Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayed Moawad

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

merakla bekliyorum...
    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

Arkadaslar fedarasron bilgilerin 4-5 aylik yaziyor. arastirdim avrupanin önde gelen transfer haberlerinin oldugu sayfada(transfermarkt.de) kontrati 2011 e kadarmis .Öyele anliyorum eski yönetim yeni yönetime bir bela birakip gitti insallah hayirli olur

Yorum

İlk olarak onurinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sol açık oynar bek oynayamaz bu adam tam bi hücum oyuncusu gerçi bzde marcelinho sol açık oynadı bu adamıda kaleye koyablirler
        iyide beck değilmi mevkisi bu adamın.
        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          iyide beck değilmi mevkisi bu adamın.
          sol bek ve ortasahanin solunda da oynayabiliyor

Yorum

Yıl sonunda kadar kiralık olarak anlastık klubüyle ama satış insiyatifi bizdeymiş eğer istersek 700-800 bin € fiyata bonservisini alıyormuşuz. İnşallah hayırlı olur ne diyelim.

Yorum

İlk olarak tolga061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sol bek ve ortasahanin solunda da oynayabiliyor
              hucum yönü kuvvetliyse iyi olur bizim için.hucumda etkinliğimiz birazdaha artar belki...

Yorum

İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hucum yönü kuvvetliyse iyi olur bizim için.hucumda etkinliğimiz birazdaha artar belki...
                keçeliye göre daha saldırgan bir yapıya sahip
                Bordomavi.net

Yorum

bence keçeli solbek oynayacak önünde de moawad oynayacak
                  Trabzon SK 1967
                  #8 Adam Maher

Yorum

İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ve Ersun Yanal da Gökdeniz'i Terim'in milli takımda zaman zaman yaptığı gibi forvetin arkasında serbest oynatacak.Bence de doğrusu budur.
                    "Ekmeğe gösterdiği hürmet, kendi savaşına duyduğu saygıdan kaynaklanıyordu."

Düzeltemediğine (d)üzülme... O düzelmez, sen bozulma...

Yorum

İlk olarak Yeşil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ve Ersun Yanal da Gökdeniz'i Terim'in milli takımda zaman zaman yaptığı gibi forvetin arkasında serbest oynatacak.Bence de doğrusu budur.
                      Kesinlikle böyle oynamamız lazım. Böylelikle sol ve sağ kanadımız eskiye oranla daha sağlam olacaktır. Özellikle sol kanatta yıllardır problemimiz var. Abdullah'tan beri adam gibi bir sol kanat oyuncumuz olmadı. Bir ara Somers, Lee ve Romashchenko oynadı ama onlarda çok durmadı. Ama benim bildiğim Moawad daha çok solbekte oynuyor o yüzden Keçeli'nin yerinde oynayabilir. Önünde de Barış oynarsa tadından yenmez. Tabii önce Hüseyin - Ayman ikilisinin bozulması gerekiyor...
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

ee ne zaman geliyo bizim sait ?
                        İnsan ol evlat!

Yorum

İlk olarak AkcaabatliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ee ne zaman geliyo bizim sait ?
                          galiba bu hafta sonu.

Yorum

sayedi oynamatmayacak gibi geliyo bana
                            TRABZONSPOR
                            https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

Cuma günü gelirde tahminen oynatmaz onu bu hafta.. Solda Çağdaş oynicak bu hafta..
                              Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                arkdşa katılıyorum bencede mustafa keceli nın önünde oynamalı...Çünkü;

Maçları izlerken özellike dikkat ediyorum mustafa keceliye sizin gözünüze aldımı bilmem ama bence keceli sol ayağını kullanamıyo bide sol kanat oyuncusu ?? ...maclarda ileriye cıktığı zmn orta kesemiyo sol ayağıyla bi de size sorayım dedim ?????

Bi de size sorayım dedim ben mi yanlış görüyom diye...???

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X