Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Teofilo Antonio Gutierrez Roncancio | Deportivo Cali

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• inşallah bir maça ilk 11 başlarsa kafamızda fikir oluşması kolaylaşacak ..
    7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yine de senol hoca teo konusunda daha cesaretli olmali.

Umut un 90 dakika sahada kalip teo nun sürekli yedek beklemesini ben kabul edemiyorum.

Umuttan daha net golleri kaciracagini sanmiyorum.
      izlediğim bir video da 7 metrelik bomboş kaleye vurduğu topu dağlara taşlara dikmişti. kaleden 8 metre kadar ileride. yani kimin ne yapacağı belli olmaz. Ama çokta harika golleri var. bilerek vuruyor toplara bunu kimse inkar edemez. özellikle kafa topları ve penaltılar.
      Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

Yine de senol hoca teo konusunda daha cesaretli olmali.

Umut un 90 dakika sahada kalip teo nun sürekli yedek beklemesini ben kabul edemiyorum.

Umuttan daha net golleri kaciracagini sanmiyorum.
        Niye degestirsin ?? Sivasspor macinda takim müthis oynadi. Diyarbakirspor macinda takimi niye degestirsin ?? IBB macinda neyse.

Umut Bulut pres-mücadele konusunda en üst seviyede oldugu icin oynatmak istiyor. Engin-Alanzinho da var yani 2 forvet imkansiz ancak ikisinden birisi olmazsa oda bu hafta olabilir belki.
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• bu kafa yapısıyla ancak bostancı-adalar hattı yaz tarifesine geçtiği gün şenol güneş başlar oynatmaya

Yorum

Gutierrez'e Erken Uyarı
            05 Şubat 2010 / 12:40
            İstanbul B.B. maçında kaçırdığı goller eleştirildi

Trabzonspor'un devre arasında 3 milyon $ büyük umutlar ile transfer ettiği Teofilo Gutierrez, yedek kulübesine mahkum olurken, kupadaki İstanbul B.B. maçında yakaladığı iki net fırsatı gole çevirememesi, tartışmaların erken yaşanmasına neden oldu. Kolombiyalı golcünün, yakaladığı fırsatları acemice harcaması üzerine Teknik Patron Şenol Güneş'in, kendisini uyardığı belirtildi.
            ZAMAN LAZIM
            Teofilo'nun ise Güneş'e, “Takıma adaptasyon süreci yaşıyorum. Bunun için henüz tam anlamıyla hazır değilim. Kısa sürede kalitemi göstermeye başlayacağım” dediği ve hocasından 11 için forma istediği ifade edildi.

Kaynak:
            Bu kadar da sallama haber olmaz ki,insaf yahu!
            haber doğruysa rezalet.

sen teo alındığı zaman çıkıp "bana sorsalar teo mu umut mu deseler ben umut derim" diyeceksin, geldikten sonraki 360 dk da sadece 65 dk şans vereceksin sonra ne goller kaçıran umutu değil, kaçırdığı iki pozisyon da yüzde yüz pozisyonlar olmayan teo yu uyaracaksın ha.

takıma adaleti dağıtmakla görevli insan bunu yapıyorsa vay halimize

habere inanmak istemiyorum ama teoyla ilgili "teo mu umut mu deseler umut derim" lafını diyen şenol güneş olunca haber inandırıcı olabiliyor

Yorum

Gutierrez'e Erken Uyarı

Trabzonspor'un devre arasında 3 milyon $ büyük umutlar ile transfer ettiği Teofilo Gutierrez, yedek kulübesine mahkum olurken, kupadaki İstanbul B.B. maçında yakaladığı iki net fırsatı gole çevirememesi, tartışmaların erken yaşanmasına neden oldu. Kolombiyalı golcünün, yakaladığı fırsatları acemice harcaması üzerine Teknik Patron Şenol Güneş'in, kendisini uyardığı belirtildi.
              ZAMAN LAZIM
              Teofilo'nun ise Güneş'e, “Takıma adaptasyon süreci yaşıyorum. Bunun için henüz tam anlamıyla hazır değilim. Kısa sürede kalitemi göstermeye başlayacağım” dediği ve hocasından 11 için forma istediği ifade edildi.

Kaynak:
              ne Şenol Güneş böyle bir uyarıda bulunmuştur ne de Gutierrez böyle bir ifadede bulunmuştur.haberin yazılış biçiminde sıkımlık olduğu belli.ifade edildi, belirtildi,şöyle edildi böyle gidildi...
              teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• İlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                haber doğruysa rezalet.

sen teo alındığı zaman çıkıp "bana sorsalar teo mu umut mu deseler ben umut derim" diyeceksin, geldikten sonraki 360 dk da sadece 65 dk şans vereceksin sonra ne goller kaçıran umutu değil, kaçırdığı iki pozisyon da yüzde yüz pozisyonlar olmayan teo yu uyaracaksın ha.

habere inanmak istemiyorum ama teoyla ilgili "teo mu umut mu deseler umut derim" lafını diyen şenol güneş olunca haber inandırıcı olabiliyor
                bu haber palavra 2 gün önce karadeniz gazetesinde teonun taraftar tarafından tepki gördüğü kafalarda soru işaretleri oluştrduğunu yazıyordu ki tam tersi taraftar olarak teonun kumaşının iyi olduğunda taraftarın büyük bölümü ortak
                şenol hocanın penaltıyı teoya neden attırmadığını yerel gazeteleri görünce anlıyorum eğer olurda teo penaltıyı kullanıp atamasaydı yerel basın yerin dibine sokacaktı çocuğu
                Trabzon büyükerşenini arıyor.

Yorum

Gutierrez'e Erken Uyarı

ZAMAN LAZIM

Kaynak:
                  bu haber palavra 2 gün önce karadeniz gazetesinde teonun taraftar tarafından tepki gördüğü kafalarda soru işaretleri oluştrduğunu yazıyordu ki tam tersi taraftar olarak teonun kumaşının iyi olduğunda taraftarın büyük bölümü ortak
                  şenol hocanın penaltıyı teoya neden attırmadığını yerel gazeteleri görünce anlıyorum eğer olurda teo penaltıyı kullanıp atamasaydı yerel basın yerin dibine sokacaktı çocuğu
                  Trabzon büyükerşenini arıyor.

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    surda pi hareket cekiyor songa

Yorum

• Goller gelecektir,hepimizin ortak bi kanisi var "kumas iyi" ozaman tam destek, sabretmeliyiz belki ama bu adam bu ligde gol krali bile olur.
                      keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        haber doğruysa rezalet.

uydurma bir haber oldugu cok belli oldugu icin uzerinde tartismaya bile gerek yok derim ben,. bu haberi okuduktan sonra teo hakkinda bir karamsarliga dusmek yerine bu karadeniz gazetesinin kime ve hangi amaca usaklik ettigi sorusu belirdi zihnimde sadece.
                        boyle ucuz adamlarin kucuk hesaplari icin futbolcuyu ve hocayi yipratmaya gerek yok bence

bu karadeniz gazetesi boyle provokatif haberleri cok yapar, takilmamak lazim
                        En son ESER tarafından düzenlendi; 06.02.2010, 00:45.

Yorum

• Bu yerel gazeteler saçma sapan şeyler yazıyorlar.Tek kelime ile yazık...
                          Herşeyin kolayını isteseydim TRABZONSPORLU olmazdım. TRABZONSPORLU doğduk, öyle öleceğiz...

Şenol GÜNEŞ...

Yorum

Gutierrez'e Erken Uyarı

ZAMAN LAZIM

Kaynak:
                            Ayıp ayıp!
                            Habercilik anlayışı bu mu ?
                            Şenol Hoca'yı da tanımasak tamam dicem!
                            Sanki adam garanti pozisyonları harcadı da...
                            Hamiş

Yorum

• İlk olarak Trabzon34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bugün fanatik de şirin berber kendisi için "iyi futbolcu, kumaşı iyi" demiş. Gerçi bu Bey alanzinyo yu beğenmiyor ama olsun..
                              İnşallah faydalı olur..

kendisi iyi bir tabela yazaridir, alanzinho hakkinda asagilamaya varan yazilari zaman asimina ugradigi zaman eminim ki herkezden daha fazla sevecektir alanzinho yu

Yorum

• İlk izlenimler bende olumlu. Gol attıktan sonra coşacağına inanıyorum. Şu ana kadar ki en beğendiğim özelliği ise pasları.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim