Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teofilo Antonio Gutierrez Roncancio | Deportivo Cali

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ruudroam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    peki forvet kim?
    hangisini isterdin yerine
    ya da nasıl olmalı özellikler
    mesela ben illa kolombiya olacaksa martinezi tercih ederdim
    Hava toplarında etkili, ayağında top tutabilen, dar alanda da iş yapabilen bir forvet isterdim zaten Trabzonspor yıllardır bu tarz bir forvetin eksikliğini çekiyor.

Gutierrez'i hiç izlemedim videolardan ne olduğu anlaşılmıyor ama oyunuyu iyi tanıyanlar poziyon sezgisinin üst düzey olduğunu, ön direğe sinsice yaptığı koşularının rakipleri zor duruma düşürdüğünü, süratli ve etkili vuruşlarının olduğunu söylüyorlar maç içinde çok fazla göze batmazmış kopuk oynuyomuş yani benim öğrendiklerim bunlar ayrıca fizik olarak zayıf olmadığını belirtiyorlar. Markajda etkili olabilir mi olamaz mı göreceğiz malum Süper Lig Güney Amerika gibi soft değil.

Videolardan dikkatimi çeken bir konu bu oyuncu bulduğu pozisonlarda çabuk düşünüp çabuk karar veriyor ve şutları da bekletmeden yapıyor yani bizim forvetler gibi top sürüp kalecinin ağzına kadar girmiyorlar işte bu özelliğiyle ligimizde iş yapabilir kalecilerin istemediği bir özelliktir ve genelde kaleciler bu tür pozisyonlarda hazırlıksız yakalanırlar.
    Trabzon SK 1967
    #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hava toplarında etkili, ayağında top tutabilen, dar alanda da iş yapabilen bir forvet isterdim zaten Trabzonspor yıllardır bu tarz bir forvetin eksikliğini çekiyor.

Gutierrez'i hiç izlemedim videolardan ne olduğu anlaşılmıyor ama oyunuyu iyi tanıyanlar poziyon sezgisinin üst düzey olduğunu, ön direğe sinsice yaptığı koşularının rakipleri zor duruma düşürdüğünü, süratli ve etkili vuruşlarının olduğunu söylüyorlar maç içinde çok fazla göze batmazmış kopuk oynuyomuş yani benim öğrendiklerim bunlar ayrıca fizik olarak zayıf olmadığını belirtiyorlar. Markajda etkili olabilir mi olamaz mı göreceğiz malum Süper Lig Güney Amerika gibi soft değil.

Videolardan dikkatimi çeken bir konu bu oyuncu bulduğu pozisonlarda çabuk düşünüp çabuk karar veriyor ve şutları da bekletmeden yapıyor yani bizim forvetler gibi top sürüp kalecinin ağzına kadar girmiyorlar işte bu özelliğiyle ligimizde iş yapabilir kalecilerin istemediği bir özelliktir ve genelde kaleciler bu tür pozisyonlarda hazırlıksız yakalanırlar.
      haklısın belirttiğin özelliklerde forvet alınmalı her zaman
      böyle topçuları ya başında alırsın ya da keşfedildikten sonra parayı basıp alırsın
      benimde kafama takılan kolombiya ligi seviyesinin bizimle bir olmaması
      attığı gollere bakıyorum rakip takımın defansı tarla bayır
      aynı hataya alanzinhoda düştük
      çocuğun beli doğrulmuyor sahada
      ancak tabiki kapalı kutu
      eğer kendini daha da geliştirirse başarılı olabilir.
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

çok yerinden analizler...valla bravo...
        Bordo Mavi

Yorum

• Hoşgeldin
          Kopar bizi
          Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...

Yorum

• Hadi olm Tefo.Bunun yanına da bir tane Kerpeten lazım şimdi.(F.Tekke)
            Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
            Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
            N.F.Kısakürek

Yorum

• http://www.facebook.com/marceloaldair.navarro bu saffa senlik oldu arkadaslar yakında meksikada tarbzonspor hayranları cıkmaması anormal gozukuyo
              Eski kullanıcı adı: olikos61
              Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
              Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Oncelikle Hayirli Ugurlu Olsun Camiamiza, Fakat ben oyle ustun bir basari grafigi yakalayabilecegine inanmiyorum, Videolarini falan izledim, tum gollerde cok rahat,kendisini isiran,basan yada eslik eden adam sayisi hemen hemen tum gollerde ''0''.
                Turkiyede adama parmak bile atiyorlar,temiz aile cocugu forvetler is yapamaz,bu arkadasta cit kirildim tarzi bir oyuncu bence, O yuzden yanlis bir transfer oldugu dusuncesindeyim ama dedigim gibi hayirli olsun,insallah cok basarili olur.
                Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak Ahmet Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  http://www.facebook.com/marceloaldair.navarro bu saffa senlik oldu arkadaslar yakında meksikada tarbzonspor hayranları cıkmaması anormal gozukuyo
                  Meksika değil Kolombiya..

Yorum

• İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Meksika değil Kolombiya..
                    pardon kolombiya
                    Eski kullanıcı adı: olikos61
                    Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                    Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• Emirhan Makul Şimdi Tefo Sivas maçına çıkacaksın o maratonda çekirdek yiyengiller var sakın korkma onlar canlı normalde kıpırdıyorlar.

Yorum

• İlk olarak ruudroam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        haklısın belirttiğin özelliklerde forvet alınmalı her zaman
                        böyle topçuları ya başında alırsın ya da keşfedildikten sonra parayı basıp alırsın
                        benimde kafama takılan kolombiya ligi seviyesinin bizimle bir olmaması
                        attığı gollere bakıyorum rakip takımın defansı tarla bayır
                        aynı hataya alanzinhoda düştük
                        çocuğun beli doğrulmuyor sahada
                        ancak tabiki kapalı kutu
                        eğer kendini daha da geliştirirse başarılı olabilir.
                        Katılıyorum. Videosunu izledim. Fizik olarak yeterli görmedim. Ama bitirilicik iyi gibi geldi bana. Alanzinho'da o hatayı sezmiştim. Bizim lig onlara oranla daha sert. Alanzinho'yu düşürüyorlar bizim hakemler " fiziği zayıf mücadeleyi kaybetti " diye düşünüyor. Adamın boğazına sarılıyorlar tık yok ! Umarım fiziği güçlüdür... Hayırlı olması dileğiyle.
                        Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• bir yabancı alınıyor ve bizim taraftar daha adamı görmeden balıklama yorumlar yapmıyor.

hatta nerdeyse beğenmiyor

taraftarda artık bilinçlendi

yani herkesinde belittiği gibi kapalı bir kutu inşallah içinde iyi şeyler vardır.
                          "Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;
                          O ülkede güneş batıyor demektir."

Yorum

• Hayırlı olsun.

Yorum

• Seninle risk aldı yönetim. İnşallah iyi değerlendirirsin fırsatı. İlk maçını bekliyoruz
                              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                              - Eomer -

Yorum

• Hayirli olsun
                                Çalınan her kapı hemen açılsaydı; Beklemenin, ümidin, sabrın ve susmanın ne önemi kalırdı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim