inşallah bir maça ilk 11 başlarsa kafamızda fikir oluşması kolaylaşacak ..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Teofilo Antonio Gutierrez Roncancio | Deportivo Cali
Daraltma
X
-
izlediğim bir video da 7 metrelik bomboş kaleye vurduğu topu dağlara taşlara dikmişti. kaleden 8 metre kadar ileride. yani kimin ne yapacağı belli olmaz. Ama çokta harika golleri var. bilerek vuruyor toplara bunu kimse inkar edemez. özellikle kafa topları ve penaltılar.İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYine de senol hoca teo konusunda daha cesaretli olmali.
Umut un 90 dakika sahada kalip teo nun sürekli yedek beklemesini ben kabul edemiyorum.
Umuttan daha net golleri kaciracagini sanmiyorum.Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
Niye degestirsin ?? Sivasspor macinda takim müthis oynadi. Diyarbakirspor macinda takimi niye degestirsin ?? IBB macinda neyse.İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYine de senol hoca teo konusunda daha cesaretli olmali.
Umut un 90 dakika sahada kalip teo nun sürekli yedek beklemesini ben kabul edemiyorum.
Umuttan daha net golleri kaciracagini sanmiyorum.
Umut Bulut pres-mücadele konusunda en üst seviyede oldugu icin oynatmak istiyor. Engin-Alanzinho da var yani 2 forvet imkansiz ancak ikisinden birisi olmazsa oda bu hafta olabilir belki....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
haber doğruysa rezalet.İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGutierrez'e Erken Uyarı
05 Şubat 2010 / 12:40
İstanbul B.B. maçında kaçırdığı goller eleştirildi
Trabzonspor'un devre arasında 3 milyon $ büyük umutlar ile transfer ettiği Teofilo Gutierrez, yedek kulübesine mahkum olurken, kupadaki İstanbul B.B. maçında yakaladığı iki net fırsatı gole çevirememesi, tartışmaların erken yaşanmasına neden oldu. Kolombiyalı golcünün, yakaladığı fırsatları acemice harcaması üzerine Teknik Patron Şenol Güneş'in, kendisini uyardığı belirtildi.
ZAMAN LAZIM
Teofilo'nun ise Güneş'e, “Takıma adaptasyon süreci yaşıyorum. Bunun için henüz tam anlamıyla hazır değilim. Kısa sürede kalitemi göstermeye başlayacağım” dediği ve hocasından 11 için forma istediği ifade edildi.
Kaynak:
Bu kadar da sallama haber olmaz ki,insaf yahu!
sen teo alındığı zaman çıkıp "bana sorsalar teo mu umut mu deseler ben umut derim" diyeceksin, geldikten sonraki 360 dk da sadece 65 dk şans vereceksin sonra ne goller kaçıran umutu değil, kaçırdığı iki pozisyon da yüzde yüz pozisyonlar olmayan teo yu uyaracaksın ha.
takıma adaleti dağıtmakla görevli insan bunu yapıyorsa vay halimize
habere inanmak istemiyorum ama teoyla ilgili "teo mu umut mu deseler umut derim" lafını diyen şenol güneş olunca haber inandırıcı olabiliyor
Yorum
-
ne Şenol Güneş böyle bir uyarıda bulunmuştur ne de Gutierrez böyle bir ifadede bulunmuştur.haberin yazılış biçiminde sıkımlık olduğu belli.ifade edildi, belirtildi,şöyle edildi böyle gidildi...İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGutierrez'e Erken Uyarı
Trabzonspor'un devre arasında 3 milyon $ büyük umutlar ile transfer ettiği Teofilo Gutierrez, yedek kulübesine mahkum olurken, kupadaki İstanbul B.B. maçında yakaladığı iki net fırsatı gole çevirememesi, tartışmaların erken yaşanmasına neden oldu. Kolombiyalı golcünün, yakaladığı fırsatları acemice harcaması üzerine Teknik Patron Şenol Güneş'in, kendisini uyardığı belirtildi.
ZAMAN LAZIM
Teofilo'nun ise Güneş'e, “Takıma adaptasyon süreci yaşıyorum. Bunun için henüz tam anlamıyla hazır değilim. Kısa sürede kalitemi göstermeye başlayacağım” dediği ve hocasından 11 için forma istediği ifade edildi.
Kaynak:
Bu kadar da sallama haber olmaz ki,insaf yahu!teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır
Yorum
-
bu haber palavra 2 gün önce karadeniz gazetesinde teonun taraftar tarafından tepki gördüğü kafalarda soru işaretleri oluştrduğunu yazıyordu ki tam tersi taraftar olarak teonun kumaşının iyi olduğunda taraftarın büyük bölümü ortakİlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaber doğruysa rezalet.
sen teo alındığı zaman çıkıp "bana sorsalar teo mu umut mu deseler ben umut derim" diyeceksin, geldikten sonraki 360 dk da sadece 65 dk şans vereceksin sonra ne goller kaçıran umutu değil, kaçırdığı iki pozisyon da yüzde yüz pozisyonlar olmayan teo yu uyaracaksın ha.
habere inanmak istemiyorum ama teoyla ilgili "teo mu umut mu deseler umut derim" lafını diyen şenol güneş olunca haber inandırıcı olabiliyor
şenol hocanın penaltıyı teoya neden attırmadığını yerel gazeteleri görünce anlıyorum eğer olurda teo penaltıyı kullanıp atamasaydı yerel basın yerin dibine sokacaktı çocuğuTrabzon büyükerşenini arıyor.
Yorum
-
bu haber palavra 2 gün önce karadeniz gazetesinde teonun taraftar tarafından tepki gördüğü kafalarda soru işaretleri oluştrduğunu yazıyordu ki tam tersi taraftar olarak teonun kumaşının iyi olduğunda taraftarın büyük bölümü ortakİlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGutierrez'e Erken Uyarı
ZAMAN LAZIM
Kaynak:
şenol hocanın penaltıyı teoya neden attırmadığını yerel gazeteleri görünce anlıyorum eğer olurda teo penaltıyı kullanıp atamasaydı yerel basın yerin dibine sokacaktı çocuğuTrabzon büyükerşenini arıyor.
Yorum
-
Misafir
Yorum
-
İlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaber doğruysa rezalet.
uydurma bir haber oldugu cok belli oldugu icin uzerinde tartismaya bile gerek yok derim ben,. bu haberi okuduktan sonra teo hakkinda bir karamsarliga dusmek yerine bu karadeniz gazetesinin kime ve hangi amaca usaklik ettigi sorusu belirdi zihnimde sadece.
boyle ucuz adamlarin kucuk hesaplari icin futbolcuyu ve hocayi yipratmaya gerek yok bence
bu karadeniz gazetesi boyle provokatif haberleri cok yapar, takilmamak lazimEn son ESER tarafından düzenlendi; 06.02.2010, 00:45.
Yorum
-
Ayıp ayıp!İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGutierrez'e Erken Uyarı
ZAMAN LAZIM
Kaynak:
Habercilik anlayışı bu mu ?
Şenol Hoca'yı da tanımasak tamam dicem!
Sanki adam garanti pozisyonları harcadı da...Hamiş
Yorum
-
İlk olarak Trabzon34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugün fanatik de şirin berber kendisi için "iyi futbolcu, kumaşı iyi" demiş. Gerçi bu Bey alanzinyo yu beğenmiyor ama olsun..
İnşallah faydalı olur..
kendisi iyi bir tabela yazaridir, alanzinho hakkinda asagilamaya varan yazilari zaman asimina ugradigi zaman eminim ki herkezden daha fazla sevecektir alanzinho yu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum