Çift forvet başlarız inşallah .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Teofilo Antonio Gutierrez Roncancio | Deportivo Cali
Daraltma
X
-
Bugün ilk 11 de göreceğiz inşallah...
Hoş o zeminde her oyuncunun yapacağı şeyler kısıtlıdır ama...Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
Gutiarrez şimdiden değerlendirmek yanlış olur..
Sezon sonuna doğru gelindikçe kendisini daha iyi tanıyıp göreceğiz.
Şahsi fikrim Kolombiya liginde gol kralı olan bir oyuncunun Türkiye Liginde zorlanacağı.
Bunun dışında ülkesi dışına ilk defa çıkmasıda tabi ki dezavantaj.
Umarım Teofilo ve Trabzonspor bunu avantaja çevirir.
Ne yazık ki ben çok umutlu değilim ..En son Serdær tarafından düzenlendi; 27.01.2010, 18:40.Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
Federasyona bildirilme olayı transfer dönemi bitene kadar değişebilirİlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyide federasyona 19 diye bildirilmedi mi ? hatta sivasspor maçına da girdi?
" Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "
Yorum
-
Oyunda Trabzonspor için başarı bugün ve Teofilo bunları kendi hedefleri ile sevinçtenİlk olarak Abd.kalaycı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe demek istediğinizi anlamadım ama eyvallah.
Yorum
-
espero que me entiendan jajajaİlk olarak luised1988 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyunda Trabzonspor için başarı bugün ve Teofilo bunları kendi hedefleri ile sevinçten
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum