merakla bekliyorum...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sayed Moawad
Daraltma
X
-
İlk olarak onurinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSol açık oynar bek oynayamaz bu adam tam bi hücum oyuncusu gerçi bzde marcelinho sol açık oynadı bu adamıda kaleye koyablirler
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyide beck değilmi mevkisi bu adamın.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak tolga061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesol bek ve ortasahanin solunda da oynayabiliyor
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehucum yönü kuvvetliyse iyi olur bizim için.hucumda etkinliğimiz birazdaha artar belki...Bordomavi.net
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence keçeli solbek oynayacak önünde de moawad oynayacak"Ekmeğe gösterdiği hürmet, kendi savaşına duyduğu saygıdan kaynaklanıyordu."
Düzeltemediğine (d)üzülme... O düzelmez, sen bozulma...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Yeşil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleve Ersun Yanal da Gökdeniz'i Terim'in milli takımda zaman zaman yaptığı gibi forvetin arkasında serbest oynatacak.Bence de doğrusu budur.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak AkcaabatliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleee ne zaman geliyo bizim sait ?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence keçeli solbek oynayacak önünde de moawad oynayacak
Maçları izlerken özellike dikkat ediyorum mustafa keceliye sizin gözünüze aldımı bilmem ama bence keceli sol ayağını kullanamıyo bide sol kanat oyuncusu ??...maclarda ileriye cıktığı zmn orta kesemiyo sol ayağıyla
bi de size sorayım dedim ?????
Bi de size sorayım dedim ben mi yanlış görüyom diye...???
- Alıntı
Yorum
Yorum