Vazifemiz, hayırlı olsun...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Teofilo Antonio Gutierrez Roncancio | Deportivo Cali
Daraltma
X
-
Alanzinho başka takımlar tarafından görülememiş olabilir, zamanında Seva da kimse tarafından görülmeden biz denedik beğenmedik.. Yattara Szymkowiak vs.. bi sürü isim var.İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir kez olsun şu youtube videolarını açıp izlemedim bu adamın. Ben bu yönetimin yaptığı yabancı transferlerine güvenmiyorum peşinen söylemeliyim. Bir dahaki mali kongrede de bu işin menajerlik ücretinin ne kadar yazılacağını merak ediyorum şimdiden.
Gelelim objektif olmaya çalışarak yorumlamaya.
1- Alanzinho alındığında da demiştim 24 yaşında ve çok iyi olduğu söylenen bir adamı bizden önce niye bizden çok daha zengin ve güçlü Avrupa kulüpleri görüp almıyor da biz alıyoruz?
2- Güney Amerika'dan Avrupa görmeden transfer edilen oyuncuların genelde pek başarılı olduğunu söyleyemeyiz.
3- Türkiye Süperligi bence fizik-mücadele açısından 5 veya 6. sıradadır Avrupa'da. Güney Amerika'da forvet oynamakla, Türkiye'de oynamak arasında dağlar kadar fark olacağı hesaba katılmalıdır.
4- Bu forvet bize içerideki kapanan takımlara karşı mı faydalı olacak, yoksa deplasmanda baskı yediğimiz zaman kontradan gol atmaya daha yatkın bir stili mi vardır?
5- Şu takımda bir kez olsun Hakan Şükür fizik gücünde bir forvet göremeyecek miyiz?
Hayırlı olsun, umarım çoğunluğun umduğu gibi çıkar...
Alex de sanırım güney amerikadan direkt geldi ve nobre de öyle ama geldiklerinde yaptıklarını unutuyorsun sanırım..
Güney amerikada oynamakla türkiyede oynamak arasında tabi fark var ama en fazla fizik gücü isteyen italyada bile bi sürü güney amerikalı forvet var.
Gördüğüm kadarıyla tekniği iyi top tutabilen kafa topuna yükselebilen bi forvet(topu süsmüyor=) işimize yarar
Bu takım Ersen Martinler gördü ama anladı ki asıl mesele fizik gücü değil...
Adamın arkasında olalım destek verelim bakalım ne oluyor..
Yorum
-
Kolmbiya sitelerinde Cuma gübü Türkiye'de olacağı söylenmiş...İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler ne zaman geliyor bu adam karşılama yapılır illlakiRTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum