyi attığı golleriyle toplayabilir
Nosi şuk'a va ren, megit’axa komekça.her kim bu pisliğin cezasız kalmasına göz yumuyorsa....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum