Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teofilo Antonio Gutierrez Roncancio | Deportivo Cali

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hayırlı olsun Meksikalı dostumuz Jose Antonio Reyes Salceido'dan olumlu referans almıştık zaten

Yorum

• Bakın buradan yazıyorum ve şuraya çiziyorum -------------------------------------------------
      Türkiye Cumhuriyetinde Umut BULUT,u feriştahı gelse kesemez Umut varken takım 12 kişi oynuyor Fb de Gs de oynasa her yıl 25 gol atar gelen adamlar sadece Umutun partneri olur Fatihte gelse Umut oynar Messi de Gelse Umut oynar Guiertes mi nedir oda gelse Umut oynar Umuta Türkiye hasta sadece bizim çok bilen yerel medya ile çok bilen taraftarımız sevmiyor çok ilginç.

Yorum

• İlk olarak mustafadinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şunun Şurasinda 3-5 gÜn keyİf yapicaz aÇmasan aĞzini olmaz.
        Siz yapin keyfinizi, karisan mi var?
        "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
        "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
        Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yine bir yabanci oyuncuya kurtarici gözüyle bakiyoruz ve yanlis yapiyoruz.
          Devre arasinda yabanci transfer yapilmasina karsiyim ben.
          Hem de adam uzun süre idman yapmamis, kadroya girene kadar bile kac hafta gecer kim bilir.
          Iyi veya kötü, onu zaman gösterecek, simdiden yorum yapmak istemiyorum ama sadece görüntülerden ve gol istatistiklerinden yorum yapanlarin bir cogunun, Umut'u övenlerin istatistik ve gol sayilarini örnek göstermesini kabullenemeyenler olmasi ilginc gercekten.
          Ayrica görüntülerden ve fiziki özelliklerinden anladigim kadariyla Umut ve Gökhan tarzi, bos alan bulunca oynayan bir forvet, ki elimizde zaten bos alan bulunca yüksek performans gösteren iki tane forvet varken bir ücüncüsünü almak plansiz günlük transfer yapmak gibi geliyor bana.
          Büyük bir risk aldik ve eger Fatih Tekke alinmazsa ikinci yarida halimiz ilk yaridakinden iyi olmayacak gibi geliyor bana.
          Gutierrez hayirli olsun ama tam katki yapmasi en iyi ihtimalle önümüzdeki sezonu bulur, bence fazla ümitlenmeyelim.
          Zaten Fatih kaç aydır sürekli idman yapıyor.. dün alınsaydı bugün ki Kupa maçına çıkıp golleri sıralardı değil mi ? Ön yargıyıyla yaklaşmaya gerek yok devre arasında alınan her oyuncu illa ki takıma alışamıyacak diye de bir şey yok.Boş alan konusunda ise Umut'un yanında oynayacak olan forvet boş alanın kralını bulur.. işte burada da akıl dolu vuruslar yapabilecek,bitirici forvete ihtiyacımız kalıyordu ki umarım bu sorunu Gutierrez ile çözeriz..

Yorum

• Hoşgeldin.

Kafa toplarında ki hakimiyeti izlediğimiz kadarıyla başarılı. İnşallah bizde de böyle döktürürsün. Başarılar amigo.
            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Hayırlı olsun.Arkadaşlar daha adam gelmeden olumsuz açıklamalar yapmayın.Göklerede çıkarmanın da alemi yok.Ama Umarım başarılı olur.O başarılı olunca Trabzonsporumuzda iyi yerlere gelecektir.
              BORDO MAVİ Asil rengiyle, KaraDeniz Fırtınası,Gerçek Efsane Başkaldırışın Destanı,İhtilal =TRABZONSPOR

Yorum

• Geçende yazmıştım , içimdeki his en az Vugrinec kadar yararlı olacak diyor.
                Sadece his

Not: İlhan 20 'sinden sonra ayarlayın artık bir halı saha maçı yaw..
                O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Zaten Fatih kaç aydır sürekli idman yapıyor.. dün alınsaydı bugün ki Kupa maçına çıkıp golleri sıralardı değil mi ? Ön yargıyıyla yaklaşmaya gerek yok devre arasında alınan her oyuncu illa ki takıma alışamıyacak diye de bir şey yok.Boş alan konusunda ise Umut'un yanında oynayacak olan forvet boş alanın kralını bulur.. işte burada da akıl dolu vuruslar yapabilecek,bitirici forvete ihtiyacımız kalıyordu ki umarım bu sorunu Gutierrez ile çözeriz..
                  Fatih'in su ana kadar alinmamasi da yönetimin hatasidir.
                  En gec kampa yetistirilmeliydi.
                  Simdi Fatih icin de ayni durum gecerli.
                  Ama unutmamak gerekir ki, Fatih nerde duracagini, ne zaman hareketlenecegini cok iyi bilen bir oyuncu.
                  Antep'ten geri aldiktan sonra sakatliktan yeni cikmis olmasina ragmen kupa macinda siralamadi mi golleri?
                  Ayrica en büyük özelligi de bizim iki forvetimizde, ve yeni alinan forvette olmayan top saklama ve hava toplarindaki üstünlügü.
                  Ben bu adam iyidir kötüdür demedim.
                  Sadece transferin zamanlamasinin yanlis oldugunu belirttim.
                  Aldigimiz hic bir oyuncu hakkinda canli izlemeden iyi veya kötü yorumu yapmadim hic.
                  Fakat gecen sezon Alanzinho gibi Gutierrez de ikinci yarda 6-7 mac ancak forma giyebilirse sasirmamak lazim.
                  "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                  "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                  Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Buda röportajı anlayabilen tercüme etsin.
                    Después de varias reuniones durante este miércoles, las directivas del Junior llegaron a un acuerdo con el club turco para que el goleador juegue en Europa. "Es una linda oportunidad", dijo 'Teo'.
                    Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fatih'in su ana kadar alinmamasi da yönetimin hatasidir.
                      En gec kampa yetistirilmeliydi.
                      Simdi Fatih icin de ayni durum gecerli.
                      Ama unutmamak gerekir ki, Fatih nerde duracagini, ne zaman hareketlenecegini cok iyi bilen bir oyuncu.
                      Antep'ten geri aldiktan sonra sakatliktan yeni cikmis olmasina ragmen kupa macinda siralamadi mi golleri?
                      Ayrica en büyük özelligi de bizim iki forvetimizde, ve yeni alinan forvette olmayan top saklama ve hava toplarindaki üstünlügü.
                      Ben bu adam iyidir kötüdür demedim.
                      Sadece transferin zamanlamasinin yanlis oldugunu belirttim.
                      Aldigimiz hic bir oyuncu hakkinda canli izlemeden iyi veya kötü yorumu yapmadim hic.
                      Fakat gecen sezon Alanzinho gibi Gutierrez de ikinci yarda 6-7 mac ancak forma giyebilirse sasirmamak lazim.
                      Dediğin olay kupa maçı değil Adanaspor lig maçı.. ve 2002-03 sezonu , oysa ki şuan 2010'dayız. Alanzinho örneği gibi olursa diyorsun da Szymkowiak örneği gibi de olamazmı ? bekleyelim görelim zaten yapacak birşey mi var..

Yorum

• hayirli olsun
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Rasim YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Geçende yazmıştım , içimdeki his en az Vugrinec kadar yararlı olacak diyor.
                          Sadece his

Not: İlhan 20 'sinden sonra ayarlayın artık bir halı saha maçı yaw..
                          İnşallah Vugrinec-Szymek tadında olur.

Not: Abi sınavlarım var ve çok önemliler. Üzgünüm ben katılamam.
                          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak mustafadinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bakın buradan yazıyorum ve şuraya çiziyorum -------------------------------------------------
                            Türkiye Cumhuriyetinde Umut BULUT,u feriştahı gelse kesemez Umut varken takım 12 kişi oynuyor Fb de Gs de oynasa her yıl 25 gol atar gelen adamlar sadece Umutun partneri olur Fatihte gelse Umut oynar Messi de Gelse Umut oynar Guiertes mi nedir oda gelse Umut oynar Umuta Türkiye hasta sadece bizim çok bilen yerel medya ile çok bilen taraftarımız sevmiyor çok ilginç.
                            Aynen öyle bırde gol kaçırmasa az o konuda yetenekli olabilse gerçekten cok iyi olacak
                            [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
                            [/COLOR]

Yorum

• en az 15 gol bekliyorum

basarilar...
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Arkadaşlar işyerınde olduğum ıcın cok sık takıb edemıyorum ...Havaalanına ne zaman gelır merak edıyorum karşılamak için benıde bılgılendırısenız sevınrıım 5464315595
                                Hep birlikte karşılayalım
                                [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
                                [/COLOR]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim